Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ugursway öneriniz için teşekkürler, o konuyu okuyacsğım ayrıca evet Ankara’dayım konsoloslukla görüşüp aldığım bilgi ve detayları arkadaşlarla paylaşacağım.

• merhaba ais kaydı yapıyorum ve bazı şeylerden pek emin olamadım birkaç sorum var;

image.png

burada pasaport hangi ülkeden aldığımdan mi bahsediliyor yoksa vizenin basılacağı ülkeden mi?

image.png

buradaki Priority Date kısmına mülakat tarihini mi yazmalıyım?

düzeltme: ilk sorduğum soru pasaportu veren ülkeymiş 2.soru ise zorunlu değilmiş boş bıraktım.

• @Emre-Kurtulmuş peki cok teşekkür ediyorum bekleyeceğiz

• @sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@fahriakc çok teşekkür ederim 🙏🏻
    @rezanclz hayrolsun eksinin sebebi nedir? Size neyi beğendiremedik sizinle alakası bile olmayan bir yazıyı eksilediniz?

• viyanaais.pdf

viyana ais kaydı nasıl yapıldığını döküman şeklinde anlattım, viyana için ais kaydının nasıl yapılacağını bilmeyenler bakabilir.

• @sezen galiba yanlış gördünüz. Ben sizi eksilemedim tam tersi artıladım 🙂

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen galiba yanlış gördünüz. Ben sizi eksilemedim tam tersi artıladım 🙂
    @rezanclz Haklısınız Evet 🙌
    @macracanta @kayaomerrrr soracaktım sizi etiketlemişim,
    Ne eksi ne artı kolunuzu yoracak bir durum yoktu basit bir teşekkür ettim bana cevap veren kişiye, sizler için sorun mu oluşturdu ya da ben neyi kaçırdım?

• Merhaba,

2025 talihlisiyim
    ds260 formunu doldururken yaşadığım yer ile, şu an yaşadığım aynı değil yeni taşındım, güncellemem gerekiyor mu, ve güncelleyebilir miyim.

• @Olurya35 hocam bende anlam veremedim case numberim dusuk ve ds260 formunu en erken dolduranlardan biriyim buna rağmen bana 24 Ekim tarihini vermişlerdi sistemde baktım hala 24 Ekim bir değişiklik yok bende çok merak etmiştim yani 8 9 Ekim de giricekler varken bana neden sıra numaram düşük olmasına rağmen 24 ekimi verildi diye çok merak ettim ama işin içinden çıkamadım 24 ekimi bekleyeceğim mülakat tarihi alabildiğime şükrediyorum sizin işlerinizde tamamen sacmalik olmuş mülakata 1 2 gün kala 14 gün sonra atması baya tuhaf plan programı bozan birsey bu sene bir terslik var ama anlamadım hakkımızda hayırlısı olsun umarım süreciniz güzel geçer ve green cardinizi alabilirsiniz

• @sezen benim mülakat tarihim 24 Ekim ve herhangi bir değişiklik olmadı🙏

• @Sinan-D An itibariyle kontrol ettiğimde benim vize randevum düzenlenmiş görünüyor. 9 Ekim'den 23 Ekim tarihine almışlar. Ais.usvisa-info'da da aynı şekilde görünüyor. Belki geç güncelleme yapılmış olabilir.

• @ugursway Ben kontrol ettiğimde Ais güncellenmiş fakat dvprogram hala 9 Ekim görünüyor. Ben 9 Ekim sabahı gitmeyi düşünmüyorum ama sonuçta bu erteleme kararı da onlardan geldi. Belki erteleme mailini de çıktı alıp götürebilirim. En kötü ihtimalle katılamama sebebimi belirtip yeni mülakat tarihi isterim. @ugursway dediği gibi daha çok erken vakitlerdeyiz, panikleyecek bişi yok ben bir mağduriyet oluşacağını zannetmiyorum.

• @Olurya35 hocam ben de kontrol ettim escden mulakat tarihim 10 ekim gozukuyor ama gelen maille birlikte ais ten kontrol ettigimde 23 ekim 09.00 olarak goruntuleniyor, dediginiz gibi ertelenen herkese ayni tarih ve saat verilmis gibi duruyor. umarim bir sorun yasamayiz

• @TuttoSPORT 5800 numaralı onuru bey Hong Kong dan vizesini aldı.Oraya taşıma imkanınız varsa deneyebilirsiniz

• @emirhankd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosyamı Kccden hong konga taşımıştım dün mülakatım nerede olacak diye mail attığımda ankara diye döndüler , sanırım forumda bazı kişilere de aynı şekilde dönmüşler.
    Current olduktan sonra mı değişecektir?

Tasimislarsa Hong Kong demeleri gerekiyordu, kisa bir mail daha atip sormanizi oneririm.

• @yasin34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Olurya35 hocam ben de kontrol ettim escden mulakat tarihim 10 ekim gozukuyor ama gelen maille birlikte ais ten kontrol ettigimde 23 ekim 09.00 olarak goruntuleniyor, dediginiz gibi ertelenen herkese ayni tarih ve saat verilmis gibi duruyor. umarim bir sorun yasamayiz

Yasamazsiniz, Ankara genelde mulakatlari ayni gun yapiyor.

• Arkadaşlar ben mülakat tarihi değişikliği maili geldikten sonra konsolosluğu telefonla aradım. Konuştuğum görevli sistemden kontrol ederek mülakatımın 23 Ekim tarihine ertelendiğini teyit etti.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@galpay mail içeriğini değiştirerek tekrar yollayın.
    onlar taşıyana kadar devam edin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@erg35 yazdığınıza göre bugün mülakatınız olacak demektir..
    girebildiniz mi konsolosluk binasında?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Baran-Soylu siz yine de spam dahil bütün mail adresinizi tarayın.
    eğer mail almadıysanız ilk mülakat tarihiniz geçerlidir.

Benzer Başlıklar

• 73
  • 57
  • 180
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |