Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.0k 953

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @onuru tebrikler

• Bu ileti silindi!

• @onuru hadi hayırlı uğurlu olsun bundan sonrası içinde kolaylıklar

• @onuru sağ salim gel inş abi, tekrardan geçmiş olsun.

• Merhaba,

Ben ds260 formunu doldururken ailemi eklemedim. Yani annem, babam ve abim. İlerleyen süreçlerde dosyayı actirdigimda ailemi eklesem sorun olur mu? Örneğin; Hong Kong 'da mülakat olucağım yani bu durumda ailemin oraya gelmesi şart mı? Yaşları büyük oldugu icin gelmelerizor olabilir.
    Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Selin-2 bu çekiliş anne, baba ve abinize vize hakkı vermez yalnız.
    siz konuyu tam olarak anladığınıza emin misiniz?

• @Selin-2 Kazanan ebeveynlerinizden biri olsa abinizi, sizi götürebilir ama 21yaş altı olmanız gerekiyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzelttin lütfen. Sizin durumunuz da ise eğer asıl talihli siz iseniz anne, baba, abiyi bu haktan yararlandıramazsınız. Sadece evliyseniz eşinizi, çocuğunuz varsa çocuklarınızı götürebilirsiniz.

• @Selin-2 Selamlar, @gucarslan Beyin söylediği gibi bu vize türünde ailenizde (anne, baba, kardeş) gibi bireyleri kapsamaz. Eğer evliyseniz eşiniz ve çocuklarınızı kapsar.

• @onuru Çok tebrik ederim, geri kalan hayatınızda başarılar dilerim.

• Arkadaşlar merhaba,
    Dosya transferiyle ilgili kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. 2025EU18XXX CN'e sahip olduğum için 3 gün önce KCC aracılığıyla dosyamı taşıdım. Dosyam sorunsuz bir şekilde Fas'a taşındı lakin Fas sonradan benden oturum veya çalışma izni isteyip aksi takdirde dosyana bakmayız gibi cevap verebilir mi

• @gucarslan çok teşekkür ederim, bilmiyordum hocam 🙏sizlerin sayenizde öğreniyorum.

• @Baran-Soylu baran apostil için adliyede içeri gir 2 katta apostil yaptırabilirsin

• Bulgaristan-Sofya konsolosluğuna mail atmıştım, dosyamı KCC ile size taşısam, İstanbul'a yakınsınız, problem olur mu, kabul eder misiniz, mülakat verir misiniz minvalinde.
    Sonuçta gerçekten yakın ve İstanbuldan arabayla bile kısa sürede ulaşılabilirdi.

Ama aşağıdaki gibi bir cevap atmışlar. Benim gibi heveslenen var ise bilgi amaçlı iletiyorum.

"Currently, we are not authorized to process visa cases of applicants who are not Bulgarian citizens or permanent residents of Bulgaria in possession of a valid Bulgarian permanent residence card. Unfortunately, we cannot accept your case for processing because of our limited scheduling capacity."

• Herkese merhaba. Biraz önce mülakat yeri değişikliği için KCC'ye mail atarak sürecimi başlattım. KCC'den mailin ulaştığına dair onay 1 dk içerisinde geldi. Dosya taşıma niyeti olanlar için paylaşıyorum. Umarım herkes için hayırlısı olur.

Konu : 2025EU00023XXX / Interview Location Change
    Mail İçeriği :
    Principal Applicant Name : XXX, XXXXXX
    Case Number : 2025EU00023XXX
    Date of Birth : XX/XX/XXXX

Dear KCC Officer,

I would like to change my interview location from U.S. Embassy Ankara, TURKEY to U.S. Embassy Vienna, AUSTRIA .

All my family members have green passport and we have no visa and travel problems.

Thanks.

Best Regards...

• @Baran-Soylu Merhaba, büyükelçilik mülakat randevusu email çıktısı dediğiniz büyükelçilik mülakat ile ilgili size bir mail mi gönderdi? Yoksa 2nl maili ya da kazandığımızı gösteren sayfadaki mülakat bilgilerini mi çıktı aldınız?

• Bu ileti silindi!

• @boredeng elbette verebilir.
    DV2024 belgrad olayını örnek alın. bütün dosyaları kabul edip, mülakat verip hiçbirine vize vermediler.
    yapacağınız işlemlerin risklerini de göz önünde bulundurun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k