Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@156zeh Selamlar
    Bucketlist..

1. Vize sürecinin imzaya taşınması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması...İşte link
      https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    5. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd Yıllık 200 çalışma günü üzerinden matemetiğini yaptığımızda günde 11 dosyaya bakmaları yeterli, kimsenin dünyanın dört bir yanına dosya taşımasına gerek kalmaz...

• @gucarslan bize gecmis olsun. GC tarihinde 4400 ile mulakat alamayan ilk talihli talihsiz biz olacagiz.

• @gucarslan birsey sormak istiyorum. Bu ay KCC den Ocak ayinda current olacaklar için mülakat verilebilir mi yoksa Aralık ayinda yayınlanacak bülten sonrası 12000 current olduktan sonra mı mülakat verirler? Eger öyle ise mesela 6xxx olan numaralara belki de 2-3 hafta sonrasına tarih verilecek Aralık ayinda Ocak mülakatı için.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@minnesota kendinizi özel hissetmeyin, geçmişte 2K ile alamayanlar da oldu.

• 10XXX CN ile dosyamı dün muscat'a taşıtmıştım. Son dakika da yırttık ankara'dan. @gucarslan bu yeni çıkan dosya taşımayı kolaylaştıran yasayı nereden bulup okuyabiliriz? Bunun dışında emekleriniz için teşekkür etmek istiyorum. sayenizde süreci yönetebiliyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Falcon-1

Aralık ayinda yayınlanacak bülten sonrası 12000 current olduktan sonra mı mülakat verirler?

bu ifadenizden bir şey anlamadım açıkçası.
    aralık bülteni 12K olarak açıklandı, bu da demek oluyor ki ocak ayı'nda 12K'ya kadar olan cnler mülakat alabilir;

THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN JANUARY
    For January, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2025 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number

şu an bu cn'ye kadar olan bütün dosyalar mülakat alabilir, herhangi bir tarihi beklemesine gerek yok.
    bu tamamen, konsolosluğun ocak ayo slotlarını ayarlamasının zamanlamasına bağlı.ı
    belki yarın, x konsolosluk bana ocak için xx kadar mülakat gönder diyecek. ilk dağıtımda da o dosyalara mülakat verilecek.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Grimoir3 yasa değil kural. forumda çokça paylaşıldı ilgili kuralın FAM kitapçığında yayınlandığı.
    bu başlıkta bununla ilgili bilgileri vermiştim. arama özelliğini kullanarak ulaşabilirsiniz.

• @gucarslan Ben tam anlatamadım aklımdaki soruyu kusura bakmayın ama söylediklerinizden cevabımı almış oldum. Teşekkür ederim.

• @cttl teşekkürler 🙏 🤩

• @gucarslan ''4 bin üzeri numaraya sahip olanlar dosyasını taşısın'', ''Ankara ya güvenmeyin'' gibi sözlerinizi dinleyenler şu an kahve yudumluyor, teşekkürler (Biri ben 🙂 ). Sürecin başında, 8700lü case'im ile ankara da bende mülakata girmeyi düşünüyordum. İyi ki bu sözleri dinleyip karar alıp dosya taşımışım. Umarım vizemize kavuşuruz ve deneyimlerimizle Yeşil Kart Forum Ailesine katkıda bulunuruz. Herkese sürecinde bol şanslar.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Grimoir3 yasa değil kural. forumda çokça paylaşıldı ilgili kuralın FAM kitapçığında yayınlandığı.
    bu başlıkta bununla ilgili bilgileri vermiştim. arama özelliğini kullanarak ulaşabilirsiniz.

tekrar merak eden olursa burada da dursun.

• Yeni bülten açıklanmış. Ocak için 12.000 e kadar alacaklarmış. Gene aşkımız başka bir aya kaldı. Sırası gelen arkadaşlara bol şanslar. Sorunsuz bir süreç olmasını temenni ediyorum hepimiz için.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Burak3445 mülakata ankara'da girecekseniz sizin bülten ile pek işiniz yok diye düşünüyorum.
    başka yerde girecekseniz de lütfen imzanızda belirtin.

• Benim gibi benzer CN'de olan ve Ankara'dan mülakat bekleyen talihliler için yol haritası nasıl çizilmeli sizce ? Hangi aya kadar bekleyip, ne zaman endişelenmeliyiz ve dosya taşımak için aksiyon almalıyız ? CN'lerimiz görece düşük de olsa gün geçtikçe bir nebze de olsa stres yaratıyor Ankara'dan mülakat beklemek.

• ⭐⭐

@Burak3445 İmzanızda yazan Dosya numarasında ankarayı beklemiyorsunuzdur inşallah 🙂

Vize bülteninde aktif olmasanız bile dosyanızı taşıya bilirsiniz bu konuda forumu biraz daha detaylı okunmanızı tavsiye ediyorum

• Herkese merhaba değerli arkadaşlar aklıma takılan bir soru varda sormazsam içim rahatlamaz yeşilkart forumu keşfetmeden önce bir danışmanlık şirketinden dosya taşıma konusunda yardımcı olmalarını istemiştim bana dosya taşıma yapmadıklarını söylediler ama yinede yardımcı olmaya çalışalım dediler ve case numberımı istediler bende kendilerine yazdım onun dışında başka bir bilgimi (Başvuruda kullandığım mail adresim,şifrem ,confirmation number doğum tarihim) kesinlikle vermedim zaten daha sonrasında da süreci kendim yürüteceğim dedim ve tamamdır nasıl isterseniz dediler bir belge veya sözleşme vs. İmzalamadım, bu olay yaklaşık 5 ay önce idi.Acaba bir sorun olur mu ? @gucarslan

• @Burak3445 merhaba bu numarayla Ankara dan çok zor mülakat almanız bir an önce dosya taşımalı sınız

• @ALİ-GÖKTAŞ

Hocam doğru okuyorum değil mi; 15binlerde numaranız ve Ankara’dan mülakat almayı bekliyorsunuz ? Hatta Mart, Nisan diyorsunuz ? Yanlış anlamayın ama forumu okumuyor musunuz ? Nacizane önerim ivedilikle dosyanızı taşıyın. Bol şans.

• Herkese selamlar daha önce 3 kere j1 programına katıldım 3 abd vizem var hepsi süresi bitti en son ki programda 2 years rule koyuldu ama vize mülakatına muscat konsolosluğunda gireceğim foruma girer girmez hemen dosya taşımanın ne kadar mantıklı bir hareket olduğunu gördüm ve hemen taşıdım , sorum ise 2 years rule kuralına konsolosluklar nasıl bakıyor vize alanlar var mı

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2655
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |