Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ftkaya1 tebrikler vizeniz hayirli olsun

• Merhabalar, 23 ağustosta F2A başvurumuza onay aldık. Priority date 1 aralık 2021. NVC welcome letter-DQ-interview süreci ne kadar sürüyor son zamanlarda ve şu an yapmamız gereken veya tavsiye ettiğiniz bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler.

• Herkese selamlar, basvuru tarihim 18 Haziran 2021 ancak 2 Eylül 2022'den beri hic bir gelisme olmadi F2B vize türüne basvurdum dosyam Potomac service'de gözüküyor, surec ile alakali bilgi alabilir miyim bundan sonra ne olacak ?

• @Can-Akyol Merhaba ben de kızım için F2B başvurusu yaptım ama 1 ocak 2024 te. Süreç uzun diyorlar ama belki bir hızlanma olur. Kızım doktora yapıyor. 2029 yılına kadar Abd de kalmak için I20 si var. Hayırlısı olsun.

• @Can-Akyol
    6-7 yıl süreci var

• @AYSY33, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@Can-Akyol Merhaba ben de kızım için F2B başvurusu yaptım ama 1 ocak 2024 te. Süreç uzun diyorlar ama belki bir hızlanma olur. Kızım doktora yapıyor. 2029 yılına kadar Abd de kalmak için I20 si var. Hayırlısı olsun.

Hayirlisi olsun, umarim sizinde sureciniz en kisa zamanda tamamlanir 🙏

• @Shady-El-Shazly, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@Can-Akyol
    6-7 yıl süreci var

Bugun Case Approved mesaji geldi, umarim bundan sonrasi daha hizli olur 🙏

• Merhaba @crazycells @gucarslan Kizim 21 yas ustu Abd de F1 ile unv ve master yapti. (F1 vizesi 2018-2023)1 Ocak 2024 te kızım için F2B basvurusu yaptık. Kızım ABD de doktoraya başladı. Vizesi bitti ama I20 si var 2029 yılına kadar. Sorum su: Kizim Türkiye ye giderse dönüşte F1 vizesini alması gerekiyor. Bunu alabilir mi? I130 formu doldurduk. Ama eğitimine devam ediyor. Fakat süreçte uzun. Türkiye de akrabalar var bazı sağlık (dis tedavisi) gibi ihtiyaclar var. Bu konuda tavsiyeniz nedir? Boyle bir durumda vize alan oldu mu forumda acaba? Ben risk almak istemiyorum ama herhangi bir yasal olmayan bir seyde yasamadi. Abd de hep yasaldi. Simdiiden teskkurler.

• Merhaba ABD giriş yapanlardan biometric için notice alan oldumu? Bizde I-797C formu geldi gidip resim parmak izi falan vermek gerekiyormuş böyle bir tecrübesi olan varmı biz yaklaşık 3 ay önce giriş yaptık 2 hafta içinde ssn geldi fiziki yeşil kartı beklerken böyle bir notice aldık.

• Merhabalar annem Amerika da ve green card sahibi bana ve kardeşlerim için aile birleşimi başvurusu yaptı, bir kardeşim 21 yaş altında olduğu için bir sene geçmeden gitti ama ben ve diğer kardeşim için hala bekleme sürecindeyiz. Ne zaman sonuçlanır acaba dosyalarımız bilen varmı? Şuan süreç nedir daha kaç ay, yıl daha beklememiz gerek .. ??

Ankara

Visa Type: F2b
    Case Type: I-130
    Texas c. center
    Priority Date: 10 May 2021
    Nvc sending mail : 19 Temmuz 2021
    Nvc approval: ?

• Bu ileti silindi!

• Yaklaşık 2030 yılına kadar beklemeniz gerekecek. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html

• @Neo-0, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

Yaklaşık 2030 yılına kadar beklemeniz gerekecek. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html

Bazıları erken alıp gidiyor vize tarihleri vize bültenine göre oynamıyor bile buna rağmen her ay bu vize kategorisinde vize alanlar oluyor Ankara ve İstanbul da. Şuan 2017 gösteriyor aylardır aynı 2021 ulaşması kaç sene daha sürer??

• Merhabalar ilk öncelikle geçen aylarda ds 260 formunu yollayıp civil dökümanlarımı yükledim ve ödeme kısımlarını ayarladım pandemi sürecinde takıldığım için normalde f2a olarak başvurduğum süreç f2b sürecine geçirildi f2b olarak da devam ediyor şuan visa bultain de 01 may 16 olarak görüntülenmekte aklıma takılan 2 soru var cevaplarsınız sevinirim herkes umarım bir an önce vizesini alır sorularım alttaki gibidir güzel dönüşlerinizi bekliyorum

1. Sorum f2a olarak başvurduğumuz süreç f2b olarak değişti itiraz etsek süreci etkilermi askıya alınma vs yada f2a ya dönme şansı var mıdır ?

2. Sorum şuan visa bultain de 01may16 olarak gözüken süreçte tüm ülkeler için gözüküyor türkiye için net bir tarih belirtilmemiş avukatımın dediği süreç te 1-2 yıl bekleme ihtimaliniz var dendi ama askerliğim olduğu için askere gitme gibi bir durumum var tamamen şansa bırakıcam gibi duruyor tr için sizce süreç nasıl ilerler tahmininiz ne yöndedir biliyorum visa bultaini kimde bilmiyor neye göre tarih verildiğide muamma ama merak konusu sadece

Sorularıma yanıt verirseniz sevinirim.

• F2B icin su an surec yaklasik kac yil?

• @mrme12 malesef şuan için 2016 yilina ait olan case'leri inceliyorlar, umarim bir an önce hizlanir.

• Aktif olarak F2B vize islemleri devam eden birisi ABD turist vizesini yenileyebilir mi, bilen var mi acaba ?

• @patron3535 bunun nedeni genelde giristeki memurun fotograf cekmeyi unutmasi. Karisiklik kayip gibi seylerde olabilir ama bunlar daha dusuk ihtimal.
    Giriste memur benim fotografimi cekmedi, bende hatirlattim ve o zaman cekti belki hatirlatmasam aklima gelmese bende tekrar cagirilacaktim. Umarim kisa zamanda halledersiniz.

• @Can-Akyol bu cok dusuk bir ihtimal aktif olarak gocmenlik sureci devam edipte turist vizesi alabilen nadir insan var. Sitenin arama kisminda aratip deneyimleri okuyabilirsiniz .

• Merhabalar ilk öncelikle geçen aylarda ds 260 formunu yollayıp civil dökümanlarımı yükledim ve ödeme kısımlarını ayarladım pandemi sürecinde takıldığım için normalde f2a olarak başvurduğum süreç f2b sürecine geçirildi f2b olarak da devam ediyor şuan visa bultain de 01 may 16 olarak görüntülenmekte aklıma takılan 2 soru var cevaplarsınız sevinirim herkes umarım bir an önce vizesini alır sorularım alttaki gibidir güzel dönüşlerinizi bekliyorum

Sorum f2a olarak başvurduğumuz süreç f2b olarak değişti itiraz etsek süreci etkilermi askıya alınma vs yada f2a ya dönme şansı var mıdır ?

Sorum şuan visa bultain de 01may16 olarak gözüken süreçte tüm ülkeler için gözüküyor türkiye için net bir tarih belirtilmemiş avukatımın dediği süreç te 1-2 yıl bekleme ihtimaliniz var dendi ama askerliğim olduğu için askere gitme gibi bir durumum var tamamen şansa bırakıcam gibi duruyor tr için sizce süreç nasıl ilerler tahmininiz ne yöndedir biliyorum visa bultaini kimde bilmiyor neye göre tarih verildiğide muamma ama merak konusu sadece

Sorularıma yanıt verirseniz sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |