Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @olowen ben 26.09.2024'te pasaport yenileme başvurusunda bulundum. 30.09.2024 de elime ulaştı. Ankara'da yaşıyor olmam süreci hızlandırmış olabilir. Güncel pasaportunuzu iptal ettirmeden 2. pasaport gibi başvuruda bulunabilirseniz her ihtimale karşı hareket etmiş olursunuz diye düşünüyorum.

  • ⭐⭐

    @DenizMaths cok tesekkurler. Umarim sizlerde en kisa surede vizelerinizi alirsiniz. Bol sanslar.


  • @ismail-Tardu dosyanın taşınması uzun süren bir işlem değil ama current olduğunuz için konsolosluğa ulaşıp gerekliliklerini sağlayarak mailleşmeniz gerekecek o da size ve konsolosluğa bağlı bir durum.

  • ⭐⭐

    @Cansu-mer cok tesekkurler, umarim faydali olmustur. En kisa surede vizelerinizi almaniz dilegiyle. Surecinizde bol sanslar.

  • ⭐⭐

    @semihkomuscu cok tesekkurler, umarim sizlerde en kisa surede vizelerinizi alirsiniz. Surecinizde bol sanslar.


  • Viyana'dan selamlar arkadaşlar. Sağ salim geldik yerleştik evimize. DS-260 formlarını güncelleme yaptırmak için dün Viyana konsolosluğuna mail attık. Konsolosluk formların açıldığına dair bir maille geri dönüş sağladı fakat kontrol ettiğimizde halen "Complated" yazıyordu. Tekrar konsolosluğa mail attık açılmadı diye ve gayet hızlı (10 dakika içinde) ve kibar şekilde geri döndüler "Lütfen şimdi tekrar kontrol eder misiniz" diye. Benim açılmış ama eşimin açılmamıştı tekrar mail attık durumu anlatan. bugün uçaktan indiğimizde eşimin pasaport kopyasını acil olarak gönderir misiniz diye konsolosluktan mail aldık. Eşimin pasaport kopyasını bizde biraz telaş içinde gönderdik ve aradan 15 dakika geçti Konsolosluk eşinizin de DS-260 formu açılmıştır tekrar kontrol eder misiniz diye mail atmış. Konaklayacağımız yere geldik kontrol ettik ve gerekli güncellemeleri yaparak tekrar subbmit ettik ve konsolosluğa teşekkür maili attık. Viyana özelinde yardımcı olmaya çalışıyorlar ve yaklaşımları gayet güzel. İnşallah mülakatımızda da böyle olurlar 🙂


  • merhaba bana acil ds260 formunu submit edip etmediğimi nereden öğrenirim bilen yazabilir mi ?


  • @onuru cok tesekkurler 🙂

  • ⭐⭐

    @mrt01 hocam selamlar, guzel haberlerinizi bekliyoruz. Insallah herhangi bir aksilik cikmadan vizelerinize kavusursunuz. Surecinizde bol sanslar.


  • merhaba bir sorum olacak, hangi maille başvuru yaptığınızı unuttuğumuzda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor ?


  • @onuru teşekkür Onur bey

  • ⭐⭐⭐⭐

    @olowen @gizemctr

    Ben Antalya'da yaşayan annem ve babam için 2.pasaporta başvurdum, 48 saat içerisinde beyan ettikleri ev adresine ulaştı. Yeni pasaport basım süreleri çok kısa, kişiden kişiye değişmekle beraber en ufak soru işareti olan ve 2.pasaportun ihtiyaç olduğunu düşünen talihlilerin çekinmeden başvurması süreçlerine faydası olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @mrt01

    Alize Hanım ve VNN konsolosluk çalışıyor 🙂
    Bol şans 🍀


  • @onuru çok tebrikler 🙂 her şey gönlünüzce olsun.


  • @Cansu-mer e-postanın ekran görüntüsünü de koyar mısınız? Teşekkürler bilgilendirme için.


  • @ckaragoz31 bunun sebebi kuvvetle muhtemel copy-paste yapmanızdan kaynaklı. Case Number'ınızı -veya Confirmation Number'ınızı artık ne bilgi isteniyorsa- klavyeden elle kendiniz girin.


  • @ckaragoz31 VPN aciksa kapatin, yine de cozulmezse baska tarayicidan veya gizli sekmeden deneyin. Yine cozulmezse mobil agdan baglanin. Bende de oluyor arada bunlari deneyince ise yariyor.

  • ⭐⭐

    @ugurbocegi cok tesekrler, umarim sizlerin surecide sorunsuz bir sekilde tamamlanir ve vizelerinize ulasirsiniz. Surecinizde bol sanslar.


  • @mrt01 hocam sizden ricam. Viyana'daki konsoloslukta çalışan Türk varmış. Konsolosluğa sorar mısınız 'gelecek arkadaşlar tercüman getirmesine gerek var mı ? O türk arkadaş her zaman orda hazır bulunuyor mu? Diye.🙏. Sizlere bol şans diliyorum. Ve güzel haberlerinizi bekliyoruz


  • @zeynepk3535 https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx sayfasından kontrol edebilirsiniz.


Benzer Başlıklar

  • 153
  • 15697
  • 12173
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum