Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş Evet hocam inceleyip dediğinizi de dikkate alıyorum, teşekkürler

• @10urdmn teşekkürler iyi hablerimi getireceğim

• Arkadaşlar günaydın. Biraz geç katıldım aranıza. 455 sayfanın hepsini okudum ondan sonra yazma fırsatı buluyorum. Umarım herkesin gönlüne göre olur ve kazasız belasız vizemize kavuşuruz.

• Merhaba sevgili arkadaşlar,
    Medeni durumumdaki değişikliği bildirirken nasıl bir yol izleyeceğim konusunda kafam karıştı,
    Forumda add aplicant ile ilgili sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Nişanlımla nisanda evleneceğiz ve case numaramız henüz aktif değil. Nişanlım zaten ABD vatandaşı, KCC2ye mail atıp mı add aplicant formunu dolduruyoruz. Bu forma nasıl ulaşıyoruz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zekiye-kahveci merhaba,

Forumda add aplicant ile ilgili sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım

bunu ulaşamamız mümkün değil, çünkü binlerce kere aynı şekilde ve doğru + detaylı cevap verildi.
    yapmanız gereken mülakat aldığınızda mülakata gireceğiniz konsolosluğa mail atıp nişanlınızı kendi formunuza eklemeniz.
    onun için DS260 doldurmanıza gerek yok, çünkü vize almayacak.

• Şimdi devlet hastanesinde 2 tüp kan verdim enfeksiyon doktoru belirli aşılara bakılabildiğini söyledi.
    Bazılarını göremeyiz olman gerekiyor dedi.
    Göremeyiz dedikleri: Meningokok pnömokok
    Tetanos
    Diğerlerini unuttum kusura bakmayın çok net konuşmadı ama bunlar vardı dediklerinde.

• @gucarslan çok teşekkür ederim, dosya no aktif olmadan herhangi bir maile gerek yok o zaman, ve KCC'ye bildirmeme de gerek yok, benim kimlik ve pasaportta soyadı değişimi olacağı için o evrakları önceden göndermeli miyim peki ? Yoksa sadece mülakat alınca Hong Kong'a mı mail atıp nişanlımı ekleteyim ?

• @emirhankd Hangi il, hangi hastane

• @10urdmn İstanbul Şişli Etfal

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@zekiye-kahveci hepsini mülakat alınca yapabilirsiniz konsolosluk vasıtasıyla.
    öncelikle yapmanız gereken resmi evlilğiniz..
    şimdiden mutluluklar..

• Bu ileti silindi!

• @Olurya35 isterseniz çok daha fazla endişelenip, yadırgayıp mülakata katılmazsınız. Kimi kime şikayet ediyorsunuz? Burası bir çözüm merkezi veya ağlama duvarı değil bence. Bu topraklarda ne iyi gidiyor ki bu iyi gitsin? DV sürecini yaşayan tüm talihlilere bol sabır ve esenlikler diliyorum. Sakin olmakta fayda var.

• Arkadaşlar selamlar tekrardan. Son yaşanan olayları okuduktan sonra @gucarslan 'ın "Anakara'ya Güvenmee" postuna uyup iyi ki dosyamızı Viyana'ya taşımışız dedik. Dün Dr. Molnar'dan mail aldık ve sağlık kontrollerimizin tamamlanıp konsolosluğa gönderildiğini söylediler ek olarak hem benim hem de eşimin Dr. Molnar tarafından oluşturulmuş aşı kartlarımızı göndermişler. Yaklaşık 1.5 saat sonra son aşama mülakata gireceğiz. Hepinizden dua, iyi temenni artık neye inanıyorsunuz bu manevi desteklerinizi bekliyoruz. Türkiye saati ile yaklaşık 02:45 gibi mülakattan çıkmış olur diye düşünüyorum sonucu buradan yazmış olurum detayı anlatımı da mülakat deneyimlerinden paylaşacağım.

• @mrt01 Allah yardımcınız olsun kolaylıkla alın vizenizi inşaallah

• @layemutane bizde mail atarak hazır gelen cevap sonrası nevigatore yonlendik ama sabah konsolosluk kendisi mail atmış tarihiniz ve saatiniz 23 ekim saat 9 olarak duzenlendi diye

• Bu ileti silindi!

• @Baran-Soylu hayırlısı olsun guzel haberlerini bekliyoruz bol şans

• Merhabalar. Bugün mülakata girdik. Yolda olduğum için detayları yazamıyorum ayrıntılı tecrübelerimi paylaşacağım.Herkesin gönlüne göre olsun çok rahat bir mülakat süreci oluyor.

• @erg35 hayırlı olsun 🙏detayları bekliyoruz 😊

• @erg35 hayırlı olsun Amerika hayatınızda bol şans dilerim tebrikler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |