Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar herkese. Benim bir arkadaşım daha greencard kazandı ds 260 formunda abd de ki adres olarak ben ve eşimin gösterdiği adresi onlar da gösterse sorun olur mu ? Gösterdiğimiz adres eşimin akrabası.

Problem olmaz hocam kullansın tabii ki

• @gucarslan merhaba. Dediğini yaptım gene bu mail geldi. Şimdi @Ben-Batur un gönderdiği bir format var onda yazıcam bakalım ne cevap gelecek

Thank you for your inquiry.

Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

• @semihkomuscu
    Selamlar, evet Ankara Buyukelciligi isterse yapabilirsiniz, daha once bu sekilde vizlerini alanlar oldu ancak Ankara soz konusu olunca cok daha dikkat etmeniz gerekir, goz ardi etme ihtimalleri yuksek. Eger esinizin vize problemi olmazsa siz vizenizi aldiktan sonra Turkiye’ye daha yakin, seyahat edilmesi mumkun diger Avrupa ulkerilerini de deneyebilirsiniz. Tebrikler, kolayliklar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@semihkomuscu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar arkadaşlar dosyamızı hongkonga taşıdık asıl talihli benim eşimde gebelik durumu söz konusu mülakat ve doğum tarihlerini kabaca hesapladığımda uçuş yapamayacağı dönemlere denk geliyor eşimi ankarada mülakata sokabilirmiyim

Hayırlı olsun inşallah doğumdan sonra mülakat gelir, çünkü bebeğinize de vize almak gerekecek. Doğum hangi ayda?

• @ugursway teşekkür ederim aradım forumda ama deneyimlerde bulamadım varmı bir bulabileceğiniz deneyim

• @Serapp mayısa doğru olacak

• Arkadaslar selam bu sene 25XXX sira gelme olasiligi nedir?
    Ayrica 2024 ve 2023 de hangi numaraya kadar mulakat verilmisti?
    Cok sagolun.

• @semihkomuscu
    Diger arkadasimizin gondermis oldugu gonderiden, kisinin profiline girerek paylasmis oldugu deneyime ulasabilirsiniz. Yani sira en sancisiz yolun, tum aile uyeleriniz ile beraber vize mulakatina hepberaber katilmak oldugunu belirtmek isterim. Dogum ve mulakat tarihlerinin denk gelmesi durumda ise farkli konsolosluklardan vize almaya calismak yerine ilgili konsolosluktan mulakatinizi erteleme talebinde de bulunabilirsiniz. Tabii alacaginiz her kararin icerisinde kendisine ozgu riskler barindirindigi, size en uygun secenegin hangisi olduguna surecinizi yakindan takip ederek karar vermeniz gerekecektir.

• @gastroNot merhaba öncelikle imzanızı taşımanız gerekiyor.
    sürecinizi imzanıza taşıyın linkine tıklayıp kolayca taşıyabilirsiniz.

• @dkerim yanlış mail atıyorsunuz kısa ve net talep edin

• @istalin merhaba. Attığım mailleri bir görseniz çok net ve kısa:) bakalım dün bir mail daha attım henüz cevap yok bekliyoruz.
    Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@semihkomuscu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp mayısa doğru olacak

Tamam çok iyi. Dosya numaranızın aktif olması tahminen ilkbaharda olsa bile mülakat tarihiniz Mayıs sonrasına gelebilir.

• @gastroNot merhaba Ankara için 10bin case number üstüne sıra gelme olasılığı düşük gözüküyor. Dosyanı farklı bir konsolosluğa taşımanı öneririm. Bu entryi başından sonuna kadar okuman süreç hakkında bilgilenmen adına faydalı olacaktır.

• ⭐⭐⭐

@gastroNot Selamlar..
    Bucketlist

1. Sürecin imzaya taşınması
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Soruların DV 2025 Aşamaları başlığı altında sorulması

Sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir
    Sürecinizde başarılar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @semihkomuscu Öncelikle çocuğunuz için en iyi dileklerimi sunarım. Sizin durumunuzu okuyunca aklıma bir durum geldi. DV2024 talihlilerinden biri, vize sıkıntısından dolayı Viyana'daki mülakatına katılamamıştı. Bu yüzden Manila Konsolosluğuna e-posta gönderip Viyana’daki mülakatını kaçırdığını açıklamış, Manila da ona yeni bir mülakat tarihi vermişti.

Sizin durumunuz bana geçen yılki talihlinin durumu ile benzer geldi. Eğer eşiniz sizinle mülakata katılamaz ve Ankara’dan eşiniz için bir mülakat alamazsanız, Manila'ya yazabilirsiniz. Eşinizin mülakata katılamama sebebini açıklarsanız, belki size de DV2024 talihlisine verdikleri şansı verebilirler. Bu sadece bir öneri; kesin olur diyemem, ancak geçen yılki talihliyle eşinizin ortak noktası belli sebeplerden mülakatı kaçırmaları benziyor. DV2023 döneminde de aynı şekilde bir talihliye şans verdiler diye hatırlıyorum. İsterseniz o talihlileri bularak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Tekrar doğacak çocuğunuz için en içten dileklerimi iletir, iyi akşamlar dilerim.

• @mehmetizmirli Hocam merhaba ücret tahminen ne kadardır bilginiz var mı

• @rezanclz Hayırlı uğurlu olsun yolun bahtın açık olsun değerli kardeşim darısı bizlerin başına inşallah

• @rezanclz Hocam bence tamamıyla şans meselesi bende mesela Hong konga taşıdım inşallah böyle bir soruyla karşılaşmam eğer olursa turistik amaçla seyahat ettiğimi söylerim siz ne düşünüyorsunuz ?

• @gouryella Selamlar ben de 2025 ocak ayı itibariyle yoklama kaçağı durumuna düşüyorum sizin bu mailiniz bana ilaç gibi geldi hocam ama yinede ben askerlik şubesinden askerliğimi yapmadığıma dair bir belge almayı düşünüyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |