Merhabalar ilk öncelikle geçen aylarda ds 260 formunu yollayıp civil dökümanlarımı yükledim ve ödeme kısımlarını ayarladım pandemi sürecinde takıldığım için normalde f2a olarak başvurduğum süreç f2b sürecine geçirildi f2b olarak da devam ediyor şuan visa bultain de 01 may 16 olarak görüntülenmekte aklıma takılan 2 soru var cevaplarsınız sevinirim herkes umarım bir an önce vizesini alır sorularım alttaki gibidir güzel dönüşlerinizi bekliyorum
Sorum f2a olarak başvurduğumuz süreç f2b olarak değişti itiraz etsek süreci etkilermi askıya alınma vs yada f2a ya dönme şansı var mıdır ?
Sorum şuan visa bultain de 01may16 olarak gözüken süreçte tüm ülkeler için gözüküyor türkiye için net bir tarih belirtilmemiş avukatımın dediği süreç te 1-2 yıl bekleme ihtimaliniz var dendi ama askerliğim olduğu için askere gitme gibi bir durumum var tamamen şansa bırakıcam gibi duruyor tr için sizce süreç nasıl ilerler tahmininiz ne yöndedir biliyorum visa bultaini kimde bilmiyor neye göre tarih verildiğide muamma ama merak konusu sadece
Sorularıma yanıt verirseniz sevinirim.