IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
24 nisan dq tarihimiz biraz once bize de mülakat maili geldi.
-
Merhaba herkese biz de aldik 11 Aralik icin bugun 19.31 de ^.^
-
Evet bizde aldik maili 5 aralik 🙏🏼
-
Merhabalar, 11 Aralık için randevu aldım:)
-
Merhaba arkadaşlar. Bende mail aldım bugün 5 Aralık tarihine. Doktor randevusunu da ayarladım. Sistemde 2 sinden önce randevu almani tavsiye edilir yazıyor. Avukatım kendimizin alacağını bildirdi oluşturdum.
Sizlere sorum bu PTT kaydı var o nasıl ve nereden yapılıyor ve ikametgah adresimi mi yoksa başka adres oluyor mu bilgisi olan varsa yardım rica ederim. -
Merhabalar, biz de 30 Aralık için randevu tarihi aldık, 2024 mayıs ayında dq olmuştuk
-
PD: January 9, 2023
DQ: February 24, 2024hala mülakat randevusu yok
-
Merhabalar bizde 4 Nisan da Dq olmuştuk bugün itibariyle randevu tarihini aldık 12 Aralık da
-
Ben Mart 29 DQ oldum. Bende sonra dq olanlar randevu almış ama ben hala alamadim. 😔
-
herkese hayırlı olsun, biz de interview date aldık bugün. 19 Mart'ta DQ olmuştuk, 11 Aralık'ta interview :)
umarım en kısa zamanda tüm bekleyenler alır tarihini.
-
@luchadora tebrikler
-
Tebrikler arkadaşlar darısı bekleyenlerin başına
-
Herkese tebrikler, umutlandık! 🌸
-
Doktor muayenesi icin randevu almaya calıstıgımda DS260 ın son 6 ay içerisinde update edilip edilmediği yönünde bir uyarıyla karşılaştım. Eskiden belki bu hic sorun olmuyordu ancak bizler normal süreden daha fazla bekleğimiz için coğumuzun aynı dertten muzdarip olabileceğini düsündüm Örneğin ben DS260 ı nisan ayında doldurmuştum. Bu nedenle randevu almadan önce avukata danısmayı düşünüyorum. Benim gibi bu uyarı ile karsılasan oldu mu? Acıkcası kararsız kaldım Deneyimi olanlar paylaşabilirse cok mutlu olurum
-
Herkese tebrikler şubat ve mayıs ayları arasındaki herkese aralık da mülakat tarihleri atanması umut verici gerçekten darısı başımıza
-
@serkanbuk merhaba biz avukatimiza sorduk ayni konuyu bir guncelleme gerekmedigini soyledi
-
@serkanbuk Merhaba. Aynı uyarı bende de vardı. DS260 Şubat ayı dolduruldu. Avukat dosyaların güncel ilerleyerek devam et dedi. Doktor randevusunu aldım. PTT kayıt aşamasında kaldım. Onun içinde 5 gün sonra oluşturulması söylenildi
-
Arkadaşlar merhaba benimde dosyam 7şubat 2024 te DQ oldu ama benden sonra olanlar randevu tarihi almışlar bununla ilgili bir öncelik mi var yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi var
Bilen bir arkadaş varsa bilgi verebılırmi ? -
arkadaşlar merhaba bilen varsa destek olabilir mi. randevu mailinde gelen talimatları oluşturun linkine tıkladım ve burada randevumu online olarak kaydettirmemiz gerekli deniyor. çıkan seçeneklerde de ilk iki seçenek olan "Göçmen Vizesi randevusu için kayıt yaptırmam gerekiyor" ve "Konsolosluk bölümünden bir göçmen vizesi randevusu almak için gerekli talimatları içeren bir mektup / e-posta aldım." seçenekleri birbirine çok benziyor hangisine tıklamamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Birde kayıt alanında da ds number istiyor ds number ds 260 formunda sağ alt köşedeki numara mı oluyor yoksa online belgeleri yüklediğimiz caec deki omb control number mi
-
@mevlanus eğer mülakat tarihi aldıysanız "Konsolosluk bölümünden bir göçmen vizesi randevusu almak için gerekli talimatları içeren bir mektup / e-posta aldım" seçeneğini seçebilirsiniz.
DS260 numarası da, form doldurduktan sonra gelen confirmation page'deki barkodun üzerindeki numara.
bol şans.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum