Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
2.7k 479 202.3k 516

• @cokuzgunadam
    Haklisiniz, maalesef Turkiye’de mulakati olan o kadar az kisi var ki sizlerin gormuyor olmasi normal. Excel listelerini kontrol edebilirsiniz, genelde olumsuz sonuclanan deneyimleri kisiler paylasmiyorlar dogal olarak, onlara da hak veriyorum. Sizin ozelenizde red alacaginizi dusundugunuz bir durum mu var?

• @ugursway cevabınız için teşekkür ederim. Hayır hocam eleneceğimi düşünmüyorum fakat süreci pek fazla bilmeden çekilişe katıldım ve çıktığında belki elenebilirim diye düşünmüştüm ama buradaki deneyimleri okuyunca rahatladım.

• @Baran-Soylu kankam hayırlı uğurlu olsun inşallah her şey çok güzel olacak orada <3

• @yasin34 Sağol kankam çok teşekkür ederim birlikte güzel olacak her şey ❤

• @Baran-Soylu tebrikler onaylandı kelimesini bizde en kısa surede duyarız işallah yenı hayatımızda basarılar

• @kelebek çok teşekkür ederim, en kısa sürede sizden de duymak istiyorum mülakat deneyiminizi :)

• Bu ileti silindi!

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Arkadaşlar merhaba herkese bol şanslar
    Şimdi yardımınıza ihtiyacım var birkaç ülkeye mail attım dosyam KCC de fiziken ülkenize gelip mülakat görüşmelerine katılabilirim, dosyamı taşıyabilirmiyim diye ve önce şu maili aldım ''We have received your email and will respond accordingly within 1 to 2 business days." ve ardından şu mail geldi "Your case has been updated, please log back into your account to view the details."
    Bana pek inandırıcı gelmedi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim devamı da aşağıdaki gibi

Dear Applicant,

Thank you for writing.

We understand that you need assistance regarding diversity visas.

Please visit the following website to learn more about the Diversity Visa

Program:https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-submit-entry1.html

Please visit https://www.surveymonkey.com/s/gss_qatar to share feedback on the services we provide.

Sincerely,

Selamlar hocam, öncelikle bu sorunun başlığı burası değil, ''DV2025 Aşamaları'' başlığına geçersen harika olur.

Senin dosya numaran henüz Current olmadığı için dosya taşımak istiyorsan ülkelerdeki konoslosluklara değil direkt KCC'ye mail atarak dosyanı taşıtabilirsin. Taşıyacağın ülkeyi seçtiysen dediğim gibi diğer başlıktan durumunu açıklarsan tabii ki yardımcı olalım :)

• Herkese iyi günler dilerim. Bu sabah Pasaportumu ve Sarı Zarfımı PTT'den teslim aldım :) şimdi tek yapmam gereken şey USCIS ücretini ödeyip California'ya tek yön bir uçak bileti almak olacak :)

• @Baran-Soylu hayırlı olsun yeni hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim

• @Uzuzi Çok teşekkür ederim, inanıyorum ki sizde sıkıntısız bir şekilde bu süreci tamamlayacaksınız <3

• Hayırlı olsun kardeşim yolun açık olsun 🙏@Baran-Soylu

• @kayaomerrrr Teşekkür ederim abi, darısı başınıza 🙏

• @Baran-Soylu Vizeniz hayırlı olsun oradaki deneyimlerinizi ev bulma iş bulma vb süreçlerde yaşadığınız sorunlar sorunlara karşı çözümleriniz gelecek kişilere tavsiyeleriniz giderken ne kadar bir tutarla gittiğiniz gibi konuları okumayı sabırsızlıkla bekliyor olacağım :)

• @T-C-Kubilay-Dikici Çok teşekkür ederim, uçağa bindiğim andan itibaren oradaki tüm deneyimlerimi size aktaracağımdan şüpheniz olmasın. Amerika'ya gelecek ve aklında gelme düşüncesi abilerime ablalarıma ve kardeşlerime ne kadar bilgi aktarabilirsem o kadar mutluluk duyarım <3

• @Baran-Soylu tebrikler kardeşim. Başarı ve mutluluk seninle olsun

• @siraç Teşekkür ederim. Başarı ve mutluluk aynı zamanda sizinle de olsun <3

• USCIS ücretini ödedim. kişi başı 235 Dolar ödememiz gerekiyor. Site açılmadı bende, vpn ile Amerika'ya bağlanıp ödememi yaptım.

• @Baran-Soylu, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Herkese iyi günler dilerim. Bu sabah Pasaportumu ve Sarı Zarfımı PTT'den teslim aldım :) şimdi tek yapmam gereken şey USCIS ücretini ödeyip California'ya tek yön bir uçak bileti almak olacak :)

Hayırlı olsun. Mülakat deneyiminizde yaşınızın 19 olduğunu gördüm. Belki biliyorsunuzdur, 18-25 yaş arası göçmen erkeklerin (SSS) kurumuna kaydolması gerekiyor.
    Konuyla ilgili başlık:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/157/amerika-da-askerlik-kaydi-selective-service-system?page=1

• @Serapp Teşekkür ederim öncelikle. Hayır bilmiyordum, çok sağolun bilgilendirdiğiniz için, Social Security Numberimi elime alır almaz kaydımı yapacağım. Diğer arkadaşlar da dikkat etsin bu konuya :)

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k