Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya Girişte Uçakta Doldurulan U.S: Customs and Border Protection Formu

Taşındı Yolculuk
50 24 26.0k 16

Benzer Başlıklar

• Ucakla Sehirlerarasi Seyahat

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    88 Bakış
    Büşra ŞahinB
    Amerika’ya vize ile giriş yapmıştım 2.5 yıl önce. Texasdayim. Su anda iltica sürecindeyim, 2.5 ay once başvurdum. Oncelikle hard copy ile basvurdum fakat receipim hala elime ulasmadi. Ardindan online basvuru gerceklestirdim. Elimde online başvuru receipt var. Mart ayında iki kez vegasa gidip geleceğim. Şu anda bazı efsaneler var sakın havalimanına gitmeyin suçlu olmasanız bile göz altına alınırsınız ICE’ ler her gün kişi toplamakla görevlendirildi vs gibi. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Ne oneririrsiniz biletleri iptal mi etmeliyim yoksa ucabilir miyim? Herhangi bir suca vs de karismadim.
  • Amerika Tur veya Bireysel Seyahat

Yolculuk
    3
    1 Oy
    3 İleti
    153 Bakış
    G
    Teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻🙏🏻
  • Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk ucak bileti bilet havayolu thy
    3k
    1
    46 Oy
    3k İleti
    364k Bakış
    B
    @mmm1453 Başınız sağ olsun
  • Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yolculuk
    4k
    1
    64 Oy
    4k İleti
    550k Bakış
    mekeM
    Merhaba, Ocak ayındaki ilk girişten sonra İstanbul’a dönmüştük. 10 Temmuz’da tekrar giderken Lutfhansa aktarmalı uçuşumuza kabul edilmedik. Pasaporta basılı 1 sene geçerli damga Schengen bölgesinde kabul edilmiyormuş. Kabul edilen sadece ilk geçerli olan 6 ay süresiymiş, o tarihten sonra uzatma yapan damga ile Schengen red veriyormuş. Transit yolcu olması fark etmez, Schengen bölgeye giriş yapmasak da kabul edilmezmiş. Gözen security ekibiyle uzun tartışmalar sonucu THY ile direkt uçmak ve yeniden bilet almak zorunda kaldık. Üstelik Lufthansa vize mevcudiyeti sorumluluğunun müşteriye ait olması gerekçesiyle bilet iadesini de red etti. Tesellimiz İstanbul Havaalanından ayrılmadan tesadüf boş yer olan THY uçuşuna binmek ve seyahate devam etmek oldu. Gözen security THY kabulde damgalı vizeye OK verdi ancak vize bilgilerini kayıt etmekte zorlandı. GC kaydı açtılar sonra boarding noktasında yeniden kayıt düzenlendi ve geçici vizeye dönüştürüldü. Boston girişte vize memuru damgalı vizeyi bilemedi, açıklamaları dinledikten sonra 2.ci kontrol noktasına sevk etti. Bu işlem ilk girişte damga basılan odada yapıldı. Odadaki memurlar pasaportlardaki vizelere ve damgalara bakıp kendi aralarında “bunu neden bize yollamışlar ki? Geçerli bu vizeler, yollayan memurun bilgisizliği” yorumlarıyla beraber “merhaba” vb Türkçe kelimelerle pasaportları bize geri verdiler ve hiçbir soru sormadılar. Henüz GC eline geçmemiş ve pasaportlardaki 1 sene geçerli damga ile Amerika seyahatı yapacak üyeler için bilgilendirmeyi paylaşmak istedim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k