Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• tam pasaport konusu açılmışken, 2019 Almanya 6 ay, 2022 Yunanistan 6 ay, 2024 mart yunanistan 6,5 ay schengen almışlığım var, dosyamı Viyana'ya taşıdığım için ayın 3'ünde elimin altında vize bulunsun bu ay current olma ihtimalim var diye Yunanistan'a tekrar başvuru yaptım ve sadede 3.maddeden red verdiler, tüm kurallara uydum 3 defa Yunanistan'a giriş çıkış yaptım bu sene, bir de Macaristan'a gitmiştim. Toplam süre olarak 10 gün Yunanistan, 4 gün Macaristan'da kaldım. Vize belgelerimde tüm ödemeler önden yapılmıştı yine de sonuç olumsuz oldu bu kadar vize ve evraklara rağmen. 1 ay sonra tekrar Yunanistan'a başvuru yapmayı planlıyorum genelde red yediğiniz ülkeden tekrar başvuru yapın diyorlar. Başka ülkeler de deneyecektim fakat hızlı olması açısından Yunanistan 3-4 günde sonuçlandırıyor. Daha önce tanıdığı veya kendisi 3.maddeden red alıp kısa süre içerisinde başvurup vize alabilen oldu mu? ( bu arada 3.madde banka dökümleriyle alakalı bir madde, yeterli miktar olmadığına kanaat getirmişler, halbuki hep aynı şekilde ve miktarlarda başvuru yaptım)

• good bye!

• ⭐⭐

@pelinicelli merhabalar bildiğim kadarıyla aşının bittiğine dair yazı alırsanız sizi muaf tutuyorlar ve süreciniz hakkında bilgilerinizi lütfen imzanıza taşıyınız aksi halde soracağınız sorulara yetkililer cevap vermeyecektir.

süreciniz imza taşıma adımları

• Herkese selam !

Daha önceden aldığım 1 Bulgaristan 1 Schengen vizem ve birden fazla giriş çıkışlarım var. Bundan 1 yıl önce Bulgaristan vizesi için başvurdum ancak Türkiyenin Avrupa ile arasındaki siyasi konjonktürü malum red aldım. Olası bir durumda Green Card çıkarsa bu vize reddi bana olumsuz bir etki yaratırmı ? Şimdiden teşekkür ederim.

• Merhabalar DV2025 Green Card talihlileri için 3. vize bülteni açıklandı ve Avrupa için yine 6 bin olarak açıklanmış. Maalesef

• Merhaba, ben green card için fotoğraf ayarladım ama boyutu 46 kb olmuş. https://www.greencardphotocheck.com/tr/
    Bu sitede kontrol ettiğimde boyutu en az 54 kb olmalı diyor. Site yanlış mı kontrol ediyor acaba?

• @Hsn-Yldrm gc icin hiçbir etkisi olmaz merak etmeyin. Turistik gezilerde önemli bahsettiğiniz schengen vs.

• Merhaba dosya tasımak için dosya numarasının grlmesini mı beklemeliyim yoksa önceden taşımalımıyım?

• ⭐⭐⭐

@EMİRO-DMV
    Bucketlist..

1. Sürecin imzaya taşınması
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Soruların DV 2025 Aşamaları başlığı altında sorulması
      Sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir...

• Hayatımızda bir şey kazanıp elde etme yolunda ilerlerken ne ilginçtir ki ülkenin politik işleyişi her ne olursa olsun harika seviyede olduğu için binlerce kişiye mülakat sırası dahi gelmeyecek.
    Sebep?
    Bütün dünyaya kendimizi harika bir şekilde gösteriyoruz ya ondan bize özel gecikme tarifesi uyguluyorlar.

Bizim gençliğimizi vurdu bu illet ve hala daha bizi sömürmeye devam ediyor ve kurtulamıyoruz. Ne zaman geberirsek bence o zaman kurtulacağız arkadaşlar.
    COĞRAFYA KADERDİR
    Diyip canımızdan bile çok sevdiğimiz bu güzel ülkemizde yaşayabilmeye devam edelim. "ironi"
    Millet dosya taşımak ile uğraşıyor şu çektiğimiz çileye bakın.
    Böyle ülke olmaz olsun.

• Selam Arkadaşlar,

Amerikada herhangi ne bir tanıdığım yok. İlk başta ortak eve çıkmak için arkadaş arıyorum ilgilenenler dmden yazabilir.

• Yasaklı

@Yusuf-Kavaklı her siteyi kontrol ettim bahsettiğiniz sitede dahil benim kendi fotoğrafımı kontrol ettiğimde arka plan beyaz olmasına rağmen arka plan beyaz değildir diye X işareti gösteriyordu. Bu siteler yanlış şekilde kontrol ediyor

• Arkadaşlar, kusura bakmayın size böyle bir soru sorduğum için, ama ani gelişen bir durum oldu. Geldiğim aile sağlık merkezinde aşı kartımı düzenlerken şansıma bir Covid aşısı bulunuyor, Sinovac. Hiç aşı olmadığım için yaptırmam gerekiyor. Bizim olmamız gereken aşı Sinovac mı? Şu an ayaküstü olduğum için bu şekilde soruyorum, normalde geçmiş deneyimlere bakardım. Tekrardan kusura bakmayın.

• @emirhankd Nereye yerleşmeyi planladığın da önemli..

• @rasitcenngiz aşı sinovac ya da biontech farketmiyor bildiğim kadarıyla nasıl olmusta var ellerinde çok merak ettim Tr de asi yoktu olanların tarihi geçmişti S.k.t.sine bakildi mi

• @Uzuzi Maalesef, ben onlara "tamam olabilirim" deyince, aşıyı çıkarıp "Aşılama Programı" diye bir yerden barkoduna baktılar ve aşının son kullanma tarihinin geçtiğini gördüler, ama daha yeni geçmişti. Bir de, orada söylediklerine göre aşının üretimi geçen sene sona ermiş. Bu yüzden, şu anda aşının istenmesi saçma. Hatta Almanya, bu durumdan dolayı kendi vatandaşları tarafından davalık olmuş. Ayrıca öneride bulundular: "Evet, MHRS randevu vermeyebilir, en ücra yerdeki ASM'lerine bakınız" dediler.

• @emirhankd böyle bir topic varsa atabilir misiniz yoksa da gerçekten böyle arkadaşlar varsa bende dahil olabilirim eğer gidersek

• Merhaba askerliğim eylül 2025 te (tecil) bitiyor mülakata çağırıldığımda engel teşkil eder mi

• @TuttoSPORT forum da bu şekilde düşünen çok kişi vardır diye düşünüyorum. İnsanlar vizelerini alıp nereye gideceklerini kesinleştirdiklerinde ona göre bu soru tekrardan sorulabilir. Bu şekilde daha sağlıklı olur.

• @10urdmn aynen ya ben böyle bir fikire açığım alışma sürecinde çok işe yarayacak

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |