Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selamlar tekrardan. Son yaşanan olayları okuduktan sonra @gucarslan 'ın "Anakara'ya Güvenmee" postuna uyup iyi ki dosyamızı Viyana'ya taşımışız dedik. Dün Dr. Molnar'dan mail aldık ve sağlık kontrollerimizin tamamlanıp konsolosluğa gönderildiğini söylediler ek olarak hem benim hem de eşimin Dr. Molnar tarafından oluşturulmuş aşı kartlarımızı göndermişler. Yaklaşık 1.5 saat sonra son aşama mülakata gireceğiz. Hepinizden dua, iyi temenni artık neye inanıyorsunuz bu manevi desteklerinizi bekliyoruz. Türkiye saati ile yaklaşık 02:45 gibi mülakattan çıkmış olur diye düşünüyorum sonucu buradan yazmış olurum detayı anlatımı da mülakat deneyimlerinden paylaşacağım.

Umarım her şey yolunda gider ve sorunsuz bir şekilde vizenizi alırsınız

• @mrt01 Güzel haberlerinizi bekliyoruz 😇

• Selamlar. Dosyamı Hong Kong'a taşımıştım ancak bir de Avusturya için vize başvurusunda bulunup şansımı deneyeceğim. Hangi tarih aralığına ve kaç günlük başvurmalıyım sizce? Acaba 7 gün yeterli olur mu?

• ⭐⭐

@mrt01 hocam selamlar, guzel haberlerinizi bekliyoruz. mulakatinizda bol sanslar.

• @Baran-Soylu başarılar diliyorum. Umarım her şey yolunda gider ve güzel haberlerini alırız

• @erg35 hadi hayırlısı inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz

• ⭐⭐

@erg35 hayirli olsun. mulakat deneyimlerinizi bekliyoruz. abd yasaminizda bol sanslar.

• @mrt01 vizenizi umarim sorunsuz sekilde alirsiniz allah yar ve yardimciniz olsun. Sizden 1 hafta sonra benim de viyanada mülakatim var sürecinizi titizlikle takip ediyorum.

• @mrt01 umarım herşey gönlünüzce olur. Bol şanşlar

• @mrt01 Bol şans, güzel haberlerinizi bekliyoruz

• @mrt01 umarım vizenizi alırsınız, bol şanslar

• @Olurya35 ben de dün akşam konsolosluğa mail atmıştım bu sabah gelen mailde mülakat tarihimin 23 ekim 09:00 olduğunu teyit etmişler

• @erg35 Hayırlı olsun abi 🥳👋

• @yasin34 cevap almana sevindim, en azından belirsizlikler kalktı

• @ugurbocegi selamlar. yanlış yönlendirmiş gibi olmak istemem ama boşuna uğraşmayın derim. şahsen ben viyana-hong kong arasında kalmış dosya taşımadan önce schengen vizesine başvurmuş birisi olarak hong kong ile devam etmenizi öneririm. schengen için vize randevusu bulmak ayrı problem verip vermeyeceğini bilmemek ayrı problem evrağını püsürünü toplamak ayrı problem. ben başvurdum 8 günlük vize verdiler ama abartısız söylüyorum sürecim 1.5 ay falan sürdü randevusunu bulmak randevu gününü beklemek girdikten sonra pasaportun çıkmasını beklemek falan derken sonuç 8 günlük tek girişlik vize. bunu görür görmez dosyamı hong konga taşıdım. fakat benim davetiyem falan yoktu davetiyeniz varsa uzun süreli vize alabileceğinizi düşünüyorsanız maliyet düşürmek amacıyla mantıklı bir seçenek olabilir. bol şanslar

• Arkadaşlar kazasız belasız green card onaylandı

• Tebrik ederim. Yeni yaşantınızda başarılar..

• @mrt01 hayırlı ugurlu olsun mülakat deneyiminizi bekliyoruz hocam. bir sorum var yanlış hatırlamıyorsam birinin mailinde viyanada türk çalışan var tercüman getirmenize gerek yok diye bir ibare vardı. türk çalışana denk geldiniz mi? İngilizceme güveniyorum fakat kendimi daha iyi anlatmak için mümkünse türkçe olarak yapacağım mülakatımı.

• @mrt01 Mert bey hayırlı uğurlu olsun, büyük geçmiş olsun.

• @mrt01 hayırlı olsun biz de alırız umarım

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 83
  • 180
  • 15677
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |