Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ismail-Tardu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee merhabalar biz pasaportlarımızı kaybettik yeni pasaport başvurusunda bulunduk eski pasaportlarımız olmadığı için yeni pasaportları ds 260 dosyamızı açtırıp güncellememizmi gerekli acaba yoksa konsoloslukta bunu bildirirsek yeterli olurmu?

Merhaba, başvuru esnasında pasaport zorunluluğu olmadığı için yeni pasaportunuzu ve kayıp pasaportlara ilişkin resmi dokümanları götürebilirsiniz yanınızda.

• @rezanclz ellerine sağlık. Çok teşekkür ederim

• @deebee çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla dosya açtırmama gerek yok sadece yeni pasaportlarımızı ve eski pasaportlarımızı resmini veya kayıp dilekçesini götürsek yeterli olacaktır anladığım kadarıyla

• @10urdmn bende aynı cevabı aldım. Sanırım difteri, boğmaca ve polio kanda antikor olarak çıkmıyormuş.

• 20 yasindayim ailemle birlikte yasiyorum su an. adres bolumunde "in care of" kismina babamin adini falan yazmam gerekiyor mu ev benim olmadigi icin?

• @Ben-Batur bu kadar cabuk dosya tasiyorlar miydi? genelde hep bitmesine son 1-2 ay kala tasiniyor diye biliyorum. ya da umman oldugu icin mi acaba?

• @mrt01 hayırlı olsun hocam. Yeni hayatınızda başarılar dilerim🙏🏼. Siz lise diploması verdiniz mi yoksa sadece meslek üzerinden mi aldınız?

• iyi akşamlar öncelikle ben dv2025 talihlisiyim fakat CN 28k larda ilk sorum bu sene wat programına katılmak istiyorum fakat ben ds260 formunu doldurdum wat için bu formu doldurmam vize için herhangi bir sorun çıkarır mı 2.sorum ise bu uygulayacağım yol mantıklı bir yolmu watla abd ye gidip green cardı alabilme şansım daha yüksek midir ?

• DS-260 formunu gonderme siraniz mulakat tarihinizi belirleyecek.diye bir bilgi okudum
    Bu ne demek? Yani benim case no düşük bile olsa formu geç gönderdiğim zaman büyük numaralar erken yolladıysa mülakata büyük numaralar mı çağrılıyor?

• @Flight101 ceac.state.gov sitesinde nasıl case sorguluyoruz bunun bir instruction'ı var mı? Ben case numaramı girdiğimde invalid diyor. Formu göndereli baya bir zaman oldu.

• Arkadaşlar merhaba, numaram 8binlerde olduğundan geçen gün dosyamı taşımak için KCC mail atmıştım ve 24 saat geçmeden cevap yazarak taşıdıklarını söylediler. Burada bazı yorumlar görüyorum birkaç defa mail atmam gerekti şeklinde, sanıyorum kısa ve öz yazmak yeterli ki ben tek mailde taşıyabildim. Şu şekilde yazdım;

Mail adresi: [email protected]
    Konu: TRANSFER DV2025 CASE TO VIENNA / SOYAD, AD / CN : 2025EU

Case Number:
    Preference Category: DV Diversity
    Principal Applicant Name:
    Date of Birth:
    Vienna Address: U

Dear Officer,

I am reaching out to request that my file be transferred from the U.S. Embassy in Ankara, Turkey to the U.S. Embassy in Vienna, Austria. I will reside in Vienna at the address I wrote above and I have a valid visa to be there.

Thank you very much for your time and attention to my request. I look forward to your response and hope to receive your guidance on the best course of action.

kcc1.png

• Arkadaşlar öncelikle vizesini alan herkesi tebrik ediyorum, gerçekten okudukça insan kendisi almış gibi heyecanlanıp mutlu oluyor. Benim bir sorum var, mülakata Hong Kong'da gireceğim, vizemi almam durumunda direkt olarak Abd'ye geçebilir miyim Türkiye'ye dönmeden?

• ⭐⭐⭐⭐

@Berkay-Algül içerde göçmenlik talebiniz olduğu için wat programından onay alamamanız muhtemel şansınızı denemek isteyebilirsiniz ama onay alamazsanız programa ödeyeceğiniz miktar vs gibi harcamalarınızı iade ediyorlar mı buna dikkat edin derim.
    Olurda onay alabilirsiniz buraya geldikten sonra vize türünüzü değiştirip aos yapmayı deneyebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT dv23 döneminde bu büyük bir etkendi ancak gördüğümüz kadarıyla geçen sene etkisi önceki döneme göre azaldı. Ama sizin için yinede şöyle bir etkisi var dosyanızı geç gönderdiğiniz için henüz kcc dosyanızı inceleyip mülakata hazır konumuna getirmemiştir yüksek ihtimalle, çünkü dosyanız onlara ulaştıktan sonra hemen mülakata hazır konumuna gelmiyor inceleme vs süreçleri oluyor

• @lesnarhomie
    Selamlar, evet direk gecebilirsiniz bu konuda herhangi bir kisitlama yok. Onceki senelerde Guney Amerika ulkelerine dosyasini tasiyip, vizelerini aldiklari ulkeden direk Amerika’ya gecis yaparak sureclerini baslatan talihliler olmustu.

• ⭐⭐⭐

@Reha-Kara Selamlar, case no yu sıfırlar olmadan girmeyi denediniz mi? Comfirmation number olarak 2025 ile başlayan numarayı kullandığınızdan emin olunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie

DV2024’de Hong Kong’da vizesini alıp Doha aktarmalı Washington’dan giriş yaparak permanent resident ve SSN basım işlemlerini başlatan deneyimi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/459800

• Mülakatı ertelenen arkadaşlar dosya açtırma vs yapmışlar mıydı ondan kaynaklı olabilir mi acaba

• KCC'den dosyasını hiç İsviçre'ye taşıyan oldu mu? Veya İsviçre ile ilgili yaşanılan tecrübeniz var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Yıldıray81

DV2025 sürecinde Bern/İsviçre’ye taşıyan @cemil-hacioglu var, profilinden paylaşımlarını okuyabilirsiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |