Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953

• Merhabalar, 2 Ocak 2025 Viyana mülakat tarihimiz geldi çok şükür.. Bekleyen tüm talihlilerin bu haberi almasını dilerim 🙏

• @Uzuzi Slm. 16 Ocak gunu Viyana icin mulakat maili aldim. Konsolosluk kac gun icinde gerekli evraklar icin mail atiyor? Ayrica CEAC sitesinde hala Turkiye gorunmesi normal mi?

• merhaba,
    2 sorum olacaktı.
    1/Green Card mülakatına girmeden önce hesabımızda bu yıl ne kadar para olmalı? Yeterli miktar yoksa mülakat tarihi belli olunca, para yaptırılması avantaja mı dezavantaja mı olur?
    2/Mülakatan önce evlenirsem, mülakata yeni pasaport yetişmezse sorun olur mu? Mülakata eski pasaportla girmem sorun olur mu?

• @gdv25 ceac sitesinde katildigimiz ülke Türkiye olduğu için normal Türkiye yazması
    Konsolosluk ne zaman mail atar bilemiyorum bende ama yarından itibaren kontrol etmek lazım mailleri

• Birşeyi merak ettim mülakat maili alan arkadaşlara baktığımda tarihlere neye göre mulakat verilmiş çözemedim örneğin 9 binlerde olan arkadaş 2 ocakken 6 7 binler daha ileri tarihlerde görünüyor Excel de kcc tam olarak neyi baz aldı acaba ds 260 gönderimi ya da dosya taşıma tarihi değil cozebildigim kadarıyla rastgele gibi geldi bana

• @Uzuzi bencede rastgele olmuş gibi.

• Banada 30 ocak Viyana randevusu verilmiş. Viyana'da girecek bütün arkadaşlara iyi şanşlar diliyorum. Sürekli bilgi paylaşımı ver irtibatta kalma dileğiyle 🙏

• @siraç Ben 4 Mayista göndermiştim Ds-260 formunu, sanki bu sebeple daha önceye almışım gibi duruyor, yoksa tasima mailini Ekim sonunda göndermiştim, nispeten diğer arkadaşlara göre geç sanirim.

• @Falcon-1 sanırım olabilir. Ben ds260 formunu biraz geç yollamıştım. Ama benim için 30 ocak çok iyi bir tarih oldu. Sömestr tarihine denk geldi. Tam istediğim tarih

• Lütfen herkes Excel taplosuna mülakat tarihlerini işlesin 🙏

• Bangkok, ne zaman mülakata çağırır bilgisi olan var mı??

• @hDundar gördüğüm kadar aynı güne randevumuz varmış Viyana'da 😊

• @siraç şahsen bende somestr tatiline denk gelmesini isterdim.

• @Falcon-1 öğretmen olunca tam zamanlama oluyor

• @siraç bende çocuk için demiştim :).

• @Falcon-1 6 binlerde olan ds 260 i daha önce doldurmuş olan biri 7 binlerde ve daha geç dolduran birinden bir hafta sonraya verilmiş gördüğüm kadarıyla yani dediginiz gibi değil sanırım

• @Serapp Serap hanım iyi günler dilerim 2021 yılında 1 doz bioentexh aşı olmuştum tekrardan 1 doz olmam yetiyor mu acaba bilginiz var mıdır

• @Ahmet-Sarıkurt İyi akşamlar hocam, Excel dosyasında iki arkadaşın mülakat yeri Bangkok olarak gözüküyor, ancak mülakat tarihiyle ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor. İsimleri forumda da bulunmamakta. Bu iki kişi dışında Bangkok’taki diğer arkadaşlar mülakat e-postalarını almış durumdalar ve bu kişiler sıralama olarak aralarda, yani üst ve altlarındaki kişiler de e-posta almış. Kısaca, bu arkadaşlarla ilgili bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?

• Ds260 formunda düzenleme yapmam gerekiyor. Viyana konsolosluğu navigatör mü kullanıyor yoksa mail mi atmam gerekiyor. Mail ise mail adresini bilen arkadaşlar yazabilir mi🙏

• @rezanclz kolay gelsin bol şans, güzel haberlerinizi bekliyoruz 🍀

Benzer Başlıklar

• 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k