Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru yolun acik olsun abi insallah mülakat deneyimini okumak nasip olur🙏🏻

• ⭐⭐

@rezanclz cok tesekkurler. Insallah seninde deneyiminde okuruz.

• ⭐⭐⭐

@onuru Selamlar... Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle..👍

• @onuru yolunuz acik olsun kolay gelsin 🙂

• @onuru işiniz gücünüz rast gitsin.Bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.Covid aşısı olarak hangisini yaptılar?

• ⭐⭐

@DenizMaths cok tesekkurler. Sinovac yaptirdim.

• @onuru yolun ve bahtın açık olsun. Umarım sorunsuz bir mülakat geçirirsin 🙏

• @ATS16 Tamamdır. Dikkat edelim. Size de.

• @onuru Şimdiden herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle. Yaptıkların ve yapacakların biz DV25 Hong Kong görüşmeleri için harita olacaktır.

• @onuru Yolun açık olsun gelişmeleri bekliyoruz

• @onuru herşeyin istediğin gibi olmasını diliyorum

• @onuru Her şey gönlünüzce olsun. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.

• @onuru güzel haberlerinizi bekliyoruz inşaallah

• @Baran-Soylu
    Baran bey randevunuzu ne zaman aldınız, ben 3-4 günden bu yana günde 3-4 defa kontrol ediyorum fakat 9 Ekim’e kadar tüm randevular dolu gözüküyor. Acaba dolmadan önce mi aldınız?

• Bana da ais maili gelmedi kendim ais kaydı oluşturdum oldu randevumu aldım mülakat saatimi de öğrendim @yasin34

• @kayaomerrrr eyvallah hocam tesekkurler

• Merhaba, benim case kodum 2000larda bir case kodu. Merak ettiğim şey 8. Ayda interview açılmasına rağmen bana halen mesaj gelmedi gmailden. Bir bilginiz var mı ortalama ne zamana gmail gönderirler 2-4 ay mı yoksa daha uzun mu sürer ? Hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum yetkililer banlamazsa sevinirim. Azerbaycanlıyım ve Türkiyede okurken başvuru yapmıştım ds260 tamamladım ve halen bekliyorum.

• ⭐⭐

@Flight101 cok tesekkurler. umarim sizde sorunsuz bir sekilde vizenizi alabilirsiniz.

• ⭐⭐

@Bluey cok tesekkurler.

• ⭐⭐

@siraç cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. umarim sizde kazasiz belasiz vizenize kavusursunuz.

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 153
  • 7344
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

170

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |