[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
Banks hesabi gecmisi be kadar olmali onun bi kriteri var mi?
-
Günaydın , amerikada geçen hafta bir tasarıyla zorunlu sağlık sigortası kaldırıldı diye bişey okudum . Detayını bilen var mı ?
-
@pilot23 12 aylik olmali
-
@greenleo lutfen sorularinizi sadece ilgili konularda sormaya calisin... :)
-
Konsolosluk binasına mavi dosya alınıyor mu acaba? Şeffaf dosyaların kabul edildiğini biliyorum da çok fazla evrak olduğu için mavi tel dosya ile tek bir dosya haline getirmek daha pratik olacak gibi. Bir de evrak düzeni nasıl olmalı önce orijinalleri sonra fotokopileri mi veriliyor? Nasıl bir dosyalama işimizi kolaylaştırır? Zaten içeride baya bi stres olacağız dosya ararken iyice elimiz ayağımız dolaşmasın :)
-
Bu ungan dediginiz nedir ?
@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@fbazer evet, o sorunuzu cevaplamayi unutmusum :) eger Ungan'larda ismini belirtirseniz baskasi da sizin yerinize raporunuzu alabilir.
-
Ben adres icin ds-260 a forum da yazdigi gibi alabama 0000 falan yazmistim.simdi adresimi degistirmek istiyorum.bunu yapmak icin konsoloslukla ds 260 in acilmasi icin iletisime mi geceyim yoksa mulakat esnasinda veya konsoloslukta yeni adres bildirimi yapabilirimiyim ?
@boss evet, aynen oyle. Mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra konsolosluga su adresten ulasin:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/
ve adresi degistirmek istediginizi soyleyin. Size bir mulakat tarihi verildigi ve dosyalariniz konsolosluga gonderildigi icin bu guncelleme mulakat tarihinizde bir degisiklige neden olmaz. Eger mulakat tarihiniz aciklanmadan degisiklik yaparsaniz, mulakat tarihinizi etkilersiniz.
-
@denizci Lütfen bu konunun ilk mesajını ve daha önce sorulan sorulara verilen yanıtları okuduktan sonra soru sormaya çalışın. Unganlar ile ilgili sorunuzun yanıtını bu şekilde bulabilirsiniz.
Randevu tarihi belli olduktan sonra konsolosluğa mesaj atarak DS 260 formunu güncelleyebilirsiniz. Görüşme için konsolosluğa gittiğiniz gün de yeni adresi bildirebilirsiniz.
-
Visa bulletin yeni rakamlar neden açıklanmadı bilgisi olan var mıdır????
-
@maranty Bu ayın cut offları açıklandı. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
-
Slm numaralı gözlük varsa ara sıra kullanılıyorsa eğer fotoğraf gözlüklümü çektirmek gerekir ?
-
Merhabalar green cardim onaylandi ve abdye giris yapmam lazim istanbulda universite okuyorum su an ve 5 hazirana kadar giris yapmam gerekiyor abdye, okulum sebebiyle en fazla 1-2 hafta durabilirim abd de bu green card islemleri icin yeterli bir sure midir adresini verdigim kisinin yanina gitmezsem ben giris yaptiktan sonra o kisi bana kargolayabilir mi cevabiniz cok onemli tesekkur ederim
-
@greenleo vize fotoğraflarında gözlük olmaması gerekiyor. https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/immigrant-visas-tr/gocmen-vize-fotograf-ozellikleri/
-
@samidkmc DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
azim istanbulda uni
Green Card için yeterli bir süre olmadığı tecrübelerden aktarılıyor. Adresini verdiğiniz kişi adresteki size gönderebiliyor. Hızlı gönderi yaklaşık 70$. 3 günde geliyor.
-
Bu arada sabahları bilgisayarımı açtığımda yesilkartforum a girip neler var diye kontrol ediyor bilebildiklerim kadar da bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. Daha henüz mülakatım olmadı ama yakın çevremde Green Card lı kişiler var. Onların tecrübelerini buradan sorulan sorular için paylaşıyorum.
Demem o ki,
foruma sadece bir soru sorup (birine bakıp çıkıcam der gibi) işi bitince ayrılan değerli arkadaşlar var.
Bu arkadaşlardan tecrübelerini de yazmalarını istirham ediyorum. Özellikle mülakat deneyimlerini.
Saygılar, -
Her forumda kemik kadro ve misafir kadro vardır, misafirleri ağırlayalım bizde :)
Mülakat deneyimleri rutinleştiği için arkadaşlar yazmak istemiyor olabilirler. İlk mülakata girenler sağolsunlar en ince detaya kadar yazdılar, ekstra bir durum yaşanmadığı sürece süreçte, evraklarda, mastafta hep aynı olacak.
Ben artık mülakat deneyiminden çok ilk giriş ve ilk 1 yıllık dönemi merak ediyorum. Asıl beni merakta bırakan ve zorlayıcı olan bence o ilk yıl. Vizeyi alıp alamamak zaten konsolosa kalmış bizim etkileyebileceğimiz bir durum yok, olacak ise olacak modundayım.
Herkesin ilk girişteki telaşı, koşturmacası yüzünden asıl zor olan bu kısım havada kalıyor. Tabiki herkesin hayattan beklentisi ve olayları karşılayışı farklı ama yinede tecrübeleri okumak güzel oluyor...
-
@asilcenk katılıyorum
-
Bende mülakat deneyimleri ve devamındaki süreçlerin yazılması taraftarıyım, özellikle mülakat deneyimlerinde kaç kişi oldukları, ne kadar para gösterildiği gibi konular mülakata hazırlanan kişiler için çok önemli.
-
Bu ileti silindi! -
@civil_engineer DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Konsolosluk binasına mavi dosya alınıyor mu acaba? Şeffaf dosyaların kabul edildiğini biliyorum da çok fazla evrak olduğu için mavi tel dosya ile tek bir dosya haline getirmek daha pratik olacak gibi. Bir de evrak düzeni nasıl olmalı önce orijinalleri sonra fotokopileri mi veriliyor? Nasıl bir dosyalama işimizi kolaylaştırır? Zaten içeride baya bi stres olacağız dosya ararken iyice elimiz ayağımız dolaşmasın :)
Mavi dosya aliniyor, sadece istenilen belgelerin orjinalleri yeterli. Eger nufus kayit orneginin fotokopileri de varsa beraberinde verebilirsiniz.
@denizci DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Bu ungan dediginiz nedir ?
@fbazer evet, o sorunuzu cevaplamayi unutmusum :) eger Ungan'larda ismini belirtirseniz baskasi da sizin yerinize raporunuzu alabilir.
Saglik raporunu alacaginiz doktorlarin ismi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum