Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @leylaa çok tebrikler, güzel haberlerinizi alalım 🙏🏻

• Herkese selamlar,
    Dün gece KCC'ye attığım mailden sonra interview date inin 07.11 olduğu bilgisini paylaştılar. Bu aşamada belge hazırlamaya başlayacağım. Sitesinde yayınlanan belgeleri her birey için mi toplamam gerekiyor yoksa asıl talihlinin toplaması yeterl mi?

• @DenizMaths Peki orda bi tanıdığımız olsa bizi oraya çağırma durumu vs olabilir mi yani ziyaret için gidebilir miyiz?

• @redsat2000 öncelikle KCC mail için oluşturduğunuz şablon için teşekkürler.
    Dün KCC dosya taşımak için mail attım ve bugün olumlu dönüş yaptılar bunun doğrulamasını nasıl yapabilirim.

• Şimdi medical exam için form doldurmaya çalışıyorum fakat intended US address soruyor. Henüz buna karar vermedik ve elimde net bir adres yok ne yazmalıyım?

• @ugursway teşekkürler açıklamanız için umarım bizde süreci başarıyla atlatırız

• @Mustafa-Bayram mülakat yeriniz Ankara mi ?

• @bthn belki

• @Selin-2 2*** CN size büyük ihtimalle randevu gelir Ankara'dan

• Merhaba, aşı konusunda kafama takılan bir şey var forumda net bir bilgi bulamadım, eksik aşılarımı sağlık kontrolü sırasında ücretini ödeyerek olmayı planlıyorum ancak bazı aşılar için aralıklı olarak birden fazla doz gerekiyor sanırım. Bu aşılar için süreç nasıl işliyor kalan dozları Amerikada olacağız diye söz verip devam edebiliyor muyuz? 🙂

• @cngzdmr54 Merhabalar ben sorgulama mailimi bu şekilde yapmıştım ertesi gün yanıt gelmişti
    Dear Sir / Madam

I am writing to inquire about the location of my DV 2025 interview. Could you please provide me with the details of where the interview will take place?

Thank you for your assistance.
    Best regards,

Asıl talihli ad soyad
    DV Case Number : 2025EU000…
    Principal Applicant :
    Preference Category : DV DIVERSITY
    Date of Birth : ay gün yıl

• @cngzdmr54
    Dosyanızı hangi ülkeye taşıdınız acaba , çalışma izni veya oturum izni olmadan da taşıyabiliyormuyum? Gönderdiğiniz mail örneğini paylaşabilir misiniz?
    Teşekkürler

• @leylaa
    Hayırlı olsun. Viyana oturum izni veya çalışma izni olmadan mülakata kabul ediyor mu?

• @Mustafa-Bayram Merhaba KCC'ye ne için mail atmıştınız, ben de hala interview date için mail bekliyorum.

• Arkadaşlar forumda okuduğum kadarıyla interview tarihleri bir çok kişinin belli olmuş. Ben henüz KCC'den bir dönüş alamadım. Bu konuyla ilgili tavsiyeniz var mı?

• ⭐⭐

@yalcin61 merhabalar, bir kac post ustte nicolsondan gelen evragi paylasmistim, gozunuzden kacti herhalde tekrardan paylasiyorum.

86e40ef6-fd77-41d9-810d-6024f429a913-image.jpeg

• ⭐⭐

@ATS16 merhabalar, tavsiyeniz icin tesekkurler. Listeme ekledim. Sanirim ben plan yaparken buyuk bir hata yaptim. Hava durumunu kontrol etmedim. 🙂 suanda disarida bardaktan bosalircasina yagmur yagiyor. Buda bir tecrube oldu bana artik once hava durumunu kontrol ederim.

• @Flight101 Teşekkürler Wikipedia 🙂 Bir yandan çalışırken bir yandan da bu aşı sürecini sağlık ocağıyla yürütmem imkansızdı. Hala sinirliyim hastanedekilere. Olmadan evvel durumumu neden buna ihtiyacım olduğunu tane tane 'Türkçe' anlattım, ama tabiiki klasik dinleme özelliğimiz yok! Enabız da şuan sadece enjeksiyon yapıldı olarak gözüküyor çıldırdııımmmmmm. Şimdi de aşı kartı bulmamı istiyorlar aşı kartımla gidersem ilgili bilgileri ekleyebileceklerini söylüyorlar.

• herkese iyi günler. sonuçlar açınlandığından bu yana bu forum sayesinde inanılmaz bilgiler edindim hepinize teşekkür ederim. Yalnız tam aklımda oturtamadığım bir şey var dosya taşıma işlemi ile ilgili. Yüksek cn'li arkadaşların dosya taşıması mantıklı geliyor gayet ama benim cn'ye yakın olan kişilerin dosya sebebi tam olarak nedir acaba. Ankaranın her sene düşen performansı mı bu fırsatı bir an önce değerlendirmek mi yoksa başka sebepleri var mı benim gözümden kaçan

• @goktug1122, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

herkese iyi günler. sonuçlar açınlandığından bu yana bu forum sayesinde inanılmaz bilgiler edindim hepinize teşekkür ederim. Yalnız tam aklımda oturtamadığım bir şey var dosya taşıma işlemi ile ilgili. Yüksek cn'li arkadaşların dosya taşıması mantıklı geliyor gayet ama benim cn'ye yakın olan kişilerin dosya sebebi tam olarak nedir acaba. Ankaranın her sene düşen performansı mı bu fırsatı bir an önce değerlendirmek mi yoksa başka sebepleri var mı benim gözümden kaçan

Hocam bu sene Ankara konsolosluğu 3-4 binlere anca gelir gibi görünüyor, sen dosyanı taşımadıysan hızlıca bi plan yapsan harika olur 🙏🏼

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 153
  • 316
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |