Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Birşeyi merak ettim mülakat maili alan arkadaşlara baktığımda tarihlere neye göre mulakat verilmiş çözemedim örneğin 9 binlerde olan arkadaş 2 ocakken 6 7 binler daha ileri tarihlerde görünüyor Excel de kcc tam olarak neyi baz aldı acaba ds 260 gönderimi ya da dosya taşıma tarihi değil cozebildigim kadarıyla rastgele gibi geldi bana

• @Uzuzi bencede rastgele olmuş gibi.

• Banada 30 ocak Viyana randevusu verilmiş. Viyana'da girecek bütün arkadaşlara iyi şanşlar diliyorum. Sürekli bilgi paylaşımı ver irtibatta kalma dileğiyle 🙏

• @siraç Ben 4 Mayista göndermiştim Ds-260 formunu, sanki bu sebeple daha önceye almışım gibi duruyor, yoksa tasima mailini Ekim sonunda göndermiştim, nispeten diğer arkadaşlara göre geç sanirim.

• @Falcon-1 sanırım olabilir. Ben ds260 formunu biraz geç yollamıştım. Ama benim için 30 ocak çok iyi bir tarih oldu. Sömestr tarihine denk geldi. Tam istediğim tarih

• Lütfen herkes Excel taplosuna mülakat tarihlerini işlesin 🙏

• Bangkok, ne zaman mülakata çağırır bilgisi olan var mı??

• @hDundar gördüğüm kadar aynı güne randevumuz varmış Viyana'da 😊

• @siraç şahsen bende somestr tatiline denk gelmesini isterdim.

• @Falcon-1 öğretmen olunca tam zamanlama oluyor

• @siraç bende çocuk için demiştim :).

• @Falcon-1 6 binlerde olan ds 260 i daha önce doldurmuş olan biri 7 binlerde ve daha geç dolduran birinden bir hafta sonraya verilmiş gördüğüm kadarıyla yani dediginiz gibi değil sanırım

• @Serapp Serap hanım iyi günler dilerim 2021 yılında 1 doz bioentexh aşı olmuştum tekrardan 1 doz olmam yetiyor mu acaba bilginiz var mıdır

• @Ahmet-Sarıkurt İyi akşamlar hocam, Excel dosyasında iki arkadaşın mülakat yeri Bangkok olarak gözüküyor, ancak mülakat tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. İsimleri forumda da bulunmamakta. Bu iki kişi dışında Bangkok’taki diğer arkadaşlar mülakat e-postalarını almış durumdalar ve bu kişiler sıralama olarak aralarda, yani üst ve altlarındaki kişiler de e-posta almış. Kısaca, bu arkadaşlarla ilgili bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

• Ds260 formunda düzenleme yapmam gerekiyor. Viyana konsolosluğu navigatör mü kullanıyor yoksa mail mi atmam gerekiyor. Mail ise mail adresini bilen arkadaşlar yazabilir mi🙏

• @rezanclz kolay gelsin bol şans, güzel haberlerinizi bekliyoruz 🍀

• @siraç sanırım buldum. [email protected]
    Belki isteyen olur diye buraya yazıyorum

• @siraç [email protected] mail adresi
    Ancak Haziran gibi mail attigimda navigatore yonlendirmisti beni

• @Uzuzi teşekğrler hocam. navigatör de birşey çıkmıyor. O kısmı çözemedim bir türlü. Mail atmaya çalışacam bakalım ne olacak

• @sezen aynı şekilde çözdüm. Ama 2008 öncesi mezunsanız belgeyi sisteme geçirmiyorlar. Malesef.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |