Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.5k 953

• Unganlardan sağlık raporu için randevu de aldım. Geriye tek iş beklemek kaldı sadece :)

• ⭐⭐

Sicak bir Hong Kong gununden herkese merhabalar,

Dun aksam itibariyle Hong Kong'a inis yaptim. Aktarmali bir ucus ile geldigimden dolayi yorgunluktan foruma yazma firsatim olmadi. Bugunde Covid asisi oldum. Suana kadar yaptigim islemleri siralayacak olursam;

1.) Ucaktan indikten sonra Immigration formunu doldurdam. Pasaport kontrolunden gecmek.(Burada bana herhangi bir soru sorulmadi. Her ihtimale karsilik otel rezervasyonu ve donus biletini hazirlamistim. Ek olarak Pasaportumda sadece Expire olmus Irlanda vizesi mevcut.)
    2.) Valizimi aldim.
    3.) Para bozdurdum ve ayni yerden SIM kartimi (80 GB - 88 HKD) aldim. Normalde Octopus kartida burada temin edebiliyormusuz fakat ellerinde kalmadigindan dolayi hava alanin icinde yer alan tren bileti satilan yerden aldim.
    4.) Octopus karti satin aldim. (Yetiskinler icin 200 HKD fakat 150 HKD i bakiye olarak yukluyor.)

Covid asisi icinse, buraya gelmeden once rezervasyon yapmistim. Saglik kurulusuna saatinde gittigim zaman bana bir kac evrak doldurttular ve imzaladim.(Turkiyedeki gibi). Sonrasinda asiyi oldum ve asiyi olduguma dair bir evrak teslim aldim.
    Buraya gelecek olan arkadaslar icinse, gelmeden once universal bir adaptor donusturucusu almasini tavsiye ederim. Buradaki prizler Turkiye deki gibi degil.

Simdilik bu kadar bir gelisme olursa tekrardan foruma yaziyor olurum.
    Saglicakla kalin.

• @Baran-Soylu bana ais kaydi maili gelmedi ve unganlardan randevu aldim umarim bir sorun yoktur

• Ais kaydını yapmak için ais kaydınızı tamamlayın mailinin gelmesini beklememe gerek var mı ?

• @yasin34 forumdaki @kayaomerrrr gelmeden yapmıştı bence sende yapabilirsin sorun olmaz, sonuçta sistemde var mülakat tarihin.

• @onuru yolun acik olsun abi insallah mülakat deneyimini okumak nasip olur🙏🏻

• ⭐⭐

@rezanclz cok tesekkurler. Insallah seninde deneyiminde okuruz.

• ⭐⭐⭐

@onuru Selamlar... Herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle..👍

• @onuru yolunuz acik olsun kolay gelsin :)

• @onuru işiniz gücünüz rast gitsin.Bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler.Covid aşısı olarak hangisini yaptılar?

• ⭐⭐

@DenizMaths cok tesekkurler. Sinovac yaptirdim.

• @onuru yolun ve bahtın açık olsun. Umarım sorunsuz bir mülakat geçirirsin 🙏

• @ATS16 Tamamdır. Dikkat edelim. Size de.

• @onuru Şimdiden herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle. Yaptıkların ve yapacakların biz DV25 Hong Kong görüşmeleri için harita olacaktır.

• @onuru Yolun açık olsun gelişmeleri bekliyoruz

• @onuru herşeyin istediğin gibi olmasını diliyorum

• @onuru Her şey gönlünüzce olsun. Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.

• @onuru güzel haberlerinizi bekliyoruz inşaallah

• @Baran-Soylu
    Baran bey randevunuzu ne zaman aldınız, ben 3-4 günden bu yana günde 3-4 defa kontrol ediyorum fakat 9 Ekim’e kadar tüm randevular dolu gözüküyor. Acaba dolmadan önce mi aldınız?

• Bana da ais maili gelmedi kendim ais kaydı oluşturdum oldu randevumu aldım mülakat saatimi de öğrendim @yasin34

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k