Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mrt01 çok sevindim sizin için hayırlı olsun vizeniz 🎊🎊🎉

• @mrt01 gözünüz/gözümüz aydın. Yeni yaşamınızda mutluluk va sağlık diliyorum.

• @rezanclz en çok beklediğim cevap

• @siraç bize sıra Aralık ayı gibi gelir umarım

• @mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar kazasız belasız green card onaylandı

hadi hayirli ugurlu olsun, Allah utandirmasin..

Amerikada gideceginiz yer belli mi ? daha önce gitmismiydiniz ?

• @mrt01 yeni hayatınızda başarılar. 🙏🙏🙏

• @mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar kazasız belasız green card onaylandı

Tebrikler, Amerika hayatında başarılar.

• İzmir'de Devlet Eğitim Araştırma Hastanesinin Enfeksiyon Hastalıkları kısımına antikor testi için 2 tüp kan verdim, verem aşısı gibi bazı testleri yapmadılar verem savaşa ya da göğüs hastalıklarına gidin dediler. Aşı kartım olmadığı için bu aşı testlerini Hong Kong kabul eder inşallah.

• @mrt01 Beklenen haber 🙂 Hayırlı uğurlu olsun, Viyana ekibine ışık olacaksınız 🙂

• @mrt01 hocam yeni hayatınızda başarılar, darısı başımıza

• Herkese teşekkür ederiz. Mülakatta çok kolay geçti. evrakları aldılar. sonra ödeme yaptık. ikinci görüşmede de meslek, daha önce evlenip evlenilmediği, melek ve amerikada nerede yaşayacağımızı sorup sonrasında bayrak verildi 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@yasin34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Olurya35 ben de dün akşam konsolosluğa mail atmıştım bu sabah gelen mailde mülakat tarihimin 23 ekim 09:00 olduğunu teyit etmişler

Öncelikle hayırlı olsun.

Size ve sizin nezdinizde herkese imza güncellemesi hatırlatması yapayım.

Mülakat tarihi alanlar örneğin 23.10.2024 (Ankara)
    Dosyasını transfer edip henüz mülakat tarihi almayanlar ise örneğin gg/aa/yyyy (Viyana)

şeklinde yazın lütfen.

• @mrt01 Tebrikler, Amerika hayatınızda şimdiden mutluluklar dilerim 🙂

• Vizanın durumunu nereden takip ediyorduk? Bize mail geleceği söylendi ama ben o şaşkınlıkla ne zaman mail gelir diye sormadım

• Çok sevindik sizin adınıza. Hayırlı olsun. Yeni hayatınızda sağlık ve mutluluk dileriz.

• @sevdemimi evet hocam. Bu ay current olursak Aralık sonraki ay olursak Ocak gibi sanırım

• @yasin34 23 Ekim 08.15 olarak güncellendi benim yani herkese aynı gün ve saat verilmemiş hocam. Umarım herkesin görüşmesi istediği gibi sonuçlanır.

• ⭐⭐⭐

@zekiye-kahveci Selamlar..İzmir'de Şehir Hastanesi enfeksiyon kliniğinde tüm aşılar için testlerin yapıldığını yazmıştım..İletime denk gelmediniz demekki...

• @mrt01 hocam ceac üzerinden takip ediliyor fakat ocakta aktif oluyor orası şimdi giriş yapmayı denerseniz yanlış case no uyarısı alırsınız mail büyük ihtimal pasaportunuz hazır gelin alın tarzında bir mail olacak. Pasaportu şubeden mi alın dediler yoksa konsolosluktan mı?

• Herkese merhaba ds260 ı ilk günlerde doldurup gönderdim ama bilgilerin çoğu değişti adresim pasaportum eski pasaportum kayıtlıydı mesela bunları mülakat tarihi aldıktan sonra değişiklik yapabilir miyim?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |