Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @asdwqq ama sizin kızınızın ismi yazıldıysa? Belki bir yanlışlık oldu? Bu durumu bence maile elçiliğe bildirin, inşallah sorun değildir.

• @Yaman-0 Elçiliğe bugün mail attım dönüş bekliyorum. Ben de çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum ancak düzeltilmesi gereken bir şey ise düzeltip kafamızı rahatlatmak istiyoruz açıkçası.
    Ancak sürecin sonuna geldiğimiz için çekincemiz de yok değil açıkçası.
    Vizemizin basılmış olması içimizi rahatlatıyor ancak bu yanlışların düzeltilmesi Eylül sonrasına kalırsa vizemize etkisi olur mu bilemiyoruz.
    Yani yazım hatası yapıldığından dolayı sürecin sonunda bize Eylül geçti artık basılı vizeniz de iptal oldu demezler herhalde 🙂

• @Yaman-0 abi selamlar, sende katıldığın ülkeyi hatalı grimiştin bunu sordularmı hiç?

• @mbaydar aleyküm selam hayır hiç sormadılar . Benim durumum kısaca ben doğduğum ülke sadece doğum belgesi var ama katılım seçtim Türkiye’den oda vatandaşı olduğum için doğrusu öyle diye zannettim.
    Senin nedir durum ?

• @asdwqq fikrim - zaten belli yazılım hatası sadece zarfta vizelerinizde hiç bir sorun yok zaten hemde alınmış ! Eylül sonu bile olsa ve düzeltilmesi gerekecek durumda bile size zannediyorum sorun olmaz, kendilerinden kaynaklı! İnşallah bir sorun olmaz , Amin.

• @Yaman-0 ben almanyada doğdum oradan doğum belgemide aldım ancak katıldığım ülke kotasını yaşadığım yer türkiye olarak seçmişim. Bende mülakatta sorun olur mu sorulur mu diye tereddüt ettim

• @Yaman-0 bu arada bende türk vatandaşıyım

• @mbaydar, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Yaman-0 ben almanyada doğdum oradan doğum belgemide aldım ancak katıldığım ülke kotasını yaşadığım yer türkiye olarak seçmişim. Bende mülakatta sorun olur mu sorulur mu diye tereddüt ettim

Normalde bu durum direkt red sebebi ancak Ankara böyle hatalarda diğer Konsolosluklara göre daha ılımlı. Sizin doğum ülkeniz (Almanya), Türkiye ile aynı bölgede, EU’da, olduğu için geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi sorun yaşamayabilirsiniz. Bu yıl da benzer durumda olan birinin vizesini onayladılar yanlış anımsamıyorsam.

• Merhaba 28.000 sıra numaram bir kaç yazı okudum mail atmalısınız gibi ama anlamadım

• @mbaydar o zaman senin doğum yer Almanya ise , tahminim aileden birinin Türkiye doğum yeri doğrumu? Eğer öyleyse o zaman hiç sorun yok, bildiğim kadarıyla . Çünkü ülkeden katılım hakkı sizin ailenizden (anne , baba,) veya hanım , çocuklardan her hangi birisi Türkiye’de doğmuşsa hiç bir sorun yok zaten.
    Ben Rusya’da takip ettiğim için orda da mesala kendisi Özbekistan doğumlu ama Rusya’dan kazanmış veya tam tersi. Hatta ki bir bayan ile tanıştım kendisi Özbekistan doğumlu Ukrayna vatandaşı ama Türkiye’den katıldı çünkü çocuğu burda doğdu, eşi Türk Vatandaşı. Yani Almanya ise anne baba senin biri Türkiye de doğmuştur kesin👍

• @Yaman-0 evet annem ve babam turkıye dogumlu sadece cocuklar yanı ben ve kardeslerım almanya dogumlu ama turkıyeden katıldım kazandım

• ⭐⭐⭐⭐

@melikeee öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın ve hangi yılın kazananıysanız sorularınızı o grupta sorun lütfen. Çünkü dv24 kazananıysanız süreç zaten bitti sayılır bu ayın sonunda süreç tamamlanıyor artık çok geç diyebiliriz. Dv25 kazananıysanızda sorularınızı lütfen o başlığa iletin

• @Emre-Kurtulmuş
    Merhaba Dv2025 kazananım 2024 mayıs ayında öğrendim. Teşekkür ederim ilgili başlıktan gireyim

• Merhaba,

1 aydır Abd de eşim ve 3 yaşımdaki oğlumla NC eyaletinde yaşamaktayız, banka hesapları açıldı, ssnler alındı, ehliyetimi de geçen hafta aldım.

bugün elimize 3 yaşındaki oğlumuza yönelik bir mektup elimize geçti, I-797C notice of action olarak geçiyor. İnternette kontol ettiğimde aile birleşimiyle alakalı olduğunu görüyorum. Acaba yanlışlıkla mı gönderdiler ? hepimiz Viyana'da mülakata girip gelmiştik, green card için adresi de verdik çalıştığım şirketi gösterdik, green cardın teslim edilmesi öncesinde yapmamız gereken birşey var mıdır ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ferhat1987-0 aile birleşimi değil çocuğunuz için biyometrik randevusu verilmiş, benzer durumu forumda başka kullanıcılarda görebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/455061

https://yesilkartforum.com/forum/post/455065

• @Ferhat1987-0

Hocam selamlar, konuyla alakasız olacak ama NC’da nerde yaşıyorsunuz? Biz de eşimle Raleigh’e yerleşmeyi düşünüyoruz da araştırma yapıyoruz 🙏🏼

• @Ben-Batur, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ferhat1987-0

Hocam selamlar, konuyla alakasız olacak ama NC’da nerde yaşıyorsunuz? Biz de eşimle Raleigh’e yerleşmeyi düşünüyoruz da araştırma yapıyoruz 🙏🏼

Koyun can derdinde kasap et derdinde 😊🤣 şaka şaka bende merak ediyorum bizde komşu olacağız inşallah

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ferhat1987-0

Koyun can derdinde kasap et derdinde 😊🤣 şaka şaka bende merak ediyorum bizde komşu olacağız inşallah

Valla öyle gibi oldu 😃

• @rezanclz @Flight101 @mrt01 Merhaba iyi hafta sonları bana da 2nl mail geldi.
    Sağlık taraması için randevu da okay. Bundan sonraki süreçte görüşme öncesi yapmamız gereken bir şey var mıdır sistem üzerinden? Biz AIS kaydı yapacak mıyız?
    Bir şey atlamamak adına size de danışmak istedim.

• @cttl Merhaba, çok alakasız olacak ama bu hafta Canada vizem onaylandı. 22 Aralık 2023'de başvurduğum Canada vizem 25 Eylül tarihinde onaylandı.
    Başvuruyu bir şirket aracılığıyla yapmıştım onlar da bu durumun normal olmadığını bildirdiler 🙂 Just fyi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |