Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @melikeee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee teşekkür ederim bu konu hakkında gerçekten hiç bilgim yok başka ülkeden mülakat tarihi mi talep etmem lazım

Rica ederim, bilgi sahibi olmaniz icin bu basligi okumaniz gerektigini size soyledim. Baska turlu ogrenemezsiniz.

• Merhabalar güncel current olan dosya sayısına nerden bakabiliyoruz acaba paylaşabilir misiniz

• Schengen’im yok dosyayı nereye taşımak mantıklı olur benim için

• @onuru onur bey ben de hong konga taşıdım sizin sürecinizi merakla takip ediyorum. Umarım başarılı geçecek ve vizenize sahip olacaksınız.

• @zekiye-kahveci hong kong, umman , malezya gibi yerleri araştırmanı öneririm

• Balkan ülkelerinden hangisine taşımak mantıklı olur vizesiz halletmek için var mı daha önce buralardan randevu mülakatına giden

• @cemciftcioglu Iranlilara dagitmis olabilirler mi?

• @rezanclz bende 3 ekim gidiş 10 ekim dönüş olarak planladım. 4 ekimde sağlık taraması var 8 ekimde görüşme var. Ne olur olmaz diye bir iki gün pay bıraktım.

• @emirhankd hong kong taşımak istiyorum dosya numaram 24 binlerde aktif olmadan taşıyacağım taslak var mı siz de acaba Kentucky ye mail attınız doğru mu ?

• @blueboy21 eşim ile birlikte gidememiştik dosya taşıma yapmadık 2023 de bu sefer bana çıktı Viyana'ya taşıdım direkt

• @rezanclz iyi yapmışsın dostum keyfini çıkarın 🙂

• ⭐⭐

@10urdmn merhabalar, covid asisini vuruldugum yer, Virtus Medical Tower. Dr. Nicolson in bir ust sokaginda kaliyor. Otelden 200-300m ilerde olan
    Central - Mid-Levels Escalator, Mid-Levels i kullanarak Central taraflarina gidiyorum. Otobus veya metro kullanacagim zamanda burada duraklardan rotami olusturuyorum.

• @ismail-Tardu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba şuan Türkiyede case Number sıralamasına göre kaça kadar randevu verildi bilgisi olan varmı acaba

Merhaba, en son bildiğimize göre 400-500 civarı bir case number mülakat aldı.

• @Baran-Soylu En son 400 lü numaralar mülakat aldı.

• @fahriakc Excel'de CN 500 olan bir arkadaş mülakat tarihini belirtmiş.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @zekiye-kahveci Arnavutluk oturum izni istiyor. Karadag ise Belgrad a yolluyor. Blegrad ta AP ye birakiyor.

• @minnesota Oturum istendiğine dair kesin bir bilginiz var mı? Sadece adli sicil için gerekiyor oturum. Ama dışarıdan başvurulara gerekiyor mu emin değilim.

• KCC’ e dosya taşıma talebinde bulunmak için örnek mail doldurma yazısı veya görseli varmı?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 16399
  • 1917
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |