Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar bende kcc mail attım benimde 3 ocakta hong kong ta mülakat planlanmış herkese hayırlı olsun

• @Gs1905 çok iyi haber.Gözünüz aydın.Onur Bey’inki de böyle olmuştu

• merhabalar abiler ablalar ben üniversite terk elimde lise diploması yok e devletten NOT DÖKÜM BELGESI
    (ATATURK UNIVERSITY)
    (TRANSCRIPT) belgesi yeterlimi yoksa ne ypmalıyım

• @DenizMaths çok teşekkür ederim hepimiz için en iyisi olun

• Herkese merhabalar, alıntı yapmayı beceremediğimden link olarak paylaşacağım kusuruma bakmayın lütfen.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak/3023?_=1731711528023

Daha önce AOS başlığında konuşulan ateşli silah kullanımı vs konularında anketteki EVET/HAYIR bilgilerini CP görüşmesinde nasıl doldurmamız gerektiği ile ilgili yardımcı olabilir misiniz? AOS başlığında yoruma açık bir konu olmuş. Hiç silah ruhsatım olmadı, hiç kullanmadım, 21 gün bedelli askerlik yaptım, sadece 3 kez atış yaptırdılar. Bu durumda CP görüşmesinde DS-260 formundaki bilgileri nasıl bırakmalıyım?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum, herkese bol şans!

• @redsat2000 olay nedir ?

• @TuttoSPORT teşekkürler

• @sirvanak lise diplamanız olması lazım üni kayıt için vermiş olmanız lazım geri almadı iseniz, e devlet veya lise okuldan ulaşma imkanı yok ise üniversiteyi bir deneyebilirsiniz.

• Yasaklı

Merhabalar,
    Benim eşim asıl talihli kısmet olur sıramız gelirse mülakatta evlilik dosyamızı da beyan edeceğiz çünkü eşim bekar iken talihli olarak seçildi seçildikten 2-3 ay sonra evlendik öncesinde de nişan yapmıştık zaten şimdi sorum şu şekilde:
    -beraber seheyat belgeleri
    -farklı yer ve zamanlarda çekilmiş fotoğraflar
    -whatsapp yazışmaları
    -edevletten evlilik yapıldığına dair belgeler
    -aile cüzdanı fotokobisi
    Gibi dökümanları sunacağız. Bunların çevirisi şart mı ve 500-600 sayfa belki olacak yazışma ve evrakların çevirisi mantıklı mı?
    Daha önce evlilik dosyası hazırlayıp yardımcı olabilecek var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@serserotek bizde benzer durumdaydık bizim düğün tarihimiz, yerimiz vs talihli olduğumuzu öğrenmeden önce hazırdı. Mülakatta yanımızda bulundurduğumuz kanıtlar öncesinde yaptığımız nişana ait bir kaç fotoğraf, düğünden bir kaç fotoğraf ve düğün yerinin sözleşmesini yanımda bulundurdum çünkü sözleşmeyi zaten talihli olmadan 4-5 ay önce yapıp imzalamıştık ancak hiç birine bakmadılar

• Merhabalar,

2NL mailimi az önce aldım. Mail içeriği bu şekilde. Linke basıp bilgileri doldurduğunuzda mülakat bilgileri görünüyor. 9 Ocak 8:30 AM olarak görüntüleyebildim ben. Darısı bekleyen arkadaşların başına 🙂

You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

• ⭐⭐⭐⭐

@brccc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba bizde Hong Kong dün mail attık bize
    ıf you would like to process your 2025 DV in Hong Kong,please advice ıf you can commit to remaining in Hong Kong for the duratıon of your visa prosesing.

Buna sadece bu süreçte orada olacağım onaylıyorum demek yeterli olurlu ne istediklerini net anlayamadık.

Evet bu süreçte Hong Kong'ta kalmayı kabul ediyorum diye yazın, yeterli.

• @Mertype 🧿Hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐⭐

@DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mertype 🧿Hayırlı olsun

Darısı başınıza😉🙏

• Merhaba, 2NL mailimizi aldık 2 Ocak 8.30'da mülakatımız var HongKong'da.

• @serserotek merhaba. sıramız gelirse derken? Dosyanızı taşıdınız mı? Taşıdıysanız imzanızı güncelleyin lütfen. Aksi takdirde eğer Ankara'yı bekliyorsanız bu sıra numarası ile mülakat alamazsınız

• @Serapp çok teşekkür ederiz Serap hanım.Herşey en başta evlatlar için,siz beni anlıyorsunuz🙏

• Selamlar 2NL Maili de geldi 6 ocak 8.30 Hong Kong 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Mülakat tarihi bekleyen ve henüz 2nl maili almayanlar şu şekilde kontrol yapabilir:

Kazandığınızı öğrendiğiniz yer olan https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx
    adresine girin.
    İlk DV başvurusunda verilen Confirmation Number'ınızı girin.
    Soyadınızı İngilizce karakter ile yazın
    Doğum yılınızı yazın.
    Güvenlik Kodunu girin ve submit edin.
    Eğer karşınıza 'You have been randomly selected' çıkıyorsa henüz mülakat tarihi belirlenmemiş, farklı bir yazı çıktıysa aşağıda mülakat tarihi ve saati vardır.

• Hong Kong şimdilik yükü sırtladı gibi gözüküyor. Nazar değmesin...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |