Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@evrentnrkl selam, fartketmiyor. Ben ozelde yaptirdim eger devlette dusunuyorsaniz egitim ve arastirma hastanelerine goz atmanizi tavsiye ederim.

• @onuru Teşekkür ederim, aşı bilgilerimi orada öğrenip o halde olabiliyorum sağlık ocağımda diye biliyorum sizin deneyimlerinizden.

• Arkadaşlar, selamlar
    İşinize ne kadar yarar bilmiyorum ama geçmiş yılların dosya takibini bir excel dosyasına döküp yapay zekadan bir analiz yapmasını istedim. Ocak ayına kadar hangi numaraya kadar aktif olacak diye sorduğumda aşağıda ki gibi bir veri verdi.

2025 Ekim ayında 6,000 numaranın aktif olduğu bir senaryo düşünürsek, geçmiş yıllardaki artış hızlarına göre Ocak ayındaki aktif numarayı tahmin edebiliriz. Bunun için yıllara göre Ekim'den Ocak'a kadar olan artışları incelemek faydalı olacaktır.

Geçmiş verilere bakarak Ekim ve Ocak arasındaki numara artışlarına bakalım:

DV2024: Ekim'den Ocak'a artış 4,500'den 12,000'e (7,500 artış)
    DV2023: Ekim'den Ocak'a artış 5,700'den 15,000'e (9,300 artış)
    DV2022: Ekim'den Ocak'a artış 2,300'den 10,000'e (7,700 artış)
    DV2021: Ekim'den Ocak'a artış 2,500'den 7,500'e (5,000 artış)
    DV2020: Ekim'den Ocak'a artış 2,100'den 10,300'e (8,200 artış)
    DV2019: Ekim'den Ocak'a artış 2,000'den 8,800'e (6,800 artış)
    DV2018: Ekim'den Ocak'a artış 2,600'den 8,200'e (5,600 artış)
    DV2017: Ekim'den Ocak'a artış 8,500'den 15,900'e (7,400 artış)
    Bu geçmiş verilere dayanarak, ortalama artış oranı 7,000-8,000 civarında. Eğer 2025 yılında Ekim ayında 6,000 numara aktif olduysa, Ocak ayında bu artış hızına göre 13,000 ile 14,000 aralığında bir numara aktif olabilir.

• ⭐⭐⭐

@evrentnrkl Ben devlet kurumları üzerinden ilerlemeyi tercih ediyorum..Mesleğim icabı hep onlarlayım zaten...EAH ve şehir hastaneleri enfeksiyon kliniklerinden bilgi alıyorum akşama detaylı yazacağım..

• @metinbeci Doğrudur Metin bey, bu verileri verdim yapay zekaya.

• @onuru Sorunsuz geçmesine çok sevindim. Umarım mülakatınız da sorunsuz bir şekilde geçer.
    Orada yaptırdığınız 2 aşıyı önceden Türkiye'de yaptırmamanızın bir sebebi var mıydı? Maliyeti bu arttırmıs olabilir.

• @bthn Schengen konusunda problemin yoksa dil çözülebilecek bir durum. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Viyana konsolosluğu bir forum üyesine tercümana gerek olmadığını türkçe bilen personelleri olduğunu iletmişti. Önceki yazılara bakabilirsin bununla ilgili.

• @kutayakdogan Henüz bu durumla ilgili elimizde bir veri yok eğer imkanınız var ise her ihtimale karşı adres belirttiğiniz yerde kalmanız daha iyi olur.

• @gizemctr Sanmıyorum onurbeyin orada oldum dediği aşılar 2 tane aşağıdaki görselde yeşille işaretli diğer kırmızılarda zorunlu ekstra baska birsey yoksa 2katı ücret alınmış gibi başka yeni deneyimlerde benzer durumda olanlar ile kıyaslamak gerekir.

e942831f-eeeb-48c9-a36a-090338b3ff5d-image.png

• @blueboy21 Yetişkinler için istenen Covid aşısı son 12 ay içerisinde en az 1 hatırlatma dozu. Çocuklar içinse durum konsolosluktan konsolosluğa değişiyor.
    Tr de aşı kalmadığı için Unganlar yetişkinler için de durumu tolere ediyorlar anladığım kadarıyla.

• @radres88 Bunun belirli bir sayısı yok aslında her senenin düzeni farklı oluyor ama Ankara için bu sayının her sene gerilediğini görüyoruz. Dosya taşıma yapmakta geç kalmadığınız sürece bir şekilde hallediliyor gibi görünüyor ama dosya numarası.

• ⭐⭐

@gizemctr merhabalar, cok tesekkurler. Benimkisi biraz son dakikaya kaldigi icin bu sekilde oldu, yoksa asilari yaptirip gelecektim. Surecinizde bol sanslar.

• @Baran-Soylu mrb baran ben hiç asi olmadim nasıl olacak

• ⭐⭐

@evrentnrkl evet, isterseniz saglik ocaginda yada dilerseniz hastanede olabilirsiniz.

• @radres88 Ankara bu şekilde devam ederse @Ben-Batur beyin dediği gibi GC çıkanlar direkt dosya taşıma işlemi düşünebilir bundan sonra. Ki bu da artık ''lottery green card'' ın maddi imkanları el veren insanların erişebileceği gibi bir duruma sokabilir, maalesef.

• @gizemctr Çocuklar için Türkiyede 12 yaşa kadar zorunlu değil Bazı ülkelerde zorunlu.

• @gizemctr Doğrudur bana yazdılar tercümana gerek yok Türkçe bilen personelimiz var diye.

• @10urdmn evet yeşil pasaportu olanlar 2 adım öne geçmiş olacaklar. Yeşil pasaportu olmayıp Asya ülkelerine taşıyacak ciddi bir ekonomiye sahip kişiler ise 1 adım öne geçmiş olacaklar. Her kazananın en ince detayıyla en yüksek performans elde edebileceği planlama günlerine geçilmiş durumda.

• @MMT cok teşekkür ederim, sanırım o sekilde yapacağım ben de..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |