DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@T-C-Kubilay-Dikici paranın kaynağı altın, kripto, fon, hisse senedi olması önemli değil, değerini istediğiniz kambiyo türünde banka hesabınızda hesap hareketlerinde evrakta ibraz etmeniz yeterli
-
@mehmetdmn25 üniversite yıllarımda toplum gönüllüleri vakfı altında bir topluluğun parçasıydım o dönemde bir çok yardımlarda yer aldım en çok beni etkileyen sokak hayvanları oldu bulunduğum ilde şehir merkezine yerleşime o kadar uzak yerlere bırakmışlar görünce üzülmemek elde değildi üniversitem bitmesine rağmen özellikle kışın ayda 2 3 kez bütçem el verdikçe o hayvanların o geceyi tok geçmesi için mücadele veriyorum
Bulunduğum ilde maalesef sözde belediye bıraktıkları su kapları soğuktan donmuş kar sularından dolayı bıraktıkları yemler kurtlanmış oluyor hayvanlar birbirlerine saldırıyor

-
@gucarslan Ailem doğum yılımı 1 sene geç kayıt ettirmiş (örngn 2001 doğumluyken 2002 diye kayıt ettirmişler ) fakat daha sonra ilk okul 1 de mahkeme ile asıl doğum tarihimi yazdırmışlar. Mevcut kimliğimde doğru tarih yazıyor tüm işlemleri kimliğimde ki tarihe göre yaptım. ds 260 formunda da böyle bir konu var mıydı hatırlamıyorum ne yapmam gerekiyor acaba . cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba eşime Loto çıktı. H2b vizesi ile amerikadayken evlenmiştik başvurumuzu kendi soyisimlerimiz ile yaptık . Ds260 formunu doldurduk. Türkiyede nikahımız yok resmî olarak . Ankara da görüşmeye gireriz diye düşündük ama 5300 lerde kalınca tekrar Amerika’ya geldik. 2024 talihlisiyiz. Süreci burda tamamlayacağız. Birçok evrak eksimiz var. Buradan nasıl evrak tamamlaya biliriz bunu bilmiyorum. Green card mülakatında Türkiye’de evli olmadığımız herhangi bir sorun teşkil eder mi? Bilgisi olan var mı ?
-
Merhabalar,
Cut Off Sirasi gelmeyip, ama dosyayasını taşıyan arkadaşlar ESC-de posta olarak Ankara gözükmekte? -
@mnamiz Selamlar..."Your Case Currently At" kısmından bahsediyorsanız, current olmamış dosyalarda bu bölümde KCC yazar.. Current olmuş ve mülakat planlaması yapılmış ise dosyanın bulunduğu konsolosluk yazar...
-
@Flight101 , Entrance Check Status Sayfasında Post bilgisini kast etmiştim. Post: ANKARA olarak gözükmekte.
-
@mnamiz Oradaki değişmez..Zaten taşıma sonrası KCC den gelen mailin içeriğinde The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. cümlesini görürsünüz..😉
-
@Flight101 Evet Teyit etmek için sordum )
-
@mnamiz Telefondan yazıyorum bu yüzden cümleyi bitirirken yanlışlıkla "görürdünüz" yazmışım doğrusu "görürsünüz" olarak düzeltildi, kusura bakmayın..🤝
-
@sılassingec-12 ilk olarak DS260'da böyle bir durum olup olmadığına istediğiniz zaman girip bakabilirsiniz doldurduğunuz siteden.
ilgili durum, vukuatlı nüfus kayıt örneğinizde görünüyorsa, mahkeme kayıtlarının asıllarını ve yeminli türcümelerini mülakata götürmelisiniz.
eğer görünmüyorsa bir şey yapmanıza gerek yok. -
@mnamiz ilgili durumun, dosyanızı başka konsolosluğa taşısanız dahi hep Ankara olarak kalacağını çok kere yazdım.
forumun arama özelliğiniz kullanmaktan çekinmeyin lütfen. -
Bu hafta Ocak ayı için current numaraları açıklanır mı teşekkür ederim
-
@gucarslan evet kontrol ettim görünüyor , teşekkür ederim yanıtınız için
-
@sevdemimi umarım açıklanır hocam. Dört gözle bekliyoruz😊
-
Valla bizde dört gözle bekliyoruz hatta şuan giremiyorum vize bültenine galiba yükleniyor yeni bülten 👏👏👏 hadi inşallah gelsin bugün açıklansın yeter artık
-
@gucarslan Merhaba bu forumu yeni bulabildim o yüzden ilk danışmana gitmek gibi hata yaptım. Peki şu an kendimi nasıl güvenceye alabilirim? Dosyamın en son nereye taşındığını nereden görebilirim? Zor bir süreç ve bir de bu çıktı başımıza o yüzden moralimiz çok bozuldu
-
DS260 formunu doldurduktan sonra pasaportumu yeniledim, oradaki bilgileri şimdi güncelleyebilir miyim yoksa mülakat tarihini aldıktan sonra mı güncellememi önerirsiniz? Sıram 16binlerde, Avusturyaya taşıdık dosyamızı
-
@danjaj bu bilgiyi güncellemenize gerek yok, eski + yeni pass ile mülakata gitmeniz yeterli.
-
@danjaj İmzanıza Viyana yazarsanız ve excel tabloya kayıt olursanız çok iyi olur.
Hayırlı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum