Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• dosyam şuan bangkokta ancak daha önceden bilgi almak için yazdığım viyana'dan şöyle bir mail geldi. We will accept your DV case to be processed at the U.S. Consulate in Vienna and KCC will transfer your case to our office. KCC'yle görüşmeden veya onayımı almadan dosyamı nasıl taşıyacaklar

• Merhaba. Yok mu aralık ayı Ankara için mail alan ya da durum kontrolü yapan?

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Bu anlatımından işgüzar yada meraklı bir çalışanın sormuş olduğu bir soru olduğu kanısına varmaktayım. Sürecini de olumsuz etkilememiş olması ile birlikte, dikkate alınmalı ancak heyecan ve telaş yapılmaması gerektiği sonucunu çıkardım.
    Bilgi paylaşımın için teşekkürler...🤝

• @rezanclz siz kötü niyetlisiniz demiyorum, ben anladım sizi. Ancak varsayın konsolosluk bir karar aldı ve herkese dosya taşıma gerekçesini sormak istedi, bu kez herkesin dil okuluyla bir alakası olmamasına rağmen "dil okuluna geldim" dediğini düşünün 🙂 Ayrıca, "herkes gelecekte dil okuluna yazılma gerekçesiyle geliyor, bir kere de aktif dil okulu öğrencisi olup da geleni görmedik" diye de düşünebilirler. Siz "were planning" olabilirsiniz ancak zincirleme şekilde birilerinin yalan beyan vererek "studying" demesinin önüne geçemezsiniz, keza bunu bilinçsiz şekilde de yapabilirler.

• @Flight101 ben de ayni fikirdeyim fakat asil takildigim nokta ”beyaniniz sizden sonrakileri riske atabilir“ kismiydi ondan dolayi aciklama yaptim

• @ugurbocegi haklisiniz fakat dedigim gibi herkesin riski kendine, isteyen istedigi beyani verebilir bunlari düsünüp ona göre beyan vermeli herkes.

• @mehmetgreen Viyana ya taşınmasını istemiyorsanız bunu onlara yazmalısınız yoksa onlar siz aktif olduğunuzda kcc den isteyebilirler dosyanizi

• @Uzuzi viyanaya mı yazayım KCC'Ye mi

• @mehmetgreen Viyana ya yazın size attıkları maile cevap olarak

• @Uzuzi cevap verdiler. we will NOT request a case transfer of your DV file to Vienna. teşekkürler ilginiz için. Durduk yere ordan oraya gidiyordu dosya :))

• @mehmetizmirli peki nerde ve nasıl tercüme yapılıyor öğrenebilirmiyiz

• @ATS16 Merhaba, ilk giris icin hangi eyaletlere girilebilecegiyle iligi Green Card baglaminda bir kisitlama var mi. Orn uluslararasi havaalani sarti veya sadece belirli eyaletlerdeki pasaport kontrolunun bu durumlara bakiyor olmasi gibi..

• ⭐⭐⭐

@rezanclz @ugurbocegi bundan sonraki Viyana mülakatları bu konuya daha iyi ışık tutacaktır.. Varsayımlardan ziyade takip edelim, giden arkadaşların aktarımlarını bekleyelim..😉

• @rezanclz mülakat için içeri telefon sokulabilir mi, konsolosluk parkın karşısındaki binada mı 🙂 Ocak ayına kadar beklemeye devam heyecanla.

• ⭐⭐⭐⭐

• @sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz mülakat için içeri telefon sokulabilir mi, konsolosluk parkın karşısındaki binada mı 🙂 Ocak ayına kadar beklemeye devam heyecanla.

merhaba evet sokulabiliyor fakat kapali bir sekilde izin veriyorlar. Mariot otelin hemen sag tarafindan giriliyor google maps yorumlarinda ok ile gösterenler var bakabilirsiniz

• @nvrgbck En erken 2,5 ay sonrasına veriyorlar visa tarihini en azından benim görüştüğüm aracı kurumları bu yönde bilgi verdi. Yunanistan kısa süreli veriyor diye biliyorum seyahat tarihi kadar o yüzden işe yaramayabilir yine de araştırın tabi,hergün birşey değişiyor.

• Merhaba dosyamı hong konga taşıdım ve emin olmak için kcc “dosyam nerede” diye sordum ve onların verdiği cevabı iletiyorum aşağıda

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

• @smhcnr88 Daha bir ses soluk yok. Olsa zaten çok ama çok hızlı öğrenirsiniz 😃 Günde 10 defa kontrol ediyoruz 😛

• Bakaya durumda olduğum için e-devlet'ten askerlik durum belgesi alamıyorum. Kcc üzerinden dosyamızı askerlik belgesi istemeyecek bir ülkenin konsolosluğuna taşıtmayı planlıyorum ama mülakat deneyimlerini okuduğumda net bir sonuç çıkartamadım maalesef. Daha önce mülakata girip askerlik belgesi istenmemiş arkadaşlar mümkünse yazabilir mi acaba? Bu süreçte nasıl bir stratejiyle ilerlememi tavsiye edersiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

131

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |