• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. AYSY33
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    A
    • Takip Edilenler 55
    • Takipçiler 13
    • Konu 0
    • İleti 384
    • En İyi 169
    • Tartışmalı 3
    • Gruplar 0

AYSY33

@AYSY33

Para kaybedersen bir şey kaybetmezsin, sağlığını kaybedersen bir şey kaybedersin, karakterini kaybedersen herşeyini kaybedersin.

327
    İtibar
    767
    Profil Görüntülemeleri
    384
    Takipçiler
    55
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

AYSY33 Takip etme Takip Et

AYSY33 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

2022 greencarda karım, ben ve kızım adına 3 çekiliş hakkı olduğu şeklinde katıldık. Eşimin kazandığını 8 mayıs 2022 de öğrendik. Fakat eski vizedeki fotograflarla başvuru yapmıştım. Ve ilk tepkim başvuru yaparken hata yaptım. Fotoğraflardan dolayı bize vermezler dedim. Hiç ümidim yoktu. Sonra internette araştırma yapınca Yeşilkart forumla tanıştım. Ve fotoğrafı Ankara nın sorun yapmadığını öğrendim. Ve DS 260 formunu doldurmaya başladım. 16 Mayıs ta tamamladım ama pasaportlarımızın süresi bittiği için onları değiştirdik. Ayrıca eşimin doğum yeri Almanya olduğu için oradan doğum belgesi ve polis certificate temin edelim. Sonra submit ederiz. Nasılsa CN 18xx lerde olduğu için mülakat alırız her şekilde diye düşündük. Fakat forumda okuduklarımdan erken göndermek iyidir demeye başladı herkes. Ve ancak geç bir tarihte 8 ağustos ta gönderebildim.

Ve beklemeye başladım. Okullar açıldığında soruşturma sonucu başka bir ilçede ve yeni bir okula sürülmüştüm. Müdüre ekim kasım gibi Abd ye gideceğimi fazla kalıcı olmayacağımı söyledim. Ve zaman geçiyor fakat mülakatlar gelmiyor. Sömestr geçti. Bir hareket yok. Yavaş yavaş streslenmeye başladık. Kızım Abd de üniversitede okuyor. Olmazsa bizimde B1 vizemiz var oraya gidip AOS yapalım diye düşündük. Ama cn küçük olduğu için mülakat mutlaka gelir denildi yöneticiler tarafından. Ve nitekim 2/2/2022 günü mülakat maili geldi. Mülakat tarihimiz 1 Mart 2022. Hemen kızımı Abd den getirttik. Fakat 21 yaş sorunu vardı. Risk alarak ona da sağlık muayenesi yaptırıp mülakata girmek ve konsolosun karşısına geçerek vereceği karara razı olacaktık.. Ama mülakattan 1 hafta önce gelen mailde, Büyük kızımın 21 yaştan büyük olduğu ve vizeye uygun olmadığı yazıyordu. Hemen tekrar mülakattan önce @gucarslan ın tavsiyesiyle girişte herhangi bir sorun yaşamaması için tekrar okuluna abd ye biletini aldık gönderdik.

Mülakat günü konsolosluğa girdik, rutin daha önce anlatılan dosya teslim etme ücret ödemeden sonra çağrıldık. Ve mülakat çok güzel geçti. Eski vizelerimizi iptal edip yeni vizelerimizi beklerken, bize size mail atacaz pasaportlarınızı gönderirsiniz şimdi biraz zamana ihtiyacımız var dediler. Elimize AP kağıdını tutuşturdular. İdari İşlem kısmına tik atmışlar.

Hemen mesaj yazdım ana gruba AP diye. Anında @gucarslan aradı. Görüştük şoktaydık. Sakin olun vizelerinizi alacaksınız dedi. Allah razı olsun. Biraz sakinleştik. Ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ben eşim devlet memuruyuz. Yeşil pasaportlarımız ve 10 yıllık abd vizemiz var. Nasıl olur? Başladık kendimizden şüphe duymaya. Sonra mail geldi.DS5535 formu göndermişler. Bunu doldurup gönderin dediler. Hemen ertesi gün doldurup gönderdim. Bazı şeyleri eksik yolladığımı farkettim. Tekrar gönderdim. Tam 3 hafta sonra karımın doyasının tamamlandığını ve ben ve kızımın sürecimizin devam ettiği yazıyordu. Neyse Pandemi ortamı veya farklı sebeplerden vizemizi garanti altına almak için ben karımı hemen Abd ye gönderdim. Giriş çıkış yaptı. Biraz rahatladık.

Bugün yarın diye beklerken sayısızca mail attığımız Ankara dan hala sabırla bekleyin dosyanız tamamlanmadı cevabı geliyordu. Abd deki arkadaşım wisconsin eyaletinde ki milletvekili ve senatör ofislerine mail attı. Ofiste AP için normalde elçilik sitesinde 4 ayda tamamlanacağını ama 5.5 ay geçmesine rağmen anneleri daha önce greencardını aldığı halde kocası ve kızı hala alamadı diyerek dosyanın durumunun ne olduğu ile ilgili soruyordu. Ankara ya mail atmışlar. Ankara hemen hassasiyetinizi not aldık. İşlem tamamlanınca mail atılacaktır diye maile cevap yazıyor Bunun bir etkisi oldu mu bilmiyorum. Tam 5 gün sonra processing completed maili geldi. Tam 175 gün sonra. Tabi hemen sağlık raporunu yeniledik. Pasaportlarla beraber PTT ile elçiliğe gönderdik. Yine beklemeye başladık. Tam 26 gün vizeden haber yok. 30 eylül yaklaşıyor. Ama vize bir türlü basılmıyor. Yine mail atmaya başladık. Dosyamız ne oldu? Bir eksiklik varsa hemen tamamlayayım. Cevap yok. En son 20 eylül günü dosyamız AP oldu. 22 Eylülde de Issued oldu. ve pasaportların PTT ye verildiği mesajı geldi.

Bu süreçte kahrımızı çeken herkese çok teşekkürler. Yeşilkart forumda tam bir dv vize uzmanı olduk desem yeridir. Yöneticilerin yönlendirmeleri doğrultusunda hareket edilmeli. Aklınıza takılan her soruyu sormalısınız ki daha doğru yol alalım..Tabiki sormadan bir arama yapmak lazım.

Bu süreçte mülakat alamayan talihliler oldu. Allah onların yolunu açık etsin. İnşallah yeniden 2024 te kazanırlar ve yollarına devam ederler. O yüzden biz mülakat alırken vizemizi alırken buruk bir sevinç yaşadığımı burada belirtmek istiyorum. Ve burada inanılmaz dostlar kazandım. Çünkü aynı dertlerle savaştık. Sabır taşı olduk.
      @gucarslan @crazycells @Muhtaradana ve diğer tüm forum üyeleri. Hepinize çok teşekkür ederim.. Burası olmasaydı nasıl yolumu bulurdum bilmiyorum. Ve şimdi 22 yaşındaki kızım için F2A veya F2B sürecine başlayacaz. Yine buradan yeşilkartforumdan yararlanarak yola devam edip kızım için aile birleşimi yapmaya çalışacam.. Sağlıkla Kalın..

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

@sinemed Merhaba. Bu yazdıklarınızı yaşamayan çok azdır. Ben de TR de emekli oldum ve öyle geldim. Çocuklar burada okumayı tercih ettiler. Gerçekten burası TR ye göre çok kolay. Ama donanımlı olmak gerekiyor.. İlk önce İngilizce yoksa kendi işinizi yapamazsınız. Herkesin yaptığı gibi hizmet sektöründe çalışmaktan başka bir şansınız kalmıyor. Ingilizceniz iyi değilse hemen bir kursa başlayın. Burada kendi mesleğinizi ilk fırsatta yapamayabilirsiniz. Denklik falan. Ben beden egt spor öğretmeniydim. Tenis hocalığı yapıyordum. 1 yıl gecti. Ancak ingilizce mi sorun yapmayan bir kulüpte tenis antrenmanına giriyorum.Diger arkadaşlarla beraber. Ayrıca Tenis hakemi olmama rağmen burada sıfırdan başladım tüm hakemlik eğitimine. Ve ilgili konuları videoları ve sınavları verdikten sonra hakem olabildim. Simdi artık görev yapamaya baslayacam. Ve itiraf edeyim İngilizcem o kadar akıcı değil. Konuşulanları yeni yeni anlamaya başladım ve o zaman bir şekilde cevap veriyorum. Anlaşmaya çalışıyorum. Hala arabayla yemek dagitiyorum (doordash) taksi şoförlüğü denilen uber veya lyft yapıyorum.
      Ama çocuklar burada mutlular. Gelecek açısından iyi olacak onlar için. Ben tabiki TR deki 57 yıllık alışkanlıklarım dan sonra buraya alışmaya çalışıyorum. Keşke ülkemizde de bir istikrar olsa ekonomik ve sosyal olarak bir düzeyde olsa emeğinin karşılığını alsak, gelecek kaygısı olmasa ...
      TR de yaptığımız çalışmaları burada yapmış olsaydık, çok daha kolay bir emeklilik ve yaşam kurmuş olurduk.

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

@Didem-G Merhaba Didem Hanım,
      Ben 57 yaşında TR den emekli oldum, eşim ve iki kızımla Abd ye geldim. Burada insan ilişkileri çok iyi. TR deki gibi stresli değil sokakta mahallede kavga eden trafikte birbirine saygısızlık eden kişileri ben henüz görmedim. Buraya vizesini alıp geleceklere önerim, Kesinlikle burada yaşamalısınız. Ama lütfen ingilizce yi anlama ve konuşma seviyesine getirerek gelmeli. TR de ki kendi işini burada yaparsan mutlu olursun. Yoksa doordash uber veya benim gibi part time walmart süpermarkette çalışırsanız çok mutlu olamayabilirsiniz. Ben TR de tenis dersleri veriyordum. Burada da bu işi yapıyorum ama şans benim ingilizce mi sorun edenler oldu orada çalışamadım ama sorun etmeyen bir yer buldum. Ve çalıştığım için mutluyum. Fakat teniste herhangi bir sigortam yok. Ama beğenmediğim süpermarkette saglık diş sigortam var o yüzden orada çalışıyorum. Sabah 04-öğlen 1 arası çalışıyorum çünkü 4-8pm arası da tenis kulübünde ders veriyorum. Yani teniste daha fazla öğrencim olursa veya benefitlerim iyi okursa ealmartı bırakabilirim. Burada beni zorlayan tek şey 5 gün sabah 4 te işe gitmek. Yani bunları neden yazdım. Eğer daha iyi yerlerden başlarsanız burada tutunur ve kalmak hoşunuza gider ama TR den daha zor bir hayata geldiğiniz gerçeği ile karşılaşırsanız ve neden geldim diyenilirsiniz ama uzun vadede mutlaka buradaki imkanlardan birini yaratabilir ve iyi ki gelmişim diyebilirsiniz. Gençler kesinlikle gelmeli önlerinde uzun zaman var. Hele green cardın olupta bunu kullanarak yukarılara gitmek çok kolay çünlü green cardı olmadan kaçak yaşayanlar başarabildiklerine göre. Tanrım hepinizin gönlüne göre versin.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: [Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

Arkadaşlar dün akşam ais e kayıt yapmaya çalıştım. 4 kişi ekledim. ptt şubesini seçerken sonuca ulaşamadım. Yanlış yaptığımı zannederek hepsini sileyim, tekrar eklerim dedim. Ama olmadı. Kızımı tek kaydettim. Sonra yeni bir başvuru yaptım ona da eşim ve diğer kızımı ekledim. Sonra kendimi ekleyemedim. 1 gün boyunca yaşamadım desem yeri var. Tabii ne yaparsın sayın @gucarslan @smartcells yine hızır gibi yetiştiler. Yönlendirdiler beni. Biraz da çok paniklediğim için mantıksız sorularımla kızdırmış olabilirim onları. Beni yönlendirdiler. ais adresine mail attım. update ettiler herhalde anlamadım. az önce kendimi de ekledim. yani 3 ayrı başvuru kaydı oluşturdum. Bir ara çok korktum. ailemle ayrı zamanda mülakata girecem süreç uzayacak diye. İyi ki bu forumdayım. Çok teşekkür ederim.

A
      AYSY33
    • RE: [Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@NINJAKEMAL, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@AYSY33 çok özür dilerim, bitti derken onaylandı mı yani?Yoksa 6 aylık o sağlık raporu geçerlilik süresi dolduğu için mi bitti dediniz? Bir de AP'ye sağlık raporu eksik olduğu için mi kaldınız ilk?

1 martta mülakatta ap ye kaldınız yani idari islem yapılacak denildi. Bir nevi güvenlik soruşturması. 23 agustosta idari islem bitti pasaportlari gonderin vizenizı basalım anlaminda mail geldi.Bu süreç 175 gün sürdüğü için saglik raporunun da suresi 21 ağustosta bittiğinden yeniden muayene olduk. Pasaportlarla beraber sağlık raporunun süresini uzatıp gönderdim..Yani 2 hafta içinde bir aksilik olmazsa vize basılıp gönderecekler bana..Bu sene bir cok arkadas AP ye kaldi. En uzun bekleyen ben oldum. Rekor bende.. Hala sureci devam eden 5.5 ay olan 2 arkads var. 1 haftada biten de oldu.Allah burada bulunan herkese mülakatta AP ye düşmeden vize almayı nasip etsin. Ama sıkıntı yok..Eninde sonunda temizliyorlar dosyayı. Ve bu sureçte yine vefakar arkadaşlar bizi yalnız bırakmıyorlar. AP de ilk neler yapacaksınız, nasıl olacak gibi başı sonu belli olmayan sorulariniza bıkmadan usanmadan cevap veriyorlar. Kim bunlar? Başta @gucarslan olmak uzere @Muhtaradana ve diğer arkadaşlar.. Hepsine teşekkürler. Vizem basılınca mulakat hikayem de de anlatacam.Sizler en doğru yerdesiniz. Aklınıza ne takılırsa sorun.Ama benim gibi de fazla titiz olmayın.Ne oluyorsa çok titiz olunca veya çok fazla isteyince isler tersine gidiyor sanki. Birak su aksin yolunu bulsun.Sen senden istenen şeyleri eksiksiz yap.Sakin ol. Çünkü onlar zaten bu vizeyi vermek için seni mülakata çağırıyorlar.Ve en kolay verdikleri vize bu.

A
      AYSY33
    • RE: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

ALMANYA DAN POLİCE CERTİFİCATE ALMAK.
      merhaba. Almanya dan polis certificate belgesi talep yazısını notere onaylatmak için gittim.Fakat önce çeviri yapmam gerektiğini sonra onaylatabileceğimi söyledi.Ben de mahalle muhtarından mühürletip (sonuçta ıslak imza ve mühür var ve adresimi de teyit eden bir kurum) 9 Ağustos ta iadeli taahhütlü gönderdiğim Almanya polis certificate talep belgesi 18 ağustosta Bonn Adalet Bakanlığına teslim edildi. Hazırlanıp Oradan 30 ağustos ta postaya verilmiş.Ve bugün 20 Eylül de posta kutumda olduğunu gördüm. Normal posta yolu ile göndermişler. Artık mülakat alırsak hem doğum belgesi hem de polis belgesi tamamlanmış oldu. Bekliyoruz sabırla.

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@dytmelek Melek hanım ben geçen sene başvuruyu ben eşim için yapmıştım. Eşim hiç istemiyordu. Sonra unuttuk. 8 mayıs günü eşimin kazandığını öğrenmiştik. Bir ara nasıl olacak oraya gidersek aile düzenimiz bozulur falan derken mülakatlar da gelmiyor. Başladı bir stres. Neyse 1 martta mülakata girdik. AP ye kaldık. Daha da heyecan arttı. Sonra eşimin vizesi basıldı 13 nisan da 43 gün sonra. O istemeyen eşim çocukları garanti altına alayım diye 1 haftalığına bayram tatilinden faydalanarak Şikagoya gitti. Giriş çıkış yapıcak. Ben ve kızımın vizeleri basılmadı hala AP deyiz. Yani bu işler belli olmuyor. Sanki oluruna bırakınca gelip seni buluyor. Bulunca da esas o zaman heyecan basıyor. Biz tam 1 senedir her gün bununla yatıp kalkıyoruz. Ev de gelecekle ilgili hiç plan yapmadık. Araba alacaktık vazgeçtik. Daha bir sürü şey. İnşallah bu süreci zahmetsiz yaşarsınız dv 2023 ler ve sonrakiler

A
      AYSY33

@LordBolton Sorudan rahatsız olmadım.Ama bende istenmeyecegini biliyordum. Benim eşim kazandı sadece onun mezuniyet belgesini istiyorlardi. Hatta benden de isterler mi ki diye benimkini de yanımda hazır beklettim.Askerlik belgesinde olduğu gibi. Neden niye daha önce istemiyorlar şimdi neden istiyorlar olayına girince, adamların mülakatta söyle bir durumu var. Hersey normal olmasina ragmen ap ye bırakıyorlar ve niye bıraktıklarını bilmiyorsun.. Mantık arayamıyorsun.idari işlem yapılacak diyor sonra bekletiyor..Ben de diyorum ki ya benden bir belge mi istemiş, niye istemiş, ne yapacak mis, kurcalamaya gerek yok.Saglikli bir şekilde zaman kaybetmeden vizene kavuşmak mı istiyorsun.Belgelerini fazlasiyla hazır et, ver gitsin..Örneğin benim eşim Almanya doğumlu 4 yaşında almanyadan TR ye gelmiş. Almanyadan doğum belgesi aldık. Bir de sabıka kaydı aldık.Her an isteyebilirler diye.Cunku yazıyor TR den başka bir ülkede doğanlar oradan da sabıka kaydı almalılar diye..Fakat başka bir yerde 16 yasindan küçükse gerek yok diye, fakat daha önce istemişler bu sefer istemediler...isteseler diye hazir bulundurduk. Bulundurmasaydik bu sefer belki isteyeceklerdi. Amac vizeye kavuşmaksa gerisi teferruat.. Sevgiler

A
      AYSY33
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

@Didem-G Didem hanım buraya gelirken mutlaka bir arkadaşınız varsa destek alın. Burada idare ederim derken yıpranabilirisiniz. Örneğin ev kiralamak istedim ayda $5500 kazandığınız gösteren bordronuz varmı dediker. Nereden olsun. Daha yeni geldim. İşe başlayacak. Anlamazlar. Vermezler ama bazı yerlerde bankada para gösterip 2-3 aylık peşin verince ev kiralarlar. Eşya konusunda sadece yatak ve sandalye masa alsanız ev döşenir çünkü mutfak eşyaları ve dolap olayı tüm evlerde var. Aytıca banka hesap açma telefon alma ehliyet ve araba alma işleri insanı niraz zorluyor o yüzden bir tanıdıktan destek alın sizelere yol göstersin. Eyaletler arasında da pahalı ucuz olayı var mesela florida california new york en pahalı yerler. Biz Nashville Tennessee de başladık oralara göre hem ucuz gem de bence güzel. Sizlerde önce bunları bilerek aksiyon alın. Buraya gelince gerçekten hayata yeniden başlamış oluyorsunuz. Ve insanlar sizin aceleniz var bir an önce bunları halletmeniz gerketiğini anlamazlar. Oteller gecelik oda ları $100 . 1 ay kalırsanız $3000 gitti. Yeme içme git gel. Araç alırken peşin alırsanız faiz ödemezsiniz faizle alırsanız ilk geldiğiniz için yüksek faiz uygularlar. Araç sigortası aylık $250 civarı. Sormak istediğiniz bir şey ler olursa yardımcı olmaya çalışırım. Şansınzı bol olsun. Bunları size yazarken aslında forumdaki arkadaşlara da yazıyorum. Lütfen ayağınızı sağlam basın. Hizmet sektöründe bir işte çalışırsınız ama trmizlik te yapılması gerekiyor bulaşıkta yıkanması gerekiyor. Herkes aynı yapıyor. Ne zaman kendi işinizde çalışırsınız kalifiye olursunuz konforunuz olur.

A
      AYSY33

@NINJAKEMAL AP sürecim 175 gün sonra 23 ağustosta gelen mail ile bitti. Saglik raporumun süresi bitmişti. Tekrar muayene olduk.Bugün pasaportları ve sağlık raporunu Konsolosluga gondermek için postaya verecem.

A
      AYSY33

AYSY33 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@Sinan-Dayi Tebrikler Sinan bey. Mülakatın da güzel geçmesini temenni ederim.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

@mutlu234 Amerika da kullandığın mastercard ta olabilir ama başka seçenek yok. Bankaya gitsen de ödemede sorun çıkıyor ödeyemiyorsun.

Gündem içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@Can-Akyol merhaba 1 ocak 2024 te i30 doldurdum ama o kadar.

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@Gürhan-Kuraş bence o kadar beklemeyin yarın gidin daha erkene almış olursunuz.

Yolculuk içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

şu anda istanbul dan kasım 2025 ten itibaren aralıklı şekilde 2026 yılı ocak ayından başlayan boşluklar var. Değişiklik yapabilirsiniz öne çekebilirsiniz. Bilginize

Gündem içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Evet şu anda istanbul dan kasım 2025 ten itibaren aralıklı şekilde 2026 yılı ocak ayından başlayan boşluklar var. Değişiklik yapabilirsiniz öne çekebilirsiniz. Bilginize

Amerikan Vizeleri içinde yayımlandı
      A
      AYSY33
    • RE: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti

Bugün 20-21-23 Ekim 2025 tarihlerinde boş slot vardı hemen tükendi. Ben 20 Ekim tarihine çektim. 21 ocak 2027 idi eskisi.

A
      AYSY33
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Onur-Artoriasoğlu kotaya Almanya dan gireceksin ama yaşadığın ve vatandaşı olduğunu yer Türkiye olduğu için işlemler Turkiyeden.

A
      AYSY33

@silamrc Hayırlı olsun. Böyle de güzel olmuş. bir yakınım vizesini yenilemesi için randevu oluşturarak pasaportları gidip verdi. Ondan yazmıştım size.

Gündem içinde yayımlandı
      A
      AYSY33

@Rushvisasnow Merhaba istanbul için B1/B2 vizem için 21 ocak 27 ye randevum var daha öne alamıyorum. Boş slot var mı? Hergün kontrol ediyorum.

A
      AYSY33