Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İyi akşamlar. Bende dün kcc'ye mail attıım ve bugün dosyamın Viyana'ya taşındığı haberini aldım. Schengen vizesi için bu görüşmeyi bahane ederek Avusturya üzerinden mi başvurmalıyım yoksa Almanya'da annemin kuzeni var, davet mektubuyla orayı mı denemeliyim. Hangisi mantıklı acaba ?

• ⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr Ankara için DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığının 1.sayfası 1.iletisindeki evraklar doğrultusunda ön hazırlığınızı yapabilirsiniz. Bahsettiğiniz iş sözleşmesine ihtiyacınız olmayacak

• @Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serhan-Karpuz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar 🙂

DV 2025 için dosya numaram 28k larda buluyor. Önceki yorumlarda da okudum fakat emin olamadığım için sormak istedim. Benim sıra numaramdaki biri için kesinlikle dosya taşıma yapmak mı gerekli? Taşıdığımı varsayarsak orada alma şansım ne kadar acaba?

Sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor hocam 🙏🏼

Selamlar hocam umarım olmuştur şuan 🙂 Destekleriniz benim için kıymetli şimdiden teşekkürler..

• @ozgurs siz daha durun ben elliye yaklaşıyorum ama belli yaştan sonra zor olduğuna katılıyorum

• Peki burda aldığım maaşların badrosunu göstersem benim için avantaj olur mu yoksa gerek yok mu 6 aylık banka dökümü gösteremeyeceğim param yurtdışında hesapta onu tl ye çevirip ay başı herhangi bir Türk bankası hesabına atacağım bu durum bir problem yaratır mı @ATS16

• @Ethem-Kostak şu doğrulama diye sorduğunuz,KCC ye mail atıp dosyam nerede diye sormak mı?

• ⭐⭐⭐

@blueboy21 sözünü ettiğiniz bölüm burası mı?

image.png

@Uzuzi @rezanclz

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@merlin

Dışarıda özel veya kamuda herhangi bir sağlık kuruluşunda yaptırdığınız antikor testi ve aşıları Unganlar (Doctorun) kabul etmiyor, Ankara'da sağlık kontrolüne ve mülakata girecekseniz herhangi bir aşı veya antikor testi yaptırmamanızı, Unganlar'a beyan etmemenizi şiddetle tavsiye ederim.

DV2024 yılında bir talihli kendi inisiyatifi ile yaptırdığı antikor testi & aşıları Unganlar'a beyan etti ve Unganlar'ın süreci uzatması nedeniyle raporunun mülakat tarihine yetişmediğini hatırlıyorum. Bol şans

Hocam CDC nin sitesinde yapılması gereken aşıları talihlililer kendileri kamu veya özel hastanelerde yaptırdığın da UNGANLAR (Doctorun) kabul etmemesinin sebebi nedir sizce? Talihlilerin cdc nin talep ettiği aşıları kamu ve özelde yaptırmış olduğu aşıları UNGANLAR tekrar insanlara yaparak kazanç mı elde etmek istiyor? Veya CDC nin talep ettiği aşıılarım listesinin dışında ismini bilmediğimiz aşılarmı yapıyor UNGANLAR talihlilere?

• @VIRTUE Merahaba, hayırlı olmasını dilerim. KCC ye attığınız mailde adres belirttiniz mi? Birde taşıma sebebi yazdınız mı?
    Teşekkürler,

• ⭐⭐⭐⭐

@Ugur-2 bu sorunun cevabını ne yazık ki bende bilmiyorum, Doctorun’a sormak lazım. Bol şans

• @evrentnrkl Viyana için herhangi bir otelin adresini yazsak (KCC ye attığımız mailde) sonra başka bir adreste (otel veya ev) kalsak olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr önceki yılların deneyimlerinde görebileceğiniz üzere, para sizinse ve asıl talihli adına (tavsiye edilen asıl kazananın hesabında olması, eşlerin birbiri hesabında da beyan edilebilir) açılmış bir hesapta hesap hareketinde kanıtlayabiliyorsanız, bankadan alacağınız imza sirküsü ile tavsiye edilen tutarı mülakat öncesi kanıtlayabiliyorsanız sorun olmayacaktır.

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 bu sorunun cevabını ne yazık ki bende bilmiyorum, Doctorun’a sormak lazım. Bol şans

Teşekkürler cevap için. Bu konuda bigisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur. Boşuna zaman ve para kaybetmeyelim dışarda aşı yaptırmakla.

• @blueboy21 case number ım hata veriyor. Neden anlamadım. 0 ları koymadan da denedim olmadı?

• @onuru eş ve çocuklarda “start now” yazıyor
    Onlar için ayrı birşey yapmam gerekiyor mu?

• @Flight101 merhaba ,
    ceac.state.gov adresine girdiğimde eşim ve çocuklarımın karşısında (durum kısmında ) eşlik etmek görünüyor, onun yanında ıv uygulamasının altında “şimdi başla” yazıyor eş ve çocuklar için de ayrı mı (DS 260 formunu doldurmam gerekiyor du)giriş yapmam gerekiyordu?

• @onuru Merhaba, eşim ve çocuklarımda start now yazıyor, onlarında süreçini ayrıca başlatmam mı gerekiyor ?

• @rezanclz çünkü sizin case number current oldu.

• @rezanclz yeşil pasaport sahipleri uzun dönem vize nasıl alabiliyor??D tipi ulusal vize olarak bir okul,dil,iş vs birşey olmadan🤔

• Tekrar Merhaba,

Your interview location is Vienna and will be used for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact again.

Dosyam Viyana'ya taşınmış, yalnız anlamadığım ''At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post.'' derken neden bahsediyor. şuan da Post : Ankara olarak gözüküyor. Randevu verdikleri zaman Viyana şeklinde mi değişecek diyor yoksa Şimdiye kadar değişmesi mi gerekiyordu?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |