Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.6k 953

• @ugurbocegi selamlar. yanlış yönlendirmiş gibi olmak istemem ama boşuna uğraşmayın derim. şahsen ben viyana-hong kong arasında kalmış dosya taşımadan önce schengen vizesine başvurmuş birisi olarak hong kong ile devam etmenizi öneririm. schengen için vize randevusu bulmak ayrı problem verip vermeyeceğini bilmemek ayrı problem evrağını püsürünü toplamak ayrı problem. ben başvurdum 8 günlük vize verdiler ama abartısız söylüyorum sürecim 1.5 ay falan sürdü randevusunu bulmak randevu gününü beklemek girdikten sonra pasaportun çıkmasını beklemek falan derken sonuç 8 günlük tek girişlik vize. bunu görür görmez dosyamı hong konga taşıdım. fakat benim davetiyem falan yoktu davetiyeniz varsa uzun süreli vize alabileceğinizi düşünüyorsanız maliyet düşürmek amacıyla mantıklı bir seçenek olabilir. bol şanslar

• Arkadaşlar kazasız belasız green card onaylandı

• Tebrik ederim. Yeni yaşantınızda başarılar..

• @mrt01 hayırlı ugurlu olsun mülakat deneyiminizi bekliyoruz hocam. bir sorum var yanlış hatırlamıyorsam birinin mailinde viyanada türk çalışan var tercüman getirmenize gerek yok diye bir ibare vardı. türk çalışana denk geldiniz mi? İngilizceme güveniyorum fakat kendimi daha iyi anlatmak için mümkünse türkçe olarak yapacağım mülakatımı.

• @mrt01 Mert bey hayırlı uğurlu olsun, büyük geçmiş olsun.

• @mrt01 hayırlı olsun biz de alırız umarım

• @mrt01 çok sevindim sizin için hayırlı olsun vizeniz 🎊🎊🎉

• @mrt01 gözünüz/gözümüz aydın. Yeni yaşamınızda mutluluk va sağlık diliyorum.

• @rezanclz en çok beklediğim cevap

• @siraç bize sıra Aralık ayı gibi gelir umarım

• @mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar kazasız belasız green card onaylandı

hadi hayirli ugurlu olsun, Allah utandirmasin..

Amerikada gideceginiz yer belli mi ? daha önce gitmismiydiniz ?

• @mrt01 yeni hayatınızda başarılar. 🙏🙏🙏

• @mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar kazasız belasız green card onaylandı

Tebrikler, Amerika hayatında başarılar.

• İzmir'de Devlet Eğitim Araştırma Hastanesinin Enfeksiyon Hastalıkları kısımına antikor testi için 2 tüp kan verdim, verem aşısı gibi bazı testleri yapmadılar verem savaşa ya da göğüs hastalıklarına gidin dediler. Aşı kartım olmadığı için bu aşı testlerini Hong Kong kabul eder inşallah.

• @mrt01 Beklenen haber :) Hayırlı uğurlu olsun, Viyana ekibine ışık olacaksınız :)

• @mrt01 hocam yeni hayatınızda başarılar, darısı başımıza

• Herkese teşekkür ederiz. Mülakatta çok kolay geçti. evrakları aldılar. sonra ödeme yaptık. ikinci görüşmede de meslek, daha önce evlenip evlenilmediği, melek ve amerikada nerede yaşayacağımızı sorup sonrasında bayrak verildi :)

• ⭐⭐⭐⭐

@yasin34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Olurya35 ben de dün akşam konsolosluğa mail atmıştım bu sabah gelen mailde mülakat tarihimin 23 ekim 09:00 olduğunu teyit etmişler

Öncelikle hayırlı olsun.

Size ve sizin nezdinizde herkese imza güncellemesi hatırlatması yapayım.

Mülakat tarihi alanlar örneğin 23.10.2024 (Ankara)
    Dosyasını transfer edip henüz mülakat tarihi almayanlar ise örneğin gg/aa/yyyy (Viyana)

şeklinde yazın lütfen.

• @mrt01 Tebrikler, Amerika hayatınızda şimdiden mutluluklar dilerim :)

• Vizanın durumunu nereden takip ediyorduk? Bize mail geleceği söylendi ama ben o şaşkınlıkla ne zaman mail gelir diye sormadım

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    G
    @kemalraziev sizin numaranız oldukça düşük çoktan mülakat almanız gerkirdi ne oldu merak ettim...
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • 40 Oy
    12k İleti
    676k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k