Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• DV2025 kazananıyım. Dosya numaram 22XXX. Yeşil pasaportum var, dosyamı Viyana'ya taşımayı düşünüyorum ve henüz ds260'ı submit etmedim. Direkt mülakat yerini Viyana olarak submit etsem, KCC üzerinden dosya taşıma yapmasam mantıklı olur mu? Bunu daha önce deneyimlemiş birileri var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Cemal-Sefa-ÖZCAN

YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

Bu konu başlığında diğer kullanıcıların gönderdiği email taslakları var, arama butonuna Hong Kong, Bangkok, Kuala Lumpur, FAM, KCC dosya taşıma, taslak email gibi anahtar kelimeleri yazarak sorunuzun cevabına erişebilirsiniz.

• Merhabalar,

dosya numaram yirmibin başlarında, randevu gelme ihtimalinin düşük olduğunu okudum forumda. Dosyamı Viyana'ya taşımak istiyorum. Hiçbir sebep göstermeksizin direkt taşıyabiliyor muyum? Danışman ile çalışmak mı mantıklı yoksa kendim de yapabilir miyim? Ve dosya numaram halen current değil bu şekilde taşıma yapabilir miyim? Bilen varsa destek olursa sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim

• Merhabalar. 2025EU58XX sıralamaya sahibim ve dosya taşıma işlemi yapmayı planlıyorum. Current olduğumu farkedemedim ve KCC ile dosya taşıma hakkımı kaybettim sanırım.

1- Daha DV2025 takvim yılı başlamadan(1 gün 😢 ) konsoluslar ile uğraşmaktansa acaba şansımı KCC aracılığı ile taşımayı denemeli miyim?

2- Mülakattan sonra diğer pasaportumu verip teslim adresi olarak Türkiyedeki adresimi bildirsem buraya gelir mi pasaportum?

KCC ile dosya taşıma hakkımı kaybettiğimi düşünürek konsolosluklara mail atacağım bugün.

3- Şu an aklımda Hong Kong var. Başka konsolosluk önerebilir misiniz?

• @fatih-donmez Mulakat maili aldınız mı dosyanın current olması tam olarak ne anlama geliyor sıralama numaranız 5bin kusurlerde ben şuan hiçbirşey anlamadım

• ⭐⭐⭐⭐

@fatih-donmez elinize geçen bu şartı kaybetmemek için forumu daha sıkı takip edin ve şimdiden özellikle bu konu başlığını ilk sayfasından itibaren okuyun. Sorularınızın cevaplarına ulaşacaksınızdır

• @Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim. Evet saatlerdir okuyorum ve devam edeceğim. Biraz telaş içendeyim. Current olacağımı zannetmiyordum. Current olmadan KCC aracılığı ile dosya taşıma yapmak çok daha kolay olduğunu öğrendim ve elimden bir şans gitmiş gibi hissettim. Diğer ihtimalleri değerlendireceğim.

• @asya2792 kcc mail adresine dosyamı Viyanaya taşımak istiyorum diye mail atın adres ve case number ad yoyad doğum tarihi bilginizle taşırlar danışmanlık bir şey yok üç cümle yazılacak.biz öyle taşıdık.geçmiş deneyimleri okuyun

• @Cemal-Sefa-ÖZCAN dosyamı ;,,.................. Şu yere taşımak istiyorum.ad soyad case number doğum tarihi ay gün yıl.kcc ye gönderin taşırlar tabi ki ingilizceye çevirerek yazınbir de otel ya da ev adresi ekleyin kalacağınız yerde

• Merhabalar, Adli sicil kaydı konusunda bir sorum olacaktı. 6 ayı aşkın süredir Kanada'da yaşıyoruz bu sebeple bulunduğumuz ülke için Police Criminal Record Check belge başvurusunda bulunacağız mülakat öncesi. Fakat eşim asıl talihli ve daha önce 1 yıl kadar Amerika'da yaşamıştı. Farklı ülkelerde 1 yıldan fazla kalındıysa adli sicil belgesinin alınması gerekiyor ama zaten Amerika konsolosluğuna başvurduğumuz için oradan ayrıca belge temin etmemiz gerekmiyor ,gerekli bilgilere erişebiliyorlar diye biliyorum. Doğru mudur acaba? Hata yapmamak adına doğru yönlendirebilirseniz çok memnun olurum.

• Bu ileti silindi!

• Bu bir teşekkür postudur.
    Selamlar herkese.
    Forumu sadece takip ederek aptala anlatır gibi anlattığınız herşey, bütün bilgileri noktasına virgülüne kadar sakınmadan verdiğiniz için teşekkür ederiz.
    Dosyamızı sizlerin yönlendirmesi ile viyanaya taşıyıp 7 kasıma randevu aldık. Sürecin geri kalanı başarılı olur ya da olmaz önemli değil fakat bilgi paylaşan cevap veren herkese teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde bizlerde gördüklerimizi yaşadıklarımızı paylaştık. ( Rusya polis belgesi için iletilerime bakınız )

Şimdiden umarım viyana sürecini anlatacağım günleri yazmak dileğiyle.

• @elvank-isik Merhaba, ilgili sayfada gerek yoktur şeklinde bilgi var. Police Certificates başlığının altında görebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@ness hayır ds submitin son günü diye bir durum yok yarından itibarende devam edilebilir ds formuna

• ⭐⭐⭐⭐

@elvank-isik

Göçmen vize başvurusu sürecinden geçen kişilerin ABD'de yaşadığı süre ile ilgili adli sicil kaydi alması istenmiyor zira konsolosluk kendi sisteminden ilgili kişilerin ABD'de adli sicili olup olmadığını görüyor. Kanada'da görüşmeye giren adaylardan talep edilen Royal Canadian Mounted Police Criminal Record Check ile ilgili önceki geçmiş süreleri dikkate almanızı ve bu mülakat deneyimini okumanızı tavsiye ederim okumadıysanız. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@fatih-donmez

Current olduktan sonra dosyasını şu zamandan (mali yıl başlamadan) Viyana'ya taşıyan @leylaa var, kendisinin paylaşımlarını okuyabilirsiniz. Bu yılın süreci farklı, her yıl süreç kendi içerisinde kural değiştiriyor.

• Merhaba arkadaşlar,

Mulakatimi kcc ile hong konga taşıyanlardan biriyim.
    Henüz current olmadım fakat işlemlerimi garantiye almak adına hızlı davranmak istiyorum bu nedenle hong kong konsolosluğunun istediği aşılar için önce antikor testi olacağım sonra eksik olan aşıları türkiyede olup aşı kartlarını yeminli tercümana tercüme ettireceğim.
    Bu işlem için Türkiyede önerebileceğiniz test lab hastane v.b ve yeminli tercüman var mıdır . İstanbulda yaşıyorum.

• @ATS16 bu ornek mulakat surecini okudum daha once .Kesinlikle cok faydali ve yol gosterici. ABD konusunda ikilemde kaldim sadece. Onu da netlestirmis oldum sayenizde 🙂

Tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@emirhankd HNK'da DV2024 mülakatını alan @Demayfo'nun Sağlık Randevusu (Dr. Nicholson) sürecini de anlattığı mülakat deneyimini okuma şansınız oldu mu? Aşı kartı ve antikor testleri tercümesi ile ilgili sorunuzun cevabı bu deneyimde mevcut ancak tabii takdir sizin.

İşinizi en başta tek adreste çözebilmeniz adına şehrinizde tam donanımlı mikrobiyoloji laboratuvarı bulunan kamu hastanesinde antikor testlerinizi tamamlayabilirsiniz, maliyeti en aşağıda tutmak adına. Bütçe sebebi nedeniyle bakamadıkları tahliller olması halinde tam donanımlı mikrobiyoloji laboratuvarı olan özel hastaneden işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

• @hakan4259 cok tesekkurler

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2655
  • 11427
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |