Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @dogan28 Tamamdır teşekkür ederim. Fakat bundan öncede "mailini aldık tekrar tekrar atmana gerek yok" tarzında bir mail attılar. Ara ara mail atmaya devam etmemi mi öneriyorsun?

• @ugursway Teşekkür ederim. Yanlış anlaşılma olmaması adına tekrar düzeltmek isterim. Erdem bey para sorununu halledebildiği halde zorunlu olduğunu düşündüğü için sponsor göstermeye çalıştığını anladım. Bu sebep için sponsor göstermek gibi bir zorunluluğu olmadığını belirttim.

• Arkadaşlar dikkat !

Bana bugün mail geldi ve mülakat tarihlerimizi 14 gün ileriye atmışlar 23 Ekim’e aktarmışlar. Mülakat tarihi belli olanlar maillerini kontrol edebilir mi sizin tarihler de değişti mi. Ankara’da günlerdir mülakatı bekliyorum tüm planları ona göre yaptım uçak biletleri vs hepsi bozuldu

• @Olurya35 Bugün paylaşılan iletileri okuyabilirsiniz. @gucarslan bey açıklayıcı bir ileti de paylaştı.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@okiti evet, oradan sorabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız ilgili miktarı babanızın sizin hesabınıza atması ve o şekilde göstermeniz lazım.
    diğer türlü gösteremezsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Senem-Yukselen neden lise diploması almaya uğraşıyorsunuz ki, üniversite mezunu değil misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gizemctr neden bu kadar emin konuşuyorsunuz?
    eğer maddi gücünüz yoksa ve konsolosluk talep ederse mecburen göstermelisiniz.
    ankara değil ama bazı konsolosluklar sponsoru şart koşuyor hatta.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız sorunuzun cevabı forumda defalarca verildi.
    lütfen sormadan önce ilgili başlıkları kontrol edin.

ayrıca sponsorluk öyle hafife alınacak bir durum değil.
    arkadaşlarınızın bu sorumluluğu alacağına emin olmayın.

• Merhaba, Ben yeni üye oldum
    Herkese süreçte başarılar ve bol şans diliyorum. İlk defa başvurduğum dv25 de şans banada güldü.Bu sayfa çok faydalı bu anlamda yöneticilerin emeğine sağlık
    Aklıma takılan bir soru var, ds260 formunu 5 ekimde gönderdim , Excel de gördüğüm kadarıyla çoğunluk mayıs ayında göndermiş.
    Benim kontrol edip kazandığımı öğrenmem Ekim ayında oldu çünkü bu süreci hiç bilmiyorum ve çıkacağına hiç ihtimal vermemiştim dolasıyla Ekim ayında ds260 göndermem sıralama da etki eder mi yoksa Case no ya göremi planlanıyor bu durum onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim

• @gizemctr tamamdır, şimdi okuyorum teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@okiti "Randevum ile ilgili bir sorum var" üzerinden sorabilirsiniz.

• @ahmet-buğra-ulubay o da otomatik , attığın ilk mailin kcc'ye ulastıgını o ilk mailden anlayabilirsin, dosyanızı ''ankara''dan ''x'' e taşıdık içerikli maili alana kadar 2 gunde bir yazmaya devam et, atacağın mail de içeriği kısa tut konu başlığına adın soyadn case number'ını yaz.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar Kcc ye mülakat tarihimi sormuştum iki kez bu yanıtı aldım acaba otomatik mesajlarından mı göndermişler banada ?

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

• @gucarslan Evet,lisans ve yüksek lisans diplomam var.Ama gelen mülakat mailindeki linkte lise diploması diyor?Bir de,Eylül'de mülakata giren bir arkadaşımızdan(O da Montreal'de mülakata girmiş) lise diploması istemişler,üniversite mezunu olmasına rağmen.Başka bir mülakat deneyiminde sadece üniversite diploması istemişler.Kafam karıştı 😓

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Senem-Yukselen eğer talep edildiyse alın o halde, konsolosluk bazında değişiklik gösteriyor.
    tavsiyem, diplomanın aslını almaya çalışın. eğer vermezse ingilizce yeminli tercümesi, apostil yaptırıp öyle kullanın.

• @TEAM-USA etki ettigi donemler olmus ama mevcut durumda sadece siralama gozetiliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selamlar dv2025 tahlilisiyim ailem bana sponsor olabilir mi para gösterme konusunda örnek babam ? yaşım 24 banka hesabı olarak babamın banka hesabını göstermeyi planlıyorum , case numaram 26 binlerde dosya taşıma yaptım sıramı bekliyorum askerliğim temmuz ayında olucak gibi görüniyor acaba tecili bozup bedelli yapsam mı yoksa bedelli parasını haziran gibi ödeyip askerliğimi ocak 2026 gibi göstersem amerika da muaf olarak mı yapsam burada ödediğim bedelli parası amerikada geçerli olur mu muaf olmak için bilginiz var mı ? büyük ihtimal current haziran ayı gibi olacağım sizce ortalama hangi ayda current olabilirim

Sponsor konusu hakkında cevaplarınızı almışsınız.
    Babanızın hesabını gösteremezsiniz, babanız hesabındaki parayı sizin adınıza olan bir banka hesabına aktarsın. Mülakata yakın tarihte banka hesap dökümü alırsınız sonra isterseniz iade edersiniz.
    Askerlik tecilinizin Temmuzda bitmesi sorun olmaz. Bedelli askerliği burada yapmanızı önermem.
    Ayrıca bedelli askerlik yapabilmek için bu yıl sonuna kadar başvuru yapmanız gerekecek, bir aylık eğitimi önümüzdeki yıl istediğiniz ayda yapıp yapamayacağınız belli değil, mülakat ayına denk gelebilir, çok riskli ve hiç gerek yok. En iyisi vizenizi alıp ABD'ye gitmek ve bir işe girdiğinizde de Türk Konsolosluğundan askerlik tecil işlemi yapmak en doğru tercih olacaktır. İşe girdikten sonra, 3 yılınızı doldurduktan itibaren dövizle bedelli askerlik ücreti yatırabilirsiniz (burada yatırılan paranın döviz karşılığı), fiilen 1 ay askerlik yapmaya da gerek kalmaz. İsterseniz 35 yaşına kadar tecil işlemi devam edebilir.
    Hangi ayda current olacağınızı bilemeyiz ama tahminen yaz aylarına doğru.
    İyi şanslar.

• @Özlem-Toraman, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar Kcc ye mülakat tarihimi sormuştum iki kez bu yanıtı aldım acaba otomatik mesajlarından mı göndermişler banada ?

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

Merhaba, sağlıklı cevap ve yardım alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 153
  • 15676
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |