Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız ankara bu kurala hiç takılmadı şimdiye kadar.
    ancak mülakatı yapacağınız konsolosluk ile görüşüp aksiyon almanız en doğrusu olacaktır.

• Tamamen varsayımsal bir hesap yaparsak;

Excel tablosuna göre ankara 1 ayda 15 dosyaya mülakat vermiş.
    Excel tablosunda sizin önünüzde yaklaşık 40 dosya var ankaradan mülakat bekleyen.
    Ocağa kadar da başka mülakat yok. Mülakatların ocak ayında tekrar başlayacağını varsayarsak, aylık ortalama 15 dosyadan hesaplarsak, mart ayında size mülakat gelmeli gibi duruyor.

Yani ankarayı beklemek yerine, imkanlar elveriyorsa dosyanızı taşırsanız, martta abd'ye çoktan girip yerleşmiş bile olabilirsiniz.

@emrglrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Benim gibi benzer CN'de olan ve Ankara'dan mülakat bekleyen talihliler için yol haritası nasıl çizilmeli sizce ? Hangi aya kadar bekleyip, ne zaman endişelenmeliyiz ve dosya taşımak için aksiyon almalıyız ? CN'lerimiz görece düşük de olsa gün geçtikçe bir nebze de olsa stres yaratıyor Ankara'dan mülakat beklemek.

• @gucarslan maalesef muscat elçiliği mülakat tarihin yoksa cevap veren bir konsolosluk değil ben yinede email gönderdim 1 ay oldu dönmediler ama konsolosluklar aosa göre bu kuralı çok takmıyorlar galiba

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız şu ana kadar cp'de bunun sorun olduğunu açıkçası rastlamadım ama elbette garantisi yok.
    riske girip girmemek sizin inisiyatifiniz.

• @Erdem-Yıldız
    Muscat'ın visa navigator kullanılmadan gönderilen maillere cevap vermediğini, visa navigatorle gönderilen maillere ise kısa sürede cevap verdiğini belirtmişti daha önce @Ben-Batur tecrübe ederek.
    Kendisinin profilinden ulaşabilirsiniz yazdığı iletiye.

• @cttl visa navigator den gönderdim email’i batur bey ile görüştüm kendisi yardımcı oldu ama konsolosluk yine de geri dönüş yapmadı

• @gucarslan peki eğer vizeyi alırsam greencard basımında sorun oluyor mu yoksa vizeyi aldığım gibi ücreti ödedikten sonra greencard alıyor muyum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız vizenizi aldıktan sonra o vizeyle ülkeye girmeden green cardınızı alamazsınız.
    vize ve kart farklı şeyler, lütfen sürecinizi tam olarak anladığınıza emin olun.

• @Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl visa navigator den gönderdim email’i batur bey ile görüştüm kendisi yardımcı oldu ama konsolosluk yine de geri dönüş yapmadı

1 haftaya yakın sürdü bana cevap vermeleri hocam sizin kaç gün oldu? Bi de özel değilse neyle alakalı mail attınız?

• @Ben-Batur hocam ben 2 years problem olur mu diye email attım büyük ihtimal konsolosluk çalışanları bu kuralı bilmiyorlar bile ondan cevap vermemişlerdir diye düşünüyorum

• Merhaba bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlarımıza. Yurtdışında mülakata gireceğim zamandan kazanmak için bazı belgeleri şimdiden tercüme ettirmek istiyorum. Vukuatlı nüfus kayıt belgesi ve Adli sicil kaydı dışında süreli bir belge varmı acaba.

• @gucarslan Aralığa kadar cutoff 6000 değil mi, ben mi yanlış anladım açıklanan 12000 bir sonraki ayın cutoff'u değil mi

• Yasaklı

Niye burada sürekli umut tacirliği yapılıyor yok şu numaradan üstü kesin gidemez vs hayırdır konsoloslukta çalışıp mailleri siz mi atıyorsunuz gideriz veya gidemeyiz nasip kısmet ama belki mail gelecek insanın kaç ay öncesinden hevesini kırmak ne kadar doğru sizler kayıp bilicisi misiz de bizim haberimiz yok anlamadım!

• @Beyza-0 haklısınız siz bekleyin 🙂 bu işin nasip kısmet olmadığını! baya baya yılların verdiği deneyim ve sayısal istatistik verisi olduğunu kabul etmediğiniz sürece Ankara'yı beklemenizde sorun yok

• @Ben-Batur ben 8 kasımda mail attım navigator ile
    M67 - NON-RESIDENT TRANSFER başlığı altında
    Banada dönüş yok henüz, dosyamı KCC ile muscata taşıdım ülkenizde fiziki olarak turist vizesiyle mülakata katılmam mümkün mü diye mail attım bekliyorum bakalım

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız

DV2025 kapsamında Muscat'ta ilk mülakata giren @Ben-Batur'un deneyimini okudunuz mu? Deneyiminde Muscat konsolosluğun iletişim sisteminde değişiklik olduğu, e-mail üzerinden değil navigator üzerinden gelen sorulara dönüş yaptığını yazmıştı. Navigator üzerinden iletişime geçmeyi denediniz mi Muscat ile?

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/206?_=1731499279896

• @ATS16 visa navigator ile iletişime geçtim ama maalesef cevap gelmedi bence bu kuralı konsoloslukta bilmiyor 😂😂

• @TuttoSPORT Muscat a gidip vizesini almis arkadasinda zaten oturum izni yok. O da turist olarak gitti ve aldi.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız kusura bakmayın benden önce hem @cttl hem de @Ben-Batur size yanıt vermiş. Bol şans ve kolaylıklar diliyorum

• Yasaklı

@cemciftcioglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Beyza-0 haklısınız siz bekleyin 🙂 bu işin nasip kısmet olmadığını! baya baya yılların verdiği deneyim ve sayısal istatistik verisi olduğunu kabul etmediğiniz sürece Ankara'yı beklemenizde sorun yok

Cn düşük olmasına rağmen başka konsolosluklra taşıma durumum yok zaten mecburen Ankarayı bekleyeceğim ama hala görüşümün arkasındayım kusura bakma... bu ay mail yollayacaklar mesela kaça kadar gelecek sıra numarası biliyor musunuz?? Sanmıyorum belki 1.5k belki 2k ya gelecek ve bana sıra gelme ihtimali daha da artacak veya daha düşük olur bilemeyiz peki bunu bilmediğiniz halde niye ısrarla hala sıra gelir veya gelmez diyorsunuz anlamıyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |