Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.4k 953

• @rezanclz gözümüz aydın ✌️

• @rezanclz Tebrikler dostum çok sevindim adına.

• @rezanclz hadi hayırlısi inşaallah

• 2nl mailinden sonra sayfası güncellenen var mı?

• @mrt01 bizim henüz güncellenmedi.

• @muammerkrgvs Merhaba bu başlığın altını en başından beri dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Öğrendiğiniz bilgiler çok işinize yarayacak.

• @Sedat-Alkan Sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız gerekmektedir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ertan-Turgun

Viyana'da mülakata girmiş olan DV2024 talihlisi @grybck'in bu güncel deneyiminde de aktardığı üzere, en son mezun olduğunuz okulun (sizin için üniversite diploması oluyor) diplomanın aslı ve fotokopisini (diplomanız ingilizce ise herhangi bir ilave işleme gerek yok, sadece Türkçe dilinde ise üniversite diplomanız çevirisi gerekiyor, noter onayı ve apostil sizin tercihinize kalmış çok garanticiyseniz) mülakat öncesi evrak teslimde beyan etmeniz gerekiyor.

Bahsi geçtiği şekilde üniversite diploması kanıtlayabiliyorsanız, lise diploması veya hali hazırda devam ettiğiniz AÖF ile ilgili bir evrak beyan etmenize gerek yok. Bol şans

• @mrt01 hayırlı olsun biz sorduk aşı kartı yok dediler dilekçe ile il sağlık müdürlüğüne mi gitsek

• @Eagle2015 Merhaba, size önerim bu başlığı en başınsan beri okumanız olacaktır. Sürecinizin sorunsuz geçmesini dilerim.

• @aegedik hayırlı olsun

• @Selin-2 İmzanızda Dosya numaranız 2xxx görünüyor. Eğer bir yanlışlık varsa imzanızı güncelleyin ama doğru ise dosyanız aktif.

• @cemal1153 bizede ilk etapta yok demişlerdi örnek gösterince verdiler

• @Ertan-Turgun çok teşekkür ederim umarım herkesin süreci istediği gibi kolay ilerler.

• @mrt01 Benim güncellenmedi .12 saat oldu mail geleli ama..

• @kadirkurtgoz Merhaba Ankara bu sene DV2024 için en son 70XX'e randevu verdi. DV2025 için de benzer randevu sayılarına ulaşırsa siz tam sınırdasınız demektir.

• @mrt01 henüz benimde güncellenmedi

• Bana da geldi 2NL maili fakat hala ortada güncelleme yok

• Merhabalar mülakat evraklarında diploma aslını götüreceğiz ama ben Açık lise mezunuyum T.C.numarası 2008 öncesi olduğu için yazmıyor gerekli transkrip yada yerini tutabilecek bir evrakı Milli egitimden alsam gerekli olurmu talihli eşim normalde benim diplomadan problem yaşarmıyız

• @Sinan-D Asıl talihli eşiniz ise onun lise diplomasını götürmesi yeterli olacaktır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k