Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sezen Hepatit B, Hepatit A, Kızamık, Kabakulak, Kızamıkçık ve Suçiçeği gibi hastalıklar için antikor testleri yapılabilir ancak Tüberkülozda antikor testi bulunmuyor tüberkülin deri testi (PPD) yapılıyor.Difteri, Boğmaca ,Polio ve tetenozun da antıkor testı bulunmamaktadır,zaten tetenoz aşısı 10 yılda bır rapel doz yapılması önerilmektedir.

• @veyso34 Onur Bey de bizim gibi ilk taşıyanlardandı sanırım.Bizden adres istenmemişti.Riske girmemek için belirttiğiniz adreste kalmanız daha garanti olur ama bu konuyu benden daha iyi bilen eski talihliler var tabiiki

• @Mustafa-Bayram ben tiran a mail attım vatandaş olmayan ve oturum olmayan dosyalara bakmadıklarını söyleyen bi mail attılar. istersen sende bi mail at

• @veyso34 Oturumum var, o nedenle sorun yok. Fakat ben I-134 ile ilgili soru sormuştum, onlar tamamen bambaşka bir konuyla ilgili cevap vermişler. Forumda dosya taşımayı düşünen arkadaşlardan Tiran'ı düşünenler için bilgi mahiyetinde geçmek istedim.

• Tiran ile ilgili bir diğer konu ise sağlık muayenesi için form doldurduktan sonra size 3 iş günü içinde geri dönüş yapılacağına dair mail geliyor. 1 hafta geçmesine rağmen cevap alamayınca kendim aradım ve daha çok vakit var o yüzden randevu ayarlamadık dediler. Ailemin Türkiye'den geleceğini de belirterek mülakatımın olduğu haftaya randevu talep ettim. Pazartesi muayene kabul etmediklerini o nedenle Salı gününe randevu ayarladım. Sürenin yeterli olacağını da teyit ettiler.

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz istediğiniz fotoğrafçıya gidebilirsiniz durduk yere fazla para isteyenlere masraf etmenize gerek yok. Önemli olan istediğiniz talebi doğru bir şekilde iletmek. Türkiyede inch kullanılmadığı için o ne demek diye sormaları işi bilmemelerini göstermez aslında amerikan vizesi için deseniz sorun olmayacaktı yada 5x5 fotoğraf çekinmem gerekiyor diye söylemenizde yeterliydi aslında.

• @Ugur-2
    Merhaba aynı soruyu biraz farklı şekilde ben de sormak istiyorum. 2025EU18XXX CN'e sahip olduğum için dün KCC aracılığıyla dosyam sorunsuz taşındı lakin Fas sonradan benden oturum veya çalışma izni isteyip aksi takdirde dosyana bakmayız gibi cevap verebilir mi

• @Emre-Kurtulmuş google yorumlarına baktığımda boyutlarını tam tutturamadıklarını söyleyen insanlar vardı ondan biraz tereddüt ettim bir de gelen mailde şöyle milimetrik detaylar vardı. peki bu milimetrik detayların kusursuz olması şart mı? örnek fotoğraflarda fotoğrafın bittiği yer omuz hizzasında kaldığını gördüm aynı şekilde kalırsa sorun olmaz diye düşünüyorum aslında.

15979e9e-cc68-4f19-bba2-7a2a7b639647-image.png

buradaki çene göz oranına vs cetvelle tek tek bakmazlar herhalde

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz gittiğiniz yer asıl anahtarcı ama yan iş olarak arada fotoğraf çekip ediyorsa umursamıyor olabilir ancak öbür türlü bütün fotoğrafçılar yaptıkları işi bilir, fotoğrafçıya amerikan vizesi için 5x5 fotoğraf çektireceğim demeniz yeterli onlar zaten ayarlayıp size verecekler merak etmeyin

• @DenizMaths valla biz 3 hafta bi otel odasında 2 çocukla kalırsak sıkıntı olcak gibi geliyo bana 😅😅

• Merhaba, 2025 talihlisiyim, 2 ekimde tekrar başvurabilir miyim greencard cekilişine teşekkürler.

• @Mustafa-Bayram oturumunuz varsa sıkıntı yaşamazsınız hocam.

• Merhaba, ben dosyamı viyanaya taşımak istiyorum bunun için viyana konsolosluğuna ayrıca bir mail atmalı mıyım yoksa kcc'ye yazmam yeterli olur mu ? ekstra yapmam gereken bir işlem var mı ve schengen süreci hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bilgisi olan acil paylaşırsa sevinirim.

• ⭐⭐

@veyso34 merhabalar, dosya tasima islemini haziran ayinda yapmistim. O zamanlar adres olmadan tasiyabildim. Sorunuza gelecek olursak, en sagliklisi verdiginiz adreste kalmak ama sizin icin zor olacak gibi, deneyimli arkadaslarda yorum yapsa daha saglikli olur, sizi yanlis yonlendirmek istemem.

• @onuru merhaba dosyanızı nereye taşıdınız ?

• Selam arkadaşlar ds260 formunu gönderdikten sonraki adım sadece mail beklemek dimi ?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

@istalin Evet başvuru yapabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@zeynepk3535 Selamalar... @onuru dosyasını Hong Kong a taşıdı..Hatta şuan konsoloslukta mülakatta...Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |