IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@arslan34 herkese DQ olma tarihine göre sırayla randevu tarihi veriliyor. örneğin ankara konsolosluğu NVC'ye haber veriyor, aralık ayında 10 kişilik randevu açabiliriz diye, NVC'de kimin dosyası önce DQ olduysa, yani sırada kim varsa onu o randevu tarihine atıyor. şu anda bildiğimiz kadarıyla 2024 ocak sonu - şubat başında DQ olanlar interview tarihi aldı. biz mesela 19 Mart 2024'te DQ olmuştuk, hala bekliyoruz.
-
@luchadora anladım, teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
-
@arslan34 Tabi her zaman sırayla olmuyor, bu işin net bir akışı yok… bu süreler konusunda çok çelişkili ve tutarsız deneyimler dinledik, örneğin 2021 yılında başvuru yapan bir çift mülakat tarihi beklerken. 2022 yılının başında başvuru yapan başka bir çift DQ oldu mülakatına girdi ve Amerikaya taşındı.
-
@Refiks evet tam olarak anlamaya çalıştığım bu yani bence biraz da şansa bağlı gibi geliyor.
-
Interview için randevu alan kimse yok mu?
-
Merhaba arkadaşlar, 13 dakika önce mail aldık. 5 Aralık tarihine. Herkese hayırlı olsun 🌺
-
merhabalar 17 subatta DQ olmustuk simdi mail geldi 4 araliga randevu vermisler
-
Merhaba arkadaşlar, bize de 30 Aralık için randevu günü verildi.
- Cr1 30 Mart 2023
- 20 mayıs 2024 dq
- Randevu 30 Aralık 2024
-
Herkese merhaba bizde mail aldık bi yarım saat önce, 12 Aralık için :)))
-
24 nisan dq tarihimiz biraz once bize de mülakat maili geldi.
-
Merhaba herkese biz de aldik 11 Aralik icin bugun 19.31 de ^.^
-
Evet bizde aldik maili 5 aralik 🙏🏼
-
Merhabalar, 11 Aralık için randevu aldım:)
-
Merhaba arkadaşlar. Bende mail aldım bugün 5 Aralık tarihine. Doktor randevusunu da ayarladım. Sistemde 2 sinden önce randevu almani tavsiye edilir yazıyor. Avukatım kendimizin alacağını bildirdi oluşturdum.
Sizlere sorum bu PTT kaydı var o nasıl ve nereden yapılıyor ve ikametgah adresimi mi yoksa başka adres oluyor mu bilgisi olan varsa yardım rica ederim. -
Merhabalar, biz de 30 Aralık için randevu tarihi aldık, 2024 mayıs ayında dq olmuştuk
-
PD: January 9, 2023
DQ: February 24, 2024hala mülakat randevusu yok
-
Merhabalar bizde 4 Nisan da Dq olmuştuk bugün itibariyle randevu tarihini aldık 12 Aralık da
-
Ben Mart 29 DQ oldum. Bende sonra dq olanlar randevu almış ama ben hala alamadim. 😔
-
herkese hayırlı olsun, biz de interview date aldık bugün. 19 Mart'ta DQ olmuştuk, 11 Aralık'ta interview :)
umarım en kısa zamanda tüm bekleyenler alır tarihini.
-
@luchadora tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum