Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sabitlendi Greencard Loto Başvurusu Soruları
158 66 12.5k 62

• Merhaba, uzun bir aradan sonra tekrar başvurmaya karar verdim. Fakat bir sorum var. İlgili bir konu da bulamadım forumda. Kız arkadaşım var ve evli değiliz şuan. Evli olmadan beraber başvuru yapmamız mümkün mü? Bu durumda olan insanlar nasıl bir yol izliyor? Bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler.

• @ozgurirade merhaba, iyi araştırmamışım. Aslında forumda bununla ilgili bir gönderi varmış. Benim gibi bulamayan ama benim postuma denk gelen arkadaşlar için buraya link bırakıyorum. Sevgiler

https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasinyasa fotoğrafınızı https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesine yüklerseniz ve approved yeşil uyarıyı görürseniz bilin ki fotorafınız başarılı. Bol şans

• @ozgurirade

Kız arkadaşınız ve siz ayrı ayrı çekiliş formu dolduracaksınız, birbirinizin bilgilerine yer vermeden ve bekar olarak tamamlayacaksınız formu zira yasal olarak bekarsınız çekiliş formunu doldurduğunuz şu an.

Çekilişte kazananlardan bir tanesi olursanız, sonuçların açıklandığı tarihte hala ilişkiniz devam ediyorsa ve evlenmemişseniz DS260 formu da bekar olarak dolduracaksınız.

DS260 formu doldurduktan sonra biriniz diğerinin de ABD'ye beraberinde gelmesini isterse evlilik işlemlerinizi yapar, yeni kimliklerinizi edinir ve mülakat tarihi aldıktan sonra dosyanızı açtırarak güncellemeleri yapabilirsiniz. Bol şans

• @crazycells teşekkürler inşallah dediğiniz gibi gelişir

• Merhaba bir yakınım için çekilişe başvurdum esinin bilgilerini girerken doğum yılına 1996 yerine 1997 yazdım ve onayladım ilerde çıkarsa geçersiz mi olur ?

• Eşimin 2 ismi var ancak pasaportta bu 2 isim first name kısmında yazılmış. Başvuruda bu iki ismi first name kısmına mı yazmalıyım yoksa ilkini first name ikiniciyi middle name mi yazmalıyım 2 isimli arkadaşlar yardım...

• @aragnofobi Benimde iki ismim var.
    first name (ilk adın) ikinci ismin (middle name) family name ise (soyadın) olarak yazılıyor.
    Örneğin: Ahmet (first name) Baran (middle name) Tuna (family name) gibi.

• Bağış yapıp bizim için başvuru yapma işi devam ediyormu.geçen sene resim yüzünden yapamadım

• Duyduğunuz en tuhaf soru olabilir.Lütfen kusura bakmayın ama aklıma takıldı.Ben formu sayfayı Türkçe çeviri yapıp,kurallara uygun bir şekilde doldurdum.Formu gönderdiğim hali Türkçe çeviri olarak gitmiyor değil mi :(

• Merhaba ben üniversiteyi bıraktım fransaya ait 42 isimli okulda bilgisayar bilimleri okumaktayım aynı zamanda askere çağrılmamak için anadolu üniversitesi açıköğretim kaydım var 2 yıllık ben dün başvurumu yaptım ve some university courses seçtim bir sorun olur mu ? ilk kez başvuruyorum

• @hare-krishnaa_ çeviri dediğiniz şey browser tarafından yapılır, sayfanın aslı arka planda hala orijinal dilinde aslında. :)

• T.C. Kubilay DikiciT T.C. Kubilay Dikici bu başlıktan bahsetti

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• @T-C-Kubilay-Dikici Terbiyemi senin için bozmayacağım,espirilerini kendine saklayabilirsin.

• ⭐⭐

@kngslyr06 hakaret olarak anladıysanız özür dilerim sizi incitmek yada kırmak için değil çözünürlük ve arka fon yüzünden dedim sizi rahatsız ettiyse yazım hemen silebilirim

Edit: sizi kırmak istemedim çözünürlüğünüz çok kötü olduğunu düşünüyorum kesin olmaz diyecek bilgide değilim ve iyi niyetli olduğum için bu fotoğrafla deneme dedim bence fotoğraftan eleneceğinizi düşündüm
    ( çözünürlükten dolayı) şayet kötü niyetli olsam başvurun derdim

yazımı kaldırdım başvurunuzda size başarılar.

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

@kngslyr06 hakaret olarak anladıysanız özür dilerim sizi incitmek yada kırmak için değil çözünürlük ve arka fon yüzünden dedim sizi rahatsız ettiyse yazım hemen silebilirim

Edit: sizi kırmak istemedim çözünürlüğünüz çok kötü olduğunu düşünüyorum kesin olmaz diyecek bilgide değilim ve iyi niyetli olduğum için bu fotoğrafla deneme dedim bence fotoğraftan eleneceğinizi düşündüm
    ( çözünürlükten dolayı) şayet kötü niyetli olsam başvurun derdim

yazımı kaldırdım başvurunuzda size başarılar.

ben bu yazinizdan dolayi sizi tebrik ederim, yanlis anlasilma oldugunu bende tahmin ediyorum. ama bunun icin arkadastan özür dilemeniz büyük bir erdem, belki olmasi gereken birsey ama, malesef sıkça karsilasilan birsey degil..

• Tanımadığınız,samimi olmadığınız kişiyle nasıl konuşulması gerektiğini bilmeden üsluba dikkat etmeden sarfedilen bir cümleden sonra özür dilenmesinin karşılığı ''erdemlik '' olmaz.Ve özür dilenmesinin sebebi yaptığı şeyi algılamasından dolayı değil,zorunluluktan dolayıdır.Kelime anlamına bakmanızı tavsiye ederim.Bu ülke düşünmeden konuşan kişilerce yöentilip,yönettiriliyor.Bu konuyu uzatıp,başka kişilerin haklarını gasp edip konu dışına çıkmamak için herhangi bir şey yazmamıştım ama bu son cevap verişim olsun.İyi günler.

• ⭐⭐

@kngslyr06 hocam tanıdığım kişi bile olsa yazdığım şey ''bu fotoğrafla almazsın alırsan bana haber ver bir daha fotoğrafçıya gitmeyim '' dedim burada sana hakaret ettiğim bir nokta var mı bence yok sadece orada ''çözünürlük'' diye özellikle yazmadığım için alındığını düşündüm bu yüzden özür diledim erdemlik olsun diye değil çünkü kalbimde ve niyetimde dalga geçmek yoktu ama dediğiniz gibi burası yeri değil konuşmak için özelden yazmak isterseniz ben kırıldım biraz daha özür dileyin gibisinden oradan devam edebiliriz keşke yazımı silmeseydim sizde fotoğrafınızı okuyanların ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklarından eminim

• Arkadaşlar merhaba dv26 için babama başvuru yapacağım 25 kazananıyım ben 3 kardeşiz gc başvurusunda çocuk sayısı için sadece 21 yaşından küçük çocukları mı yazacağız sadece kardeşim 21 yaşından küçük ben ve ablam büyüğüz ki ben zaten 25 kazananıyım kendimi yazmayacağım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k