Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ahope Çok teşekkür ederim 😊

• @Baran-Soylu Süreci çok güzel ve başarıyla yönettin ve hakkını aldın, Green card’ın hayırlı olsun kardeşim 🙂
    Tanıştığıma memnun oldum Abd’deki hayatında başarılar.

• @Olurya35 çok teşekkür ederim abi, bende tanıştığıma çok memnun oldum.Vize mülakatında başarılar dilerim şans seninle olsun 🙂

• ⭐⭐

@Baran-Soylu tebrikler, abd deki yasaminizda basarilar.

• @onuru teşekkür ederim, umarım her şey gönlünüzce olur.

• @Baran-Soylu tebrikler. Çok sevindim sizin adınıza. Hayırlı olsun

• @SoulofSword teşekkür ederim, sizin içinde hayırlı olması dileğiyle 🙂

• Herkese merhabalar. Grupta surekli kazanan kisilere ait deneyimler paylasiliyor. Mulakata giripte vizesi onaylanmayan hicbir arkadasa rastlamadim veya bana denk gelmedi. Vizesi onaylanmayan arkadaslar var ise eger onlarinda bu surecteki deneyimleri bizlere rehber olacaktir diye dusunuyorum. Herkese bu surecte bol sans diliyorum.

• @ahmetgul2536
    Merhabalar, cok kisa bir sure once paylasilan DV2024 mulakat deneyimini okuyunuz, icerisinde dediginiz gibi ders alinmasi gereken cok sey var.

• @ugursway peki Türkiye’de mülakatı olup da ret yiyen gördünüz mü? Ben baya araştırdım denk gelemedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@cokuzgunadam, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@ugursway peki Türkiye’de mülakatı olup da ret yiyen gördünüz mü? Ben baya araştırdım denk gelemedim.

Evet var. 2023 ve 2024 excel tablolarına bakın. İsminin satırı kırmızı olan ve ret yazanların isimlerini forumda arayın. Deneyimlerini yazanlar oldu.

• @cokuzgunadam
    Haklisiniz, maalesef Turkiye’de mulakati olan o kadar az kisi var ki sizlerin gormuyor olmasi normal. Excel listelerini kontrol edebilirsiniz, genelde olumsuz sonuclanan deneyimleri kisiler paylasmiyorlar dogal olarak, onlara da hak veriyorum. Sizin ozelenizde red alacaginizi dusundugunuz bir durum mu var?

• @ugursway cevabınız için teşekkür ederim. Hayır hocam eleneceğimi düşünmüyorum fakat süreci pek fazla bilmeden çekilişe katıldım ve çıktığında belki elenebilirim diye düşünmüştüm ama buradaki deneyimleri okuyunca rahatladım.

• @Baran-Soylu kankam hayırlı uğurlu olsun inşallah her şey çok güzel olacak orada ❤

• @yasin34 Sağol kankam çok teşekkür ederim birlikte güzel olacak her şey ❤

• @Baran-Soylu tebrikler onaylandı kelimesini bizde en kısa surede duyarız işallah yenı hayatımızda basarılar

• @kelebek çok teşekkür ederim, en kısa sürede sizden de duymak istiyorum mülakat deneyiminizi 🙂

• Bu ileti silindi!

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

Arkadaşlar merhaba herkese bol şanslar
    Şimdi yardımınıza ihtiyacım var birkaç ülkeye mail attım dosyam KCC de fiziken ülkenize gelip mülakat görüşmelerine katılabilirim, dosyamı taşıyabilirmiyim diye ve önce şu maili aldım ''We have received your email and will respond accordingly within 1 to 2 business days." ve ardından şu mail geldi "Your case has been updated, please log back into your account to view the details."
    Bana pek inandırıcı gelmedi bilgisi olanlar yazarsa sevinirim devamı da aşağıdaki gibi

Dear Applicant,

Thank you for writing.

We understand that you need assistance regarding diversity visas.

Please visit the following website to learn more about the Diversity Visa

Program:https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-submit-entry1.html

Please visit https://www.surveymonkey.com/s/gss_qatar to share feedback on the services we provide.

Sincerely,

Selamlar hocam, öncelikle bu sorunun başlığı burası değil, ''DV2025 Aşamaları'' başlığına geçersen harika olur.

Senin dosya numaran henüz Current olmadığı için dosya taşımak istiyorsan ülkelerdeki konoslosluklara değil direkt KCC'ye mail atarak dosyanı taşıtabilirsin. Taşıyacağın ülkeyi seçtiysen dediğim gibi diğer başlıktan durumunu açıklarsan tabii ki yardımcı olalım 🙂

• Herkese iyi günler dilerim. Bu sabah Pasaportumu ve Sarı Zarfımı PTT'den teslim aldım 🙂 şimdi tek yapmam gereken şey USCIS ücretini ödeyip California'ya tek yön bir uçak bileti almak olacak 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |