Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.2k 953

• @Emre-Kurtulmuş google yorumlarına baktığımda boyutlarını tam tutturamadıklarını söyleyen insanlar vardı ondan biraz tereddüt ettim bir de gelen mailde şöyle milimetrik detaylar vardı. peki bu milimetrik detayların kusursuz olması şart mı? örnek fotoğraflarda fotoğrafın bittiği yer omuz hizzasında kaldığını gördüm aynı şekilde kalırsa sorun olmaz diye düşünüyorum aslında.

15979e9e-cc68-4f19-bba2-7a2a7b639647-image.png

buradaki çene göz oranına vs cetvelle tek tek bakmazlar herhalde

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz gittiğiniz yer asıl anahtarcı ama yan iş olarak arada fotoğraf çekip ediyorsa umursamıyor olabilir ancak öbür türlü bütün fotoğrafçılar yaptıkları işi bilir, fotoğrafçıya amerikan vizesi için 5x5 fotoğraf çektireceğim demeniz yeterli onlar zaten ayarlayıp size verecekler merak etmeyin

• @DenizMaths valla biz 3 hafta bi otel odasında 2 çocukla kalırsak sıkıntı olcak gibi geliyo bana 😅😅

• Merhaba, 2025 talihlisiyim, 2 ekimde tekrar başvurabilir miyim greencard cekilişine teşekkürler.

• @Mustafa-Bayram oturumunuz varsa sıkıntı yaşamazsınız hocam.

• Merhaba, ben dosyamı viyanaya taşımak istiyorum bunun için viyana konsolosluğuna ayrıca bir mail atmalı mıyım yoksa kcc'ye yazmam yeterli olur mu ? ekstra yapmam gereken bir işlem var mı ve schengen süreci hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bilgisi olan acil paylaşırsa sevinirim.

• ⭐⭐

@veyso34 merhabalar, dosya tasima islemini haziran ayinda yapmistim. O zamanlar adres olmadan tasiyabildim. Sorunuza gelecek olursak, en sagliklisi verdiginiz adreste kalmak ama sizin icin zor olacak gibi, deneyimli arkadaslarda yorum yapsa daha saglikli olur, sizi yanlis yonlendirmek istemem.

• @onuru merhaba dosyanızı nereye taşıdınız ?

• Selam arkadaşlar ds260 formunu gönderdikten sonraki adım sadece mail beklemek dimi ?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

@istalin Evet başvuru yapabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@zeynepk3535 Selamalar... @onuru dosyasını Hong Kong a taşıdı..Hatta şuan konsoloslukta mülakatta...Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini..

• ⭐⭐

Selamlar, mulakattan ciktim. Sanirim vizem onaylandi. Sanirim diyorum cunku emin olamadim. Mulakat sorularindan sonra onaylandigini iletti bende emin olmak icin vizem onaylandi degil mi diye sordugumda onaylanmasi icin tavsiyede bulanacagini iletti. Dosyalari teslim ettigim kisiden, geri bir kac dosya teslim alirken pasaportumun 5 is gunu icinde teslim alacagima dair bir mail atacagini ama elinden gelenin en iyisini yapmaya calisacagini iletti. Tekrardan vizem onaylandi mi diye sordugumda verdigim dosyalari islemesi gerektigini iletti. Biraz dinlenip daha detayli bir sekilde deneyimi ilgili baslik altina yazacagim.

• @onuru Tam size iyi dileklerimi yazacaktım ki iletinizi gördüm. Gözünüz aydın geçmiş olsun… pasaportunuza en kısa sürede ulaşmanız dileğiyle bizlere rehber oldunuz çok teşekkürler tekrardan

• @onuru hayırlı olsun hocam sanırım bundan sonrası bürokratik süreç

• @onuru en kısa sürede vizenizi elinize almanız dileğiyle

• @zeynepk3535 merhabalar. Numaranız henüz current olmadığından kcc ye yazmanız gerekir. Büyük ihtimalle taşıyacaklardır. Ama sechgen süreci konusunda yorum yapamıyacam o kısmı iyi araştırıp öyle karar vermenizi tavsiye ederim. Benim yeşil pasaport olduğundan rahatlıkla Viyana ya taşımıştım.

• @onuru Hayırlı olsun hocam

• @onuru vizeniz hayırlı olsun. Umarım yeni hayatınız mutlu sağlıklı geçer.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k