Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Selin-2 İmzanızda Dosya numaranız 2xxx görünüyor. Eğer bir yanlışlık varsa imzanızı güncelleyin ama doğru ise dosyanız aktif.

• @cemal1153 bizede ilk etapta yok demişlerdi örnek gösterince verdiler

• @Ertan-Turgun çok teşekkür ederim umarım herkesin süreci istediği gibi kolay ilerler.

• @mrt01 Benim güncellenmedi .12 saat oldu mail geleli ama..

• @kadirkurtgoz Merhaba Ankara bu sene DV2024 için en son 70XX'e randevu verdi. DV2025 için de benzer randevu sayılarına ulaşırsa siz tam sınırdasınız demektir.

• @mrt01 henüz benimde güncellenmedi

• Bana da geldi 2NL maili fakat hala ortada güncelleme yok

• Merhabalar mülakat evraklarında diploma aslını götüreceğiz ama ben Açık lise mezunuyum T.C.numarası 2008 öncesi olduğu için yazmıyor gerekli transkrip yada yerini tutabilecek bir evrakı Milli egitimden alsam gerekli olurmu talihli eşim normalde benim diplomadan problem yaşarmıyız

• @Sinan-D Asıl talihli eşiniz ise onun lise diplomasını götürmesi yeterli olacaktır.

• @tuncay3502 7122 mülakat aldı

• @Baran-Soylu teşekkürler bilgi için

• herkese selamlar , ben case numaramı bilgilerimi nasıl yazacağımı bilmiyorum bu yüzden alt kısımda bilgiler gözükmüyor nasıl yapabilirim? sorum ise benim case numaram 27 binlerde ve dosyamı umman’a taşıdım sizce Umman iyi bir fikir mi? maliyetten dolayı hong kong seçmedim ve vizesinden dolayı vienna yı eledim maalesef

• kazandigimizi ögrendigimiz sayfayi kontrol eden arkadaslar her kontrolden sonra cerezleri temizlemeyi unutmayin bazen eski cerezler kullanildigi icin ekran güncellenmesine ragmen sizde eski sayfa gözükebilir. Alternatif olarak gizli sekmeden de kontrol edebilirsiniz

• @rezanclz seninkinde güncelleme geldi mi?

• @rezanclz Dedikleriniz yaptım ama bir değişiklik yok hala aynı

• @Baran-Soylu henüz daha sayfalar güncellenmemiş demekki. Acele etmeye gerek yok nasıl olsa 2nl maillerini attılar ilgili konsolosluklar mülakat için confirmation verdi. bu saatten sonra artık prosedür gereklilikleri yerine gelir.

• Tapu ve ruhsatların İngilizce tercümeleri gerekli mi yoksa Türkçe olsa da yeterli mi? Garanti olsun diye göstermeyi düşünüyoruz mülakatta.

• @Katzfiell_
    Selamlar mulakata hangi ulkede gireceksiniz? Sira numaraniza gore Ankara olmadigini varsayiyorum. Eger baska bir ulke ise bunu belirtirseniz daha dogru bilgiye ulasabilirsiniz, bazi konsolosluklar maddi birikim gostermenizi talep etmiyor.

• Visa Navigator açılmış sanırım. Bu linkten ulaşabilirsiniz. Ankara'ya ulaşmak istediğiniz bir konu varsa buradan kontrol edebilirsiniz.

• @mrt01 hayir hocam henüz gelmedi bana da

@Baran-Soylu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz Dedikleriniz yaptım ama bir değişiklik yok hala aynı

henüz güncelleme yapilmamistir o zaman. diger arkadaslarda gözüküp sizde ayni ekran cikiyorsa diye bu yöntemi uygulayabilirsiniz mantigiyla söylemistim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |