@leningrad merak etmeyin, bir problem yasamazsiniz. Gecmis olsun. Lutfen sorulariniz icin forumdaki ilgili konulari kullanmaya calisin.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
-
18 yaş üstü ve 21 yaşını doldurmamış çocuklar ebeveynleri dışında 3. kez başvuru yapabilir mi?
Merhaba kızım 18 yaş üstü ve 21 yaşını henüz doldurmadı. Anne baba olarak bizim başvurumuzda yer aldı ama merak ettiğim şu bizim başvurumuzda görünüyorken şahsi olarak ayrıca başvurabilir mi? Teşekkürler
-
Lise mezunu olmayan ama 21 yillik berber olan ve berber dukkani isleten bir kisi icin SVP range (6.0 to < 7.0) gosteriyor. 7 ve ustu olmasi gerektigini okudum. Bu kisi basvurabilir mi simdi ?
-
@hmd-krrsln, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
18 yaş üstü ve 21 yaşını doldurmamış çocuklar ebeveynleri dışında 3. kez başvuru yapabilir mi?
Merhaba kızım 18 yaş üstü ve 21 yaşını henüz doldurmadı. Anne baba olarak bizim başvurumuzda yer aldı ama merak ettiğim şu bizim başvurumuzda görünüyorken şahsi olarak ayrıca başvurabilir mi? Teşekkürler
Bu konuda bilgi sahibi olan yok sanırım.
-
@mert-diktaş, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Kazandıktan sonra kalmak yerleşmek zorunda mıyım? Süreci tamamlayıp geri dönüş yapabilir miyim?
Green card ı kazandıktan sonra işlemleri halledip geri dönüş yapabilir miyim ? Geri dönüş yapıp 1 sene sonra 1 buçuk sene sonra yerleşmek için tekrar gidiliyor mu ? İşlemlerden sonra gelip evlenip eşimle birlikte gidip yerleşmek istiyorum kartı aldıktan sonra belirli süre yerleşme zorunluluğu var mı ?
Eger hemen ABD'ye yerlesemeyeceginizi dusunuyorsaniz size 2 yillik izin veren re-entry permit alabilirsiniz. Ama er ya da gec ABD'de yasamaniz bekleniyor...
-
@nuak01, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Merhaba ortaokul mezunuyum 8 yıl tarım işinde çalıştım başvuru yapabilirim mi yada başvursam çıkma ihtimalim var mı
su basligi incelemenizi ve mesleginizi onetonline.org da kontrol etmenizi tavsiye ederim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1807/lise-mezunu-olmadan-green-card-dv-almak/
-
@ELMUNDO, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Merhaba arkadaslar. Bu sene evlilik uzerinden green carda basvurduk. I-130 onay asamasindayiz. Bu sureci beklerken green card cekilisine katilmanin evlilik green card surecine olumsuz bir etkisi olur mu?
hayir, ne olumlu ne de olumsuz bir etkisi olmaz, cekilise basvuru yapabilirsiniz.
-
@hmd-krrsln, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Eger lise diplomasi varsa ya da lise son siniftaysa basvuru yapabilirler... Yani hem annelerinin, hem de babalarinin basvurularinda bulunabilirler, bu iki basvurunun yanisira kendi adlarina da 3. bir basvuru yapabilirler.
-
@evrenvetorpil, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Lise mezunu olmayan ama 21 yillik berber olan ve berber dukkani isleten bir kisi icin SVP range (6.0 to < 7.0) gosteriyor. 7 ve ustu olmasi gerektigini okudum. Bu kisi basvurabilir mi simdi ?
su basligi incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1807/lise-mezunu-olmadan-green-card-dv-almak
duruma gore vize almaya uygun baska bir meslek kategorisine uyabilirler ve bu kategoriden vize alabilirler diye dusunuyorum...
-
@crazycells Cevabınız ve verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
-
3 kişilik aileyiz ayrı ayrı başvurduk. Herhangi birimize çıksa ailecek mi iptal olur yoksa sadece babam mı gidemez . Babamın lise deneyimi var ancak mezun değil.
-
3 kişilik bir aileyiz . 3ümüz ayrı ayrı başvurduk . herhangi birimize çıkarsa . babam lise mezunu değil ancak deneyimi var. ben ve annem lise mezunuyuz. sıkıntı yaratır mı? sadece babam mı gidemez?
-
@crazycells Hocam Şimdi Benim Bir Sorum Var Yeni Tc kimlik Kartında Doğdumuz Yer ve ilçe yazmıyor biz nasıl öğrenicez ?
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı: A aysegul
-
merhaba hayırlı günler arkadaşlar green card başvurusu yapmak istiyorum fakat lise mezunu değilim, temmuz 2024 den beri şirket sahibiyim ve Esnaf kurye olarak görev yapıyorum bu kazandığım da bir sorun çıkarır mı
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
ATS16
-
Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
Benzer Başlıklar
131
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k