Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @semihkomuscu Hong Kong ile irtibata geçin derim size göre bir mülakat günü ayarlayabilir çok anlayışlı bir konsolusluk Viyana da bu sene oldu bir arkadaş schengen vizesi görüşmesi vardı durumu açıklayan bir mail attı ve vize alınca haberin dendi ona göre mülakat tarihi vermişlerdi

• Mülakatları farklı yerlere taşıma sebebiniz nedir taşımazsak olmaz mı?

• Selam herkese, @Serapp hanımdan fırça yedim. Bu bölüme yazmam gerekiyormuş ki haklı...
    Ankara'yı bekleyen arkadaşlar dosya numaranız çok yakınlarda değilse mutlaka dosyanızı taşıyın veya Amerika vizeniz ve maddi imkanınız varsa AOS tercihini en kısa sürede başlatın. Aksi durumda çok sıkışır ve bu anlamada çok ter dökebilirsiniz. Forumda bulunan tecrübeli arkadaşlar hep söylüyorlar lütfen bu uyarıları dikkate alın...Sevgiler,

• @dogukan-altn merhaba, bence böyle bir soru yöneltilirse verilecek en mantikli cevap ” Önceden planladığım bir gezim vardı, ancak daha sonra mülakata farklı ülkelerde de girilebildiğini öğrendim. Bu nedenle gezi planımı mülakatıma göre ayarlamaya karar verdim. Planımda Hong Kong da olduğu için KCC’ye ulaşıp mülakat yerimin Hong Kong olarak değiştirilmesini talep ettim.“ denilebilir. Ben sadece meraken soruldugunu düsünüyorum ama hazirlikli olmakta fayda var.

• ⭐⭐⭐

@Ege-Başar-Akdağ Selamlar

Bucketlist..

1. Sürecin imzaya taşınması
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Soruların DV 2025 Aşamaları başlığı altında sorulması

Sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• Merhabalar, ben dosyamı kcc üzerinden Hong Kong’a taşıdım, lise diploması ile alakalı bir problemim var, şöyleki ben kendi dönemimde düz liseden mezun olmuştum, şuan diplomanın orjinalini bulamıyorum, eğitim sisteminin değişmesinden kaynaklı olarak da e devlet üzerinde mezun olduğum lise değişmiş gözüküyor farklı bir Anadolu meslek lisesinden mezun gözüküyorum ve mezun belgesi çıkartırsam oradan çıkartabiliyorum, sistemde gözüktüğüm Anadolu meslek lisesi de kapanmış, okul ile iletişime geçemiyorum. Ben mezun belgesini e-devletten yada ilçe milli eğitimden çıkartıp bunu apostil yaptırsam mülakatta Hong Kong özelinde bir problem yaşar mıyım, normalde yüksek lisans mezunuyum, lisans ve yüksek lisans diplomalarının orijinalleri elimde onları da götüreceğim fakat lise diploması ile alakalı Hong Kong da ekstra bir hassasiyet olduğunu deneyimlerden görüyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor konu ile alakalı acaba.

• Gördüğüm kadarıyla hong kong a bir yığılma söz konusu oluyor yığılmadan kastım çok fazla kişi oraya taşıyor bu kadar çok kişinin aynı yere taşıması bir problem teşkil eder mi sizce arladaşlar yada şuan da bir yığılmadan söz edebilir miyz ? Bu durum mulakat alımını zora sokar mı yada FAM yasasını suistimal olarak görülür mü ? Zaman daraldıkça endişe artıyor süreç uzadıkça beyin yeni sorular soruyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi ki bu topluluk var.

• @yasincl geçen sene ki mülakat deneyiminde de diploması olmadan mülakatı geçen @Hanhun beyin deneyimini okuyabilirsiniz. hanhun deneyim

• @Gs1905 Sorularınızın cevabını maalesef kimse bilmiyor. Bu süreci hepimiz yaşayarak öğreneceğiz. Hong Kong veya diğer yığılma olan yerlerin tamamı, ''sizinle mi uğraşacağım kardeşim'' deyip ona göre de aksiyon alabilir ya da aynı şekilde performansı yüksek bir şekilde devam da edebilir. Aynı soruyu birkaç ay önce ben de sormuştum forumda. Aldığım cevaplara dayanarak bu cevabı yazıyorum. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Gördüğüm kadarıyla hong kong a bir yığılma söz konusu oluyor yığılmadan kastım çok fazla kişi oraya taşıyor bu kadar çok kişinin aynı yere taşıması bir problem teşkil eder mi sizce arladaşlar yada şuan da bir yığılmadan söz edebilir miyz ? Bu durum mulakat alımını zora sokar mı yada FAM yasasını suistimal olarak görülür mü ? Zaman daraldıkça endişe artıyor süreç uzadıkça beyin yeni sorular soruyor. Fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi ki bu topluluk var.

HK’a taşıma yapanların dosya numaraları farklı farklı olduğu için aynı aya yığılma olmayacak.
    2023 yılı Temmuz ayının ilk yarısında 16 kişi mülakata girip vizesini almıştı.
    Bence endişe etmeye gerek yok.
    Enerjinizi ABD'ye gitmeden önce ve gittikten sonra yapacaklarınıza harcayın lütfen😉

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ege-Başar-Akdağ Selamlar

Bucketlist..

1. Sürecin imzaya taşınması
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Soruların DV 2025 Aşamaları başlığı altında sorulması

Sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...

Hocam bucketlist’in harika ya, ben de denk geliyorum buna ihtiyacı olanlara, müsadenle çalıyorum? 😄

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Ben Batur Ben Batur 
  • ⭐⭐⭐

@Ben-Batur Haha alıp gönlünce kullanabilirsin..🤝😉

• Herkese hayırlı günler 4-5 Mayıs'tan bu yana yani greencard çıktığını bildiğim günden beri forumu takip ediyorum. İşimin ve özel hayatımın yoğunluğu sebebiyle bugüne nasip oldu üye olmam. Sıklıkla karşılaştığım sürecinizi imazaya taşıyın ve exceli doldurun muhabbeti ni biliyorum ama nasıl yapmam gerektiğini bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

• Merhabalar askerlik yapmadım şuanda yoklama kaçağı durumundayım e devletten askerlik durum belgesi alamıyorum sanırım askeriyeden alabileceğim bu bir sorun teşkil eder mi bilgi verir misiniz lütfen

• ⭐⭐⭐

@mehmetserdarnar Selamlar..Sürecinizi imzanızda yazmışsınız zaten, o hallolmuş..
    Bu linkten de https://bit.ly/4b6swID excel i açıp son satıra istenen bilgileri girmelisiniz..Sonra bu başlığı takip etmeye devam..Dilerseniz forum içinde diğer konu başlıklarına da göz atabilirsiniz...
    Sürecinizde başarılar..👋

• @rasitcenngiz teşekkürler bilgi ve iyi dilekleriniz için

• @Serapp teşekkürler bilgi için

• @ugursway teşekkürler bilgilendirme için

• Merhaba, ben dosyamı Viyana'ya taşımak için KCC'ye mail atacağım.
    Adres bilgisi için otel olması zorunlu mu?
    Viyana dışı Avusturya konumunda bir yakınımın ev adresini yazmam sorun olur mu?

• @ahmet54 adres yazmak yeterli olur

Benzer Başlıklar

• 7344
  • 73
  • 153
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |