Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru yolun acik olsun abi insallah mülakat deneyimini okumak nasip olur🙏🏻

• ⭐⭐

@rezanclz cok tesekkurler. Insallah seninde deneyiminde okuruz.

• ⭐⭐⭐

@onuru Selamlar... Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle..👍

• @onuru yolunuz acik olsun kolay gelsin 🙂

• @onuru işiniz gücünüz rast gitsin.Bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.Covid aşısı olarak hangisini yaptılar?

• ⭐⭐

@DenizMaths cok tesekkurler. Sinovac yaptirdim.

• @onuru yolun ve bahtın açık olsun. Umarım sorunsuz bir mülakat geçirirsin 🙏

• @ATS16 Tamamdır. Dikkat edelim. Size de.

• @onuru Şimdiden herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle. Yaptıkların ve yapacakların biz DV25 Hong Kong görüşmeleri için harita olacaktır.

• @onuru Yolun açık olsun gelişmeleri bekliyoruz

• @onuru herşeyin istediğin gibi olmasını diliyorum

• @onuru Her şey gönlünüzce olsun. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.

• @onuru güzel haberlerinizi bekliyoruz inşaallah

• @Baran-Soylu
    Baran bey randevunuzu ne zaman aldınız, ben 3-4 günden bu yana günde 3-4 defa kontrol ediyorum fakat 9 Ekim’e kadar tüm randevular dolu gözüküyor. Acaba dolmadan önce mi aldınız?

• Bana da ais maili gelmedi kendim ais kaydı oluşturdum oldu randevumu aldım mülakat saatimi de öğrendim @yasin34

• @kayaomerrrr eyvallah hocam tesekkurler

• Merhaba, benim case kodum 2000larda bir case kodu. Merak ettiğim şey 8. Ayda interview açılmasına rağmen bana halen mesaj gelmedi gmailden. Bir bilginiz var mı ortalama ne zamana gmail gönderirler 2-4 ay mı yoksa daha uzun mu sürer ? Hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum yetkililer banlamazsa sevinirim. Azerbaycanlıyım ve Türkiyede okurken başvuru yapmıştım ds260 tamamladım ve halen bekliyorum.

• ⭐⭐

@Flight101 cok tesekkurler. umarim sizde sorunsuz bir sekilde vizenizi alabilirsiniz.

• ⭐⭐

@Bluey cok tesekkurler.

• ⭐⭐

@siraç cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. umarim sizde kazasiz belasiz vizenize kavusursunuz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |