Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Bluey Sanırım bahsettiğiniz mail dönüşleri DV2025 mali yılı başlamadan önce yaz ayları başında Viyana'ya atılan maillerin dönüşleri idi..Kişileri ve yazışmaları hatırlıyorum.


  • Arkadaşlar tekrar merhaba an itibariyle dosyam HONKONG da Tirandan kurtuldum 😇
    Herkese şanslı günler dilerim


  • @Flight101 evet onlardi. Herhalde kayıt isi yapan gorevlilerin is yukunun artmasi ile ilgili bir donus olabilir bu. Ancak daha mali yil baslamadan dosya tasima hevesi olan Viyana'nin cok ta tutum degistirecegini sanmıyorum, bakalim yasayip gorecegiz.


  • @Flight101 bir yandan da mail attip teyit alsam mi diye de dusunmuyor değilim ama olumsuz bir cevap gelmesinin daha sonrasi icin olumsuz bir etkisi olur mu emin olamadigim icin bir seyde yazamiyorum.


  • @rezanclz Öncelikle tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun. Ben Haziran ayında direkt Ankara’nın yetersiz performansından bahsedip numaramdan dolayı endişe ettiğimi ve dosyamı Viyana’ya taşımak istediğimi fakat oturum isteyip istemediklerini sormuştum. Üç ay sonra Eylül ayında direkt dosyanızı kabul ediyoruz case numaranızı yazar mısınız diye mail almıştım kendilerinden. Ben de teşekkür edip zaten kcc ile taşıdığımı belirtmiştim, onlar da teşekkür edip dosya kendilerine ulaştığında benimle iletişime geçeceklerini söylemişlerdi. Kcc ile taşınan dosyaların yoğunluğunu dert etselerdi Eylül ayında böyle bir dönüş almazdım sanırım çünkü 1 ay önce de yoğun bir şekilde Viyana’ya dosyasını taşıyan vardı.


  • Taşıma talebinden sonra şöyle bir mesaj aldım.kabul edilmedi mi acaba neyi yanlış yaptık

    Teşekkür ederiz.

    Form DS-260’unuzu doldururken, fiziksel adresinizi güncelleme ve görüşmenizin yapılmasını istediğiniz konsolosluk bölümünü seçme fırsatınız olacaktır. Genel olarak, bu konsolosluk bölümü, görüşmenizin yapılacağı sırada ikamet edeceğiniz ülkeye en yakın konsolosluk olmalıdır. (Lütfen PTT kutuları ve başka bir kişi adına kullanılan posta adreslerinin görüşme yerinin değiştirilmesi için yeterli olmadığını unutmayın.)

    Ana Başvuru Sahibinin DS-260 formu gönderildikten sonra, görüşme yeri yalnızca Kentucky Konsolosluk Merkezi (KCC) tarafından güncellenebilir. Lütfen görüşme sırasında bulunacağınız fiziksel adres ile [email protected] adresine talebinizi gönderin. Başvuru sahipleri ABD’de olup statülerini değiştirmiyorlarsa, tüm başvuru sahipleri Ana Başvuru Sahibi ile birlikte görüşmeye çağrılacaktır. Gerektiğinde, ayrı görüşmeler ayarlamak için doğrudan ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ile iletişime geçmelisiniz.

    Ek bilgiler için aşağıdaki web sitelerine başvurabilirsiniz:
    Çeşitlilik Vizesi Web Sitesi: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Çeşitlilik Vizesi Talimatları: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 talimatları: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    Çeşitlilik Vizesi çekilişine katılmak veya seçim bildirimi kontrol etmek için: https://dvprogram.state.gov/

    Annick
    Destek Yüklenicisi – LDRM/DTSV
    CA/VO/DO/KCC
    Kentucky Konsolosluk Merkezi
    3505 N Highway 25W
    Williamsburg, KY 40769
    [email protected]

    *ABD’ye giriş izni veya vize verilmesi ya da reddedilmesi ile ilgili bu iletimdeki herhangi bir bilgi, Göç ve Vatandaşlık Yasası’nın (INA) 222(f) Maddesi [8 U.S.C. Bölüm 1202] uyarınca gizli kabul edilir. Bu bilgilere erişim ve kullanımı, yalnızca ABD göçmenlik, vatandaşlık ve diğer yasalarının düzenlenmesi, değiştirilmesi, uygulanması veya yürütülmesi için olmalıdır. Bu bilgiyi yanlışlıkla aldıysanız, incelemeyin, iletmeyin, açıklamayın, dağıtmayın, kullanmayın veya bu bilgiye dayanarak herhangi bir işlem yapmayın ve mümkün olan en kısa sürede göndericiyle iletişime geçin.

    *Bu e-posta, 12 FAM 540’da verilen tanımlara göre Hassas fakat Sınıflandırılmamış olarak kabul edilir.

    Bu e-posta SINIFLANDIRILMAMIŞTIR.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @memetozkan hesaptaki para sizinse sorun yok, hesap açılış zamanına takılmayın 👍

  • ⭐⭐⭐

    @Dada7, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @rezanclz Öncelikle tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun. Ben Haziran ayında direkt Ankara’nın yetersiz performansından bahsedip numaramdan dolayı endişe ettiğimi ve dosyamı Viyana’ya taşımak istediğimi fakat oturum isteyip istemediklerini sormuştum. Üç ay sonra Eylül ayında direkt dosyanızı kabul ediyoruz case numaranızı yazar mısınız diye mail almıştım kendilerinden. Ben de teşekkür edip zaten kcc ile taşıdığımı belirtmiştim, onlar da teşekkür edip dosya kendilerine ulaştığında benimle iletişime geçeceklerini söylemişlerdi. Kcc ile taşınan dosyaların yoğunluğunu dert etselerdi Eylül ayında böyle bir dönüş almazdım sanırım çünkü 1 ay önce de yoğun bir şekilde Viyana’ya dosyasını taşıyan vardı.

    Aynı şekilde düşünüyorum. Birkaç Viyana mülakat deneyimi daha görmek gerekiyor.


  • @Dada7 o etken de var fakat bir anda böyle bir soru gelince paylasmak istedim dedigim gibi ugur bey süreci ve konsolosluklarin isleyisine gayet hakim oldugu icin en mantikli yorum ondan gelecektir

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Eagle2015

    DV2024’de sizin numaranıza yakın CN’ler Nisan ve Mayıs ayında mülakata girmiş, süreç paralel giderse en iyi ihtimal ile 2025 yılında bu aylarda gelmesi muhtemel veya daha geç de olabilir veya bir çok büyük bir sürpriz ile daha erken de gelebilir. Bugün itibariyle 1 yıl bekleyemezsiniz zira süreciniz 30.09.25 Salı günü mesai bitiminde bitecek. Bol şans ve sabırlar…

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

  • @ATS16 aynen eşimin hesabından gönderdik teb hesabına o da geçerlidir diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @Bluey ben taciz etmemekte fayda var diye düşünüyorum..


  • @brucewayne
    Selamlar, daha once ayni durumu yasayan bircok talihli olmustu, KCC calisanlari arada bu tarz hatalar yapabiliyorlar, siz talebinizi yenileyiniz, transfer onay e-mailinizi aldiktan sonra, mulakat yerinizin neresi oldugunu iceren bir sorgu e-maili daha gondererek teyit ediniz.


  • @Eagle2015
    Uzulerek soyluyorum ki, belki de hic gelmeyecek. Sizden daha yuksek sira numarasina sahip kisiler, sureclerini sikica takip ederek, dosylarini transfer edip vizlerini aldilar ve almaya da devam edecekler. Surec ilerledikce beklemenin ne kadar stresli bir boyuta ulastigina tanik olacaksiniz, imkaniniz varsa alternatifleri deneyebilirsiniz, yoksa sabirlar dilerim.


  • @blueboy21 böyle bir açıklama yapmıyorlar Türkiye’deki dosya ne kadar ama kaç kişi alıyor kaç kişi mülakata gidiyor müsaitliğine göre boş slotları dolduruyorlar Umman 2023 de çok iyi performans gösterirdi takip ettiğim kadarıyla 2024 almadı Hong kongta turist vizesi yada diğer vize türleri mülakatları bittikçe verecektir iyi niyetli bir Konsolosluk zaten her geçen gün mülakatlara girdikçe arkadaşlar daha net olur işler ters giderse hemen radarı başka Konsolosluğa çevirirsiniz


  • @10urdmn hocam buraya not olsun current olduğumuzda büyük ihtimal beraber gideceğiz hong kong a ve sıramız o kadar yakın ki hemen arkanda yada önünde girebilirim mulakata buraya bunu bırakıyorum inşallah vizeyi aldığımızda gelip burda hatırlarız bu yazdığımı.


  • @rezanclz belki sadece meraktan ibarettir 🙂 yeni deneyimler geldikçe netleşir bakalım.


  • @mehmetizmirli Hayırlısı olsun Mehmet hocam. İnşallah şansımız yaver gider. Gerçekten stresli bir süreç. Beklemesi en zor olanı.


  • Merhaba arkadaşlar,

    Buralarda çok yeniyim. Forumun işleyişini henüz öğrenemedim bile.
    Muhtemelen defalarca sorulmuştur ve cevaplanmıştır. Hatta tecrübeler bile paylaşılmıştır.
    Ama ben bir kez daha sormak istiyorum daha net olarak anlayabilmek için 🙂

    DV2025 çekilişine başvurduğumuz sırada kız arkadaşımla Ankara'da ikamet ediyorduk. Bu sebeple Ankara'da başvurduk. Ama 2024 nisan ayında Almanya'ya taşındık. 2024 ağustos ayında da evlendik.
    Sorularım şunlar;
    1)Almanya'da yaşadığımız için dosyamızı Almanya'ya taşımak zorunda mıyız? Yoksa Ankara'da kalabilir mi?
    2)Almanya'ya taşımamızı tavsiye eder misiniz?
    3) Almanya'ya nasıl taşıyoruz? (Cevabını en merak ettiğim soru bu 😃 )
    4)Evliliğimizi nasıl bildireceğiz mülakattan önce? Mülakat tarihi atanmasını mı beklemeliyiz yoksa daha öncesinde mi bildirmeliyiz?

    Sevabına bu sorulara cevap verebilirseniz sevinirim. Teşekküler.


  • Arkadaşlar ben mülakata hong kongta gireceğim orada vizemi aldıktan sonra direkt oradan texasa uçabilir miyim hava alanında bir problem yaşar mıyım?


Benzer Başlıklar

  • 153
  • 180
  • 642
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum