Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.2k 953

• @Ben-Batur hayırlı olsun çok güzel haber

• @leylaa çok güzel hayırlı olsun

• Merhaba, talihli benim. Annemi ve abimi de yanımda götürebiliyor muyum ? Ne gibi süreç ve aşamaları oluyor? Bilen varsa ve cevaplarsanız sevinirim.

• @leylaa çok güzel bir haber. Hayırlı olsun.

• ⭐⭐

@cemal1153 ilk başvuruda eşimin doğum tarihini gün ay olarak yazmışız ankara konsoloslukta lafı bile olmadı benim kide gün ay şeklindeydi ama doğum tarihim 01.01 olduğu
    her şekilde doğru oldu

• @onuru çok teşekkür ederiz. Verdiğiniz bilgiler bizim için o kadar önemli ki. Benim bi sorum olacak akciğer filmi çekiliyor sigara soruluyor dediniz de bende yaklaşık 7-8 yıldır sigara kullanıyorum. Bu durum bi problem oluşturur mu ? Bu durumda ne yapmam gerekir?( Ankara da gireceğimi düşünüyorum mülakata)

• Gözünüz aydın çok sevindim. 2025'in ilk taşıma mücadelesini verip mülakatı aldınız. Tebrikler:)

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz @baharaydin Merhaba, Viyana'nın dosyamı kabul edeceklerine dair emailinden sonra dün interview date için KCC ye email attım bugün dönüş yaptılar. 21 Kasım'da mülakat olacağını, 7-10 gün arasında Viyana'dan offical bir email alacağımı bildirdiler.

• @cttl :baby_angel: Çok teşekkür ederim. Umarım mülakat vs de böyle başladığı gibi akıcı geçer hepimiz için. Şimdi aşı işlerini halletmeye ve Viyana mülakat deneyimlerini okumaya çalışıyorum :)

• @rezanclz Burada Viyana'dan offical email gelmeden, sağlık randevusu için email attım erken mi Viyana'dan gelecek emaili beklemeli miydim?

• @leylaa Mükemmel haber, hadi bakalım hersey gönlünüzce olsun :bouquet: Çok güzel olacak ben inanıyorum, gayet iyi gececek forum olarak takipteyiz :four_leaf_clover:

• @leylaa Çok iyi haber Leyla Hanım, vize onayınızın haberini de bekliyor olacağız :)

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru Siz aşı olduğunuz için fiyat yükselmiş. Oğlumun tüm aşıları tamdı. Hiç aşı yapılmadı.1600 HKD ödedi.

Ayrıca tüm masraflarımız şöyle oldu:
    İki kişi gittik ben sadece oğluma destek olmak ve gezmek için gittim :)
    15 gün kaldık. Uçak, konaklama, yemek, telefon hatları, gezi, sağlık ve vize ücreti her şey dahil 8000 dolar harcadık.

• Merhabalar, dosyamı viyana konsolosluğuna taşımak için mail attım fakat adres istediler. Bende bir arkadaşımın viyanadaki ev adresini vermeyi düşünüyorum. Fakat gittiğim zaman o adreste kalmam gerekiyor mu?

• @leylaa beklemenize gerek yok fakat kasım için erken olmuş biraz

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur vizenin gecerliliği için 30 gün içinde giriş çıkış isteniyormuş bilginiz varmı ? tek girişde işlemler bitmeyecek gibi duruyor sanki.

Hocam selamlar, Umman için online vize alınıyor, vize aldıktan sonra ilk 30 gün içinde 1 defa giriş yapmak gerekiyor yoksa vize iptal oluyor. Tek girişte max 30 gün kalınıyor, komple orda kalsam da yeterli gibi görünüyor

• @zeynepk3535 asıl talihli siz olarak aile bireylerinizi dahil edemezsiniz bu süreçte. Ancak vatandaş olduktan sonra anne ve babanız için greencard başvurusu yapabilirsiniz 1-2 senede onların süreci sürüyor. Kardeş içinse vatandaş olduktan sonra başvurabilirsiniz oda bi 15-20 sene sürüyor ama

• @brkkrmz27 sigara kullanımı sorun değil. Ciğer filmini tüberküloz şüphesi için çekiyorlar ancak filmde tüberküloz şüphesi görürlerse ekstra test isterler

• ⭐⭐

@brkkrmz27 merhabalar, aslinda doktorun onununde bir form var sizin evet dediginiz seyleri yes olarak isaretliyor. Problem olup olamayacagi hakkinda tecrubeleri arkadaslar yorumlarini yazsa daha saglikli olacaktir. Sizleri yanlis yonlendirmek istemem.

• @rezanclz merhaba tebrik ederim, hayırlı olsun. Viyana’ya dosya taşıma için KCC ye mail atarken adres verdin mi?
    Birde KCC ye dosya taşıma talebini ilettiğimiz maile taşıma nedenini yazmamız gerekiyor mu?
    Teşekkürler

• @Ben-Batur kesinlikle yeterli sağlık muayenesini ayarlayıp hepsini 10 15 gün sürede halledebilirsin

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    518k Bakış
    H
    @toga51 aynen hocam other question seçeneği ile devam ettim sorunsuz değişiklik yapıldığına dair cevap mail’i aldım. Teşekkürler.
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k