Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cemal1153 sormak istediğim şu aslında (lütfen tecrübe etmiş biri yanıtlarsa emin olmak isterim ) https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/HNK-Hong-Kong.html#pre_interview_checklist burada hesap ekstresinden ya da maddi bir varlıktan bahsedilmiyor, acaba mülakat için gelen mailde mi “getireceğiniz evraklar” diye kişiye özel belirtiliyor?

• Bilgilendirme için teşekkürler zaten çok pahalı bir ülke göstereceğim limit konusunda endişeye düştüm

• @gizemctr daha net birşey söyleme şansınız var mı ? Tam olarak bulamadım sayfada

• @Mehmet-Fatih-Aslan Kusura bakmayın mesajınızı şimdi gördüm. Geçen yıllardaki current olma tarihleri ile ilgili tablolara bakınca 2025 yılı Mayıs-Haziran gibi ümit ediyorum. Ben dosyayı Viyana'ya taşıdım. Yeşil pasaport olduğu için şimdilik vize endişem yok. Evet, dosya numaralarımız yakınmış. Eğer Viyana'ya taşırsanız belki benzer günlerdeki mülakatımız sürecinde tanışma, yardımlaşma imkanımız olur. İyi şanslar dilerim.

• Kasım ayı için Ankara'dan mülakat alan kimse yok mu?

• @minnesota Ankara özelinde cevaplamak doğru olur bunu. Ankara son yıllarda yaptığı gibi bu yılda Eylül ayında mülakat DAĞITMAMAYI seçti 🙂 Bu yüzden Ankara için Kasım ayında şuanda kimseye mülakat randevusu verilmedi.

• @rezanclz evet aynen o şekilde yaptım, ancak şube Türkçe belge verdi bana. Enpara'yı arayıp konsolosluğa vermek üzere İngilizce belge de isteyin, onlar aynı gün sizin belirttiğiniz QNB Finansbank şubesine e-posta ile istediğiniz belgeyi imzalı ve imza sirkülü şekilde gönderecekler. Ayrıca o belgenin de çıktısını alırsınız.

• booking.com üzerinden 3 yetiskin 6 gecelik icin viyana hernals bölgesinden daire kiraladim fiyat olarak toplam 20.000tl ödeme yaptim. Hazir viyanaya gelmisken ailemi de gezdireyim dedim ondan dolayi yüksek puanli bir yer tercih ettim dolayisiyla bu kriter fiyata da yansidi. tek kisi icin hostelleri tercih edebilirsiniz ortalama günlügü 40€ oluyor benim ödedigim fiyat gözünüzü korkutmasin gittigim zaman ortalama yeme icme ulasim giderlerini de paylasacagim viyanaya dosyasini tasiyan/tasiyacak olan arkadaslarin dikkatine 🙂

• @onuru gorsel super oldu 👍
    peki dosyadaki tik li olanlar veya olmayanlar nedir ?

antikor testini oradami yaptilar ?
    Onceki paylasimlarini hepsini okuyorum ama anlik suan bu sorular geldi aklima 🙂 oralar nasil guzel geciyormu hk

• ⭐⭐

@Cansu-mer merhabalar, tikli olanlar yapilan asilar veya bagisikligimin oldugu asilar. Antikor testini Turkiye de iken yaptirmistim. Buralar guzel fakat sicak. Yinede sahil kenarina veya botanik bahceye gidip oralarda gezmekten kendimi alikoyamiyorum.

• @onuru iyi gezmeler onur bey iki ekim günü inşallah sizin için hayırlı olur.

• @rezanclz 6 gece az değil mi? Çünkü tahminimce sağlık kontrolu ve pasaportlar vize basılıp teslim alınması 15 gün sürer gibime geliyor.

• ⭐⭐

@cemal1153 cok tesekkurler, sizlerede surecinizde bol sanslar

• @siraç 10 ekim giris 16 ekim cikis olarak aldim saglik raporu zaten ayni gün icinde halloluyor yarin gelin size belge verelim demiyorlar onlar konsolosluga gönderiyor röntgen merkezi ise ayni gün cdyi veriyor vize de ertesi gün hazir oluyor okuduklarim kadariyla. olmazsa bile ailemi türkiyeye gönderip vize hazir olana kadar hostelde kalirim diye planlama yaptim.

• ⭐⭐

@siraç yanlis hatirlamiyorsam @rezanclz yesil pasaporta sahipti bu nedenle sureyle ilgili sorun yasamayacaktir. Yanlis bilmiyorsam saglik raporu 1 gun icinde cikiyordu viyanada.

• @onuru bey covid aşısı vurunduğunuz yerin konumunu ve oraya nasıl gittiğinizi (taksi,otobüs,…) bize açıklayabilir misiniz

• @rezanclz bu harika o zaman. Umarım planladığın gibi gerçekleşir. Senin sürecine göre bende ayarlama yapmaya çalışırım.

• @onuru bende de yeşil pasaport var. Umarım süreç hepimizin istediği gibi gerçekleşir🙏

• Arkadaşlar merhaba şuan Türkiyede case Number sıralamasına göre kaça kadar randevu verildi bilgisi olan varmı acaba

• Merhabalar arkadaşlar;
    Hong Kong'a dosya taşırken oturum şartı isteniyor mu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |