@denboz88 lise diplomasını alman kesin ise ozaman high school yazabilirsin çünkü başvuru da evrak istemiyorlar.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@kngslyr06, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Merhabalar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.Kardeşimin öz ve üvey çocuğu var,başvuru yaparken ikisininde bilgi ve fotoğraflarını ekleyeceğiz sanırım ama diyelim ki kazandılar ve üvey çocuğu amerikaya gitmeyecek.Mülakata giderken üvey çocukta konsolosluğa gitmek zorunda mı?
hayir, talihli disinda hickimse ABD'ye gitmek zorunda degil. Ama vize almaya uygun herkes basvuruya eklenmek zorunda.
Dolayisiyla hem oz, hem uvey hem de tum evlaklik cocuklari basvuruya eklemelisiniz.
-
@efebbr, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar. 18 yaşından büyüğüm. Babamın tüm aile için başvuru yapması, bizleri çocuğum/eşim diye eklemesi mi daha mantıklıdır yoksa başvuru yapmaya el veren herkesin kendisinin başvuru yapması mı daha iyidir? Ben kendim başvuru yapmalı mıyım yoksa babam mı herkesi kapsayarak bir başvuru yapmalı?
hem babaniz herkesi kapsayacak bir basvuru yapsin, hem de siz kendiniz icin ayrica basvuru yapin.
-
@crazycells Teşekkürler
-
good bye!
-
@yasinyasa Yasin bey adres kısmında yeteri kadar yer olduğunu düşünüyorum uzun yazın geçin kısaltmada kullanmada sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü yazmış olduğunuz adres herhangi bir evrak yada posta gelmeyecek bütün yazışmalar mail üzerinden olacak siz mailinize dikkat edin yeterli olacaktır.
-
good bye!
-
@yasinyasa "bazı insanlar"'dan kastınız nedir bilmiyorum ama; eğer sistem bunu yazdığınızda hata vermiyorsa, yazabilirsiniz.
bu sizin seçilip seçilmeme durumunuzu etkileyen bir şey değil. hiçbir zaman olmadı, olmayacak da
-
good bye!
-
Merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar başvurmaya karar verdim. Fakat bir sorum var. İlgili bir konu da bulamadım forumda. Kız arkadaşım var ve evli değiliz şuan. Evli olmadan beraber başvuru yapmamız mümkün mü? Bu durumda olan insanlar nasıl bir yol izliyor? Bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler.
-
@ozgurirade merhaba, iyi araştırmamışım. Aslında forumda bununla ilgili bir gönderi varmış. Benim gibi bulamayan ama benim postuma denk gelen arkadaşlar için buraya link bırakıyorum. Sevgiler
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
-
@yasinyasa fotoğrafınızı https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesine yüklerseniz ve approved yeşil uyarıyı görürseniz bilin ki fotorafınız başarılı. Bol şans
-
Kız arkadaşınız ve siz ayrı ayrı çekiliş formu dolduracaksınız, birbirinizin bilgilerine yer vermeden ve bekar olarak tamamlayacaksınız formu zira yasal olarak bekarsınız çekiliş formunu doldurduğunuz şu an.
Çekilişte kazananlardan bir tanesi olursanız, sonuçların açıklandığı tarihte hala ilişkiniz devam ediyorsa ve evlenmemişseniz DS260 formu da bekar olarak dolduracaksınız.
DS260 formu doldurduktan sonra biriniz diğerinin de ABD'ye beraberinde gelmesini isterse evlilik işlemlerinizi yapar, yeni kimliklerinizi edinir ve mülakat tarihi aldıktan sonra dosyanızı açtırarak güncellemeleri yapabilirsiniz. Bol şans
-
@crazycells teşekkürler inşallah dediğiniz gibi gelişir
-
Merhaba bir yakınım için çekilişe başvurdum esinin bilgilerini girerken doğum yılına 1996 yerine 1997 yazdım ve onayladım ilerde çıkarsa geçersiz mi olur ?
-
Eşimin 2 ismi var ancak pasaportta bu 2 isim first name kısmında yazılmış. Başvuruda bu iki ismi first name kısmına mı yazmalıyım yoksa ilkini first name ikiniciyi middle name mi yazmalıyım 2 isimli arkadaşlar yardım...
-
@aragnofobi Benimde iki ismim var.
first name (ilk adın) ikinci ismin (middle name) family name ise (soyadın) olarak yazılıyor.
Örneğin: Ahmet (first name) Baran (middle name) Tuna (family name) gibi. -
Bağış yapıp bizim için başvuru yapma işi devam ediyormu.geçen sene resim yüzünden yapamadım
-
Duyduğunuz en tuhaf soru olabilir.Lütfen kusura bakmayın ama aklıma takıldı.Ben formu sayfayı Türkçe çeviri yapıp,kurallara uygun bir şekilde doldurdum.Formu gönderdiğim hali Türkçe çeviri olarak gitmiyor değil mi

-
Merhaba ben üniversiteyi bıraktım fransaya ait 42 isimli okulda bilgisayar bilimleri okumaktayım aynı zamanda askere çağrılmamak için anadolu üniversitesi açıköğretim kaydım var 2 yıllık ben dün başvurumu yaptım ve some university courses seçtim bir sorun olur mu ? ilk kez başvuruyorum
-
@hare-krishnaa_ çeviri dediğiniz şey browser tarafından yapılır, sayfanın aslı arka planda hala orijinal dilinde aslında.

-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
T.C. Kubilay Dikici
Benzer Başlıklar
112
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k