Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• PD: January 9, 2023
    DQ: February 24, 2024

hala mülakat randevusu yok

• Merhabalar bizde 4 Nisan da Dq olmuştuk bugün itibariyle randevu tarihini aldık 12 Aralık da

• Ben Mart 29 DQ oldum. Bende sonra dq olanlar randevu almış ama ben hala alamadim. 😔

• herkese hayırlı olsun, biz de interview date aldık bugün. 19 Mart'ta DQ olmuştuk, 11 Aralık'ta interview 🙂

umarım en kısa zamanda tüm bekleyenler alır tarihini.

• @luchadora tebrikler

• Tebrikler arkadaşlar darısı bekleyenlerin başına

• Herkese tebrikler, umutlandık! 🌸

• Doktor muayenesi icin randevu almaya calıstıgımda DS260 ın son 6 ay içerisinde update edilip edilmediği yönünde bir uyarıyla karşılaştım. Eskiden belki bu hic sorun olmuyordu ancak bizler normal süreden daha fazla bekleğimiz için coğumuzun aynı dertten muzdarip olabileceğini düsündüm Örneğin ben DS260 ı nisan ayında doldurmuştum. Bu nedenle randevu almadan önce avukata danısmayı düşünüyorum. Benim gibi bu uyarı ile karsılasan oldu mu? Acıkcası kararsız kaldım Deneyimi olanlar paylaşabilirse cok mutlu olurum

• Herkese tebrikler şubat ve mayıs ayları arasındaki herkese aralık da mülakat tarihleri atanması umut verici gerçekten darısı başımıza

• @serkanbuk merhaba biz avukatimiza sorduk ayni konuyu bir guncelleme gerekmedigini soyledi

• @serkanbuk Merhaba. Aynı uyarı bende de vardı. DS260 Şubat ayı dolduruldu. Avukat dosyaların güncel ilerleyerek devam et dedi. Doktor randevusunu aldım. PTT kayıt aşamasında kaldım. Onun içinde 5 gün sonra oluşturulması söylenildi

• Arkadaşlar merhaba benimde dosyam 7şubat 2024 te DQ oldu ama benden sonra olanlar randevu tarihi almışlar bununla ilgili bir öncelik mi var yoksa bizim bilmediğimiz bir şey mi var
    Bilen bir arkadaş varsa bilgi verebılırmi ?

• arkadaşlar merhaba bilen varsa destek olabilir mi. randevu mailinde gelen talimatları oluşturun linkine tıkladım ve burada randevumu online olarak kaydettirmemiz gerekli deniyor. çıkan seçeneklerde de ilk iki seçenek olan "Göçmen Vizesi randevusu için kayıt yaptırmam gerekiyor" ve "Konsolosluk bölümünden bir göçmen vizesi randevusu almak için gerekli talimatları içeren bir mektup / e-posta aldım." seçenekleri birbirine çok benziyor hangisine tıklamamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Birde kayıt alanında da ds number istiyor ds number ds 260 formunda sağ alt köşedeki numara mı oluyor yoksa online belgeleri yüklediğimiz caec deki omb control number mi

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mevlanus eğer mülakat tarihi aldıysanız "Konsolosluk bölümünden bir göçmen vizesi randevusu almak için gerekli talimatları içeren bir mektup / e-posta aldım" seçeneğini seçebilirsiniz.
    DS260 numarası da, form doldurduktan sonra gelen confirmation page'deki barkodun üzerindeki numara.
    bol şans.

• randevu tarihi alan arkadaşları çok tebrik ediyorum, her şey gönlünüzce olur inş. bir sorum olacak; sizin estimate date'nizde ne yazıyor arkadaşlar? benimkinde hala 14 ay yazıyor. başından beri anlamadım şunu. bu tarih total bekleme süremiz mi yoksa bugünden itibaren bekleme süresi mi? çünkü halihazırda 8.5 ay bekledik.

• @astranger O tarih aslında tahmini ne kadar süre sonra onaylanacağını gösteriyor. Ama tabiki doğru göstermiyor. Bu yüzden oradaki tarihe çok kaale almayın. son zamanlarda 14 15 ay sürüyor sanırım onaylanması. Biz temmuz 2023 te başvurduk ağustos 30 da onaylandı.

• @gkorkmaz bi 14 ay daha beklemeyeceğiz yani. anladım çok teşekkür ederim☘

• @mevlanus
    Yeni hesap acmaniz gerek, hesap olusturu seçtiğinizde ikinci secenekde o cikiyor.

• @gucarslan danışman birinci seçeneği seçin dedi siz 2. Seçenek dediniz kafam karıştı neden bu kadar yakın ve benzer 2 seçenek koymuşlar anlam veremedim. Yanlış isaretlesem sorun olur mu halen yapmadim yanlış bir şey yapmak istemiyorum. 2.si de unganların sayfasinda covit 19 ile alakalı şöyle yazıyor "Türkiye'de şu anda COVID-19 aşısı yoktur. Eğer muayene zamanınızda aşı tekrar gelirse ve son 12 ay içerisinde aşı olmamışsanız sizi aşı olmak üzere ilgili sağlık kuruluşuna yönlendirebiliriz. Lütfen COVID-19 aşı kartınızı basılı olarak yanınızda getiriniz." Yani aşıyi olmiycak miyiz olmiycak miyiz. İstanbul'da aşı yapan yer nerdeyse yok aramadığım hastane kalmadı. Orada onlar yönlendirme yapacaksa eğer raporun gecikmesi söz konusu olur mu veya yazdıkları cümlede gelirse diyor yani olmayacak miyiz bilen aydinlatabilir mi lütfen 🙏🏻

• @hilalf teşekkürler bizim avukattan da sonunda cevap geldi. Aynı seyleri soyluyor

Benzer Başlıklar

• 1589
  • 1177
  • 2
  • 148
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |