Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• bu linkte kontrol ettim arkadaşlar.

• @onuru hayırlı olsun

• @Flight101 https://ceac.state.gov/ buradan yaptım hocam. Daha önce HONG KONG gözüküyordu şimdi Ankara gözüküyor tekrardan.

• @blueboy21 bizdede Ankara yazıyor ama teyit mailinde mülakat yeriniz Hong Kong yazıyor

• @cemal1153 Evet Cemal Bey. Kafamı karıştıran şey de o oldu, KCC tarafından gelen mailde ds260 formunda değişiklik gözükmeyebilir diye bazılarının mesajında ek olarak gözüküyor bazılarında da gözükmüyor. Bana gelen mailde ds260 formunda adresiniz değişmeyecektir diye bir ibare olmadığı için biraz panik yaptım.

• Merhaba hepinize. CN dört bin yüz küsürlerde olmasına rağmen, bana ne vize randevusu ne de başka bir bildirim gelmedi, herhangi bir sıkıntı olabilir mi acaba?

• @blueboy21 paniğe gerek yok teyit mailinde tasittiginiz yer belirtilmişse dosyanız ordadir

• @blueboy21 ben simdi kendiminkini kontrol ettim bende viyana yaziyor. isterseniz kccye mail atin dosyam nerede diye

• @rezanclz Muhtelemen current olanlar dışındakilerde sistemde gözükmüyor, benim anladığım bu.

• @blueboy21 eşim ve çocuğumda Hong Kong yazıyor demişsiniz onları sizden ayrı nereden gorebildiniz

• @evrentnrkl Kötü haber, bu bilgiyi nerden aldınız ? Kasım gibi GC randevusu verirlerse ve şengeni aralığa verirlerse ne yapacağız ozaman ? tekrar Ankara'ya taşımak mümkün müdür? Birde sizde durumlar nedir Gc durumunuz ya da şengen durumunuz. Eğer aynı tarihlerde Viyana'ya gitme şansımız olursa ortak bir yer tutalım. Masraf az olur 😃

• @onuru sanırım https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx bu sayfayı söylüyorsunuz. Buraya giriş yaparsak dosyayı açmış olmuyorum değil mi? Dosyayı kesinlikle açmayın diyen yazılar okudum ve ne yapacağımı şaşırdım. Bu siteye üye olana kadar hiçbir şey bilmiyordum ve çok mutluydum:) ama üye olup okumaya başlayınca her şey değişti çünkü o kadar çok şey okudum ve kafam karıştı ki anlatamam. Plan yapıp
    herkes gibi daha rahat ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum ama bu süreç daha çok strese soktu beni ... 40 yaşından sonra zor bu işler sanırsam

• ⭐⭐⭐

@blueboy21 şimdi https://ceac.state.gov/ adresinde talihli ve ailesinin mülakat yerlerinin ayrı ayrı göründüğü yer neresi? Ben burada tek bir veri biliyorum, o da dosyanın "your case currently at" kısmının karşısında yazan veri...
    Burada mülakat almışsan mükakat yerin, almamışsan KCC yazıyor...kişisel bilgileri silerek tam yerini gösterir misiniz...
    @Uzuzi @rezanclz

• Kasım ayının mülakatları dağıtılmadı hala, boş geçmiş midir? Ya da mesela Ekim ayında Kasım ayı için mülakat dağıtırlar mı? Geçen seneki tabloya bakıldığında 2NL mailleri hep 2 ay önceden yollanmış ama bu sene öyle olmayacak gibi.

• @Flight101 Hocam aile bireylerinin soyad ve ad şeklinde alt alta sıralandığı yerden bahsediyorum. Hepsi de COMPLETED yazıyor. Benim başvuru formuna girdiğimde sağ üstte KCC ve altta Ankara yazarken eşim ve çocuğumda HONG KONG yazıyor. Muhtemelen numara current olmadığı için halen işlemde gözüktüğünden öyle ama kafamı karıştıran şey benimkinin ailemden neden farklı olduğu idi.

• @rezanclz bende viyanaya taşıtmıştım. Ds260 formunu doldurduğumuz yerde kcc yazıyor. Muhtemelen current olmayanlar kcc gözküyordur

• @blueboy21 Yanlış hatırlamıyorsam kcc dosya taşıdığını belirtilen mail de zaten ankara olarak gözükecek diye belirtiyor.

• @bahar_aydin bilgi için teşekkürler bahar hanım.
    şunu merak ediyorum. ankaradaki Doktor UN da yapılan muayene+aşı ücretine kıyasla kendi imkanımız ile aşıları yapıp Doktor UN'a sadece muayene ücreti ödemek daha mı hesaplı olur dersiniz?

• @Uzuzi İlk girdiğinizde zaten aile üyeleri alt alta gözüküyor. Aman hocam onların formlarını doldurmadıysanız doludurun bir an önce. Completed ya da incomplete yazar. Orada aile üyelerine tek tek tıklayıp tekrardan login yaptıktan sonra onların interview location'larını görebilirsiniz.

• @blueboy21 her aile üyesinin karşısında completed yazıyor doğru mu bu şekilde

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |