DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan merhaba, forumu yeni keşfettim ama dediğiniz gibi çok faydalı aydınlatıcı içerikler var, deneyimlerini, bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler, emeginize sağlık 🙏
-
öncelikle mülakat alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
yeni yıl tatilinin yaklaştığı bu dönemde, şimdiden sağlık muayenesi için randevularını almalarını, varsa yurtdışından temin edecekleri evrakları toplamalarını, varsa arşiv kayıtlı sicil kayıtlarındaki durumlar için benimle iletişime geçmelerini tavsiye ediyorum.
umarım sorunsuz ve ap'siz mülakatları olur.
mülakat sonrası ap'ye kalanlar da mutlaka benimle özelden iletişime geçsin, özel olarak ilgileneceğim o arkadaşlarımızla.daha dün yazdığım iletinin üzerinden saatler geçmişken, ankara bana "adam bildi beyler, dağılalım" şeklinde sms yolladı.
140 karakteri geçmesin de ikinci kontör gitmesin diye kısa yazmışlar, oradan bile kırpma çabasındalar anlayacağınız.
bu adamlar nasıl versin bir sürü mülakat :)canımız, ciğerimiz ankara; yine ayın ortasına sadece iki güne mülakat verip ocak ayı'nı da muhtemelen bu şekilde kapatacak.
eğer insafa gelirlerse (ki bence zor) 3-4 mülakat daha verip şirin görünmeye çalışırlar, olan yine ankara'da mülakat bekleyenlere olur.
ocak'ta daha CN1200'e mülakat veren ankara'dan umut beklemenin de ne kadar beyhude olduğunu sanırım anlamışsınızdır.
elbette tr'de kazanan herkes bu forumda ya da excel listemizde değil ancak; mülakat alan cnler ortada, sayı çok az.ekim, kasım, aralık istatistikleri yayınlansın o zaman göreceğiz kapasitelerinin % kaçını dv için ayırmışlar.
muhtemelen %2~3 civarı olacak bu rakamlara baktığımızda.haklı çıktığım her iletimde üzüldüğüm noktayı biliyorsunuz.
CN2000, 3000, belki 4000 mülakat görür ankara'dan ancak üstü riskli arkadaşlar.
bu riski göze alanlar beklesin elbet ama; ben alamam diyenler için yol belli.tekrardan mülakat alan arkadaşlarımıza bol şans diliyorum.
içiniz rahat olsun, mülakat alan kimseyi vizesiz bırakmadık ;) -
@gucarslan Cut off bariyerleri olmasa ANK 3000 i bile zor görür. Genelde Haziran Temmuz a kadar 20000 rakamını geçmiyorlar. Geçen yıl 152 vize ready de kaldı ve basılamadı ANK da. Mülakat tarihi almak ta yeterli değil. 55000 lik kota bu sene 51350 uygulanacak. Haziran dan sonra alınan her mülakat ciddi risk taşıyor.
-
@Fatma-2 Selamlar
Bucketlist..- Vize sürecinin imzaya taşınması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
- DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
- DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
- Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması...İşte link
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları - DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar... -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@Flight101 Çok teşekkürler🙏
-
@minnesota işimiz çok zor sabırla beklemek çok zor..:( adamlar ülkenin memur kafasına adapte olmuş. Az iş çok para... Kral benim kafasındalar galiba.
-
@Mehmet-ynd İmkan varsa taşımayı düşünün. Bizde muhtemelen taşıyacağız.
-
mail alan arkadaşlar hayırlı olsun. lütfen Excel e güncel bilgileri giriniz.
-
@cokuzgunadam üzülme artık sende. Sevinme zamandır.
-
Mülakat maili aldım bende, mülakat alan herkes için hayırlı olsun arkadaşlar :)
-
@korayuzayates spam maillerinide kontrol edin bazen spam a düşebiliyormuş
-
@korayuzayates mülakat maili aldınızmı acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@SoulofSword Teşekkür ederim, bol şans dilerim size dee
-
@Mehmet-ynd maalesef :(
-
@gucarslan hocam kusura bakmayın ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım Kcc ye gönderdiğim mailde dosyamı viyana amerikan konsolosluğuna taşınması için mail attım kalacağım otel adresi ile birlikte 2. Kez fakat bu sefer de şu şekil bir mail aldım;
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
Kcc nin değiştirebileceğine dair bir mail. Zaten onun için mail attım işleme alınmış mı oluyor bu durumda beklemem mi gerek onu anlayamadım.
-
@Mehmet-ynd bunun için excel dosyası hazırladık, bakabilirsiniz ücret almıyoruz bu hizmetten.
-
@gucarslan ;) emeğinize sağlık teşekkür ederim.
-
Şubat veya Mart ayı gibi biz Viyana'dan mülakat alabilir miyiz tahmininiz ne olur?
-
DV2024 e bakılırsa Mart veya Mart tan sonra olabilir. Ocak ta ki datalar önem taşıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum