Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @leylaa Mükemmel haber, hadi bakalım hersey gönlünüzce olsun 💐 Çok güzel olacak ben inanıyorum, gayet iyi gececek forum olarak takipteyiz 🍀

• @leylaa Çok iyi haber Leyla Hanım, vize onayınızın haberini de bekliyor olacağız 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru Siz aşı olduğunuz için fiyat yükselmiş. Oğlumun tüm aşıları tamdı. Hiç aşı yapılmadı.1600 HKD ödedi.

Ayrıca tüm masraflarımız şöyle oldu:
    İki kişi gittik ben sadece oğluma destek olmak ve gezmek için gittim 🙂
    15 gün kaldık. Uçak, konaklama, yemek, telefon hatları, gezi, sağlık ve vize ücreti her şey dahil 8000 dolar harcadık.

• Merhabalar, dosyamı viyana konsolosluğuna taşımak için mail attım fakat adres istediler. Bende bir arkadaşımın viyanadaki ev adresini vermeyi düşünüyorum. Fakat gittiğim zaman o adreste kalmam gerekiyor mu?

• @leylaa beklemenize gerek yok fakat kasım için erken olmuş biraz

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur vizenin gecerliliği için 30 gün içinde giriş çıkış isteniyormuş bilginiz varmı ? tek girişde işlemler bitmeyecek gibi duruyor sanki.

Hocam selamlar, Umman için online vize alınıyor, vize aldıktan sonra ilk 30 gün içinde 1 defa giriş yapmak gerekiyor yoksa vize iptal oluyor. Tek girişte max 30 gün kalınıyor, komple orda kalsam da yeterli gibi görünüyor

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepk3535 asıl talihli siz olarak aile bireylerinizi dahil edemezsiniz bu süreçte. Ancak vatandaş olduktan sonra anne ve babanız için greencard başvurusu yapabilirsiniz 1-2 senede onların süreci sürüyor. Kardeş içinse vatandaş olduktan sonra başvurabilirsiniz oda bi 15-20 sene sürüyor ama

• ⭐⭐⭐⭐

@brkkrmz27 sigara kullanımı sorun değil. Ciğer filmini tüberküloz şüphesi için çekiyorlar ancak filmde tüberküloz şüphesi görürlerse ekstra test isterler

• ⭐⭐

@brkkrmz27 merhabalar, aslinda doktorun onununde bir form var sizin evet dediginiz seyleri yes olarak isaretliyor. Problem olup olamayacagi hakkinda tecrubeleri arkadaslar yorumlarini yazsa daha saglikli olacaktir. Sizleri yanlis yonlendirmek istemem.

• @rezanclz merhaba tebrik ederim, hayırlı olsun. Viyana’ya dosya taşıma için KCC ye mail atarken adres verdin mi?
    Birde KCC ye dosya taşıma talebini ilettiğimiz maile taşıma nedenini yazmamız gerekiyor mu?
    Teşekkürler

• @Ben-Batur kesinlikle yeterli sağlık muayenesini ayarlayıp hepsini 10 15 gün sürede halledebilirsin

• @kelebek sizde muskata tasimissiniz Batur bey bize klavuz olacak inşallah onun tecrübeleri çok degerli olacak bizim icin

• @MUSTAFA-9 merhaba ben adres vermeden direkt önümüzdeki süreçte orada bulunacağımı bahsettim

• @bthn ingilizce konusunda mulakatlarda yeminli tercumanla girmene izin vermisti diye biliyorum viyana..

• @onuru ay maşallah🧿🧿Çok şükür.Olayın büyük kısmı bitmiş.Şimdi Hong Kong’un tadını çıkarın🤗Ne kadar güzel ve ayrıntılı yazmışsınız yine.Geri kalan kısmı da rahatça atlatmanız dileğiyle.

• @bthn merhaba.Schengen olayını artık çok zorluyorlar.Benim oğlum tanınmış bir lisede okuyor.Bilim gezisi için okulca schengen almaya kalktılar nisan 2024 için,Hollanda randevuyu bile açmadı.Oysaki aylar önce okulca başvuru yapmışlardı.Bence vizesiz ülkeleri düşünün

• Bu ileti silindi!

• HNK de sağlık muayenesi ve aşı masraflarına baktığımda ciddi bir ücret çıktığını görüyorum. Bu ücreti en aza indirmek için Türkiyede bu sağlık testlerini ve aşıları yapma şansımız var mı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61 sağlık muayenesini türkiyede olamazsınız oradaki kurumda olmanız lazım. Ancak ilgili sağlık kuruluşu kabul ediyorsa aşıları türkiyede yaptırabilirsiniz

• ⭐⭐

@yalcin61 merhabalar, Turkiyede yaptirdiginiz asilari Dr. Nicolson & Associates kurumu kabul ediyor. Yalnizca asi kartini veya antikor testini ingilizceye cevirip oyle gelmenizi tavsiye ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |